Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu oyun nasıl oynanıyor hiçbişi anlamadım??

Barathrum

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bundan 15 dakka önce yükledim oyunu açtım accimi charımı.Military açtım özel kuvvet Brutal tarzı bi ırkmı ne vardı onu açtım güneş gözlüklerinide taktım :D ama oyun hakkında hiçbirşey bilmiyorum ve anlamadım.Karşıma ekran geldi uzay gemisi falan.Ne yapıcam şimdi nereye ne nasıl yollucam yardımcı olursanız sevinirim :)

Militan özel kuvvetler doğrumudur mesela.Nasıl para kazanıcam vs.İnterface çok karışık geldi.şimdiden teşekkürler..
Sosyal ağlarda paylaş

baya bişiler kaptım birisi çıkardı 20m para verdi yeni gemi aldım skilleri geliştiriyorum :) anlamadığım 2 quest yaptım.tutorial bitti başka quest alamıyorum yada korsan gemi göremiyorum patlatabilecek.Npc nerden bulabilirim?

Gallanteyim Nickim ExFlame.Guild tarzı bişi varsa Türklerden oluşan memnun olurum arkadaşlar benide dahil ederseniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Osmeden 'de(sistem kendisi) VF. Special Training Corp diye bir corp var , bizim corp oluyo kendisi.

Scalar için eğitim corpu olma yönünde ilerleyecek eğer yeterince yeni insan gelirse , İstersen gel .

Frigate'leri corp karşılıyor , eğer trial dan game-time'a geçersen cruser veya istediğin eşit bir gemi hediye oluyor =) Procurer aldım ben hediye hehe

Hem çok daha rahat öğrenirsin tek başına öğrenmektense , hem de parasal yardım alırsın bol bol

Beklerim

Nasıl gelineceğini bilmiyorsan şöyle , Map'i açıp , osmeden yaz. Set destination ayarla ve autopilota al kendi kendine gelir o.

Office Moon 1 de bulunuyor =)
Sosyal ağlarda paylaş

noluyo burda bi kaç haftadır yokum yaklaşık 10 gün daha olamam büyük ihtimal işler yoğunlaştı yeni iş teklifleri fln derken fırsat olmuyo yeni corp kuran arkadasımız hoşgeldin ama her konuya böyle spam yollar gibi msj atma yaw :D oyunu anlatan yardımcı olan güzel siteler mevcut forumu kurcalarsanız bi 3-4 sayfa geriye kadar denk gelirsiniz kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...