Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FPS ve Mide bulanması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben sessiz fps oynayınca çok kötü oluyomuşum fdsg. artık noluyosa sessizken midem bulanıyor deli gibi. mw2 falan ölmeden oynayabiliyorum da mirrors edge oynamayı denedim 10dkda iptal oldum.
Mesaj tarihi:
seneler önce bizim evdeyiz mahalledeki tüm çocuklarla ışık falan kapalı half life oynuyoruz tam borudan giderken böcek çıktı karşımıza hepimiz ekrana yakın oturuyoruz bir kişi oynuyor diğerler izliyor şeklinde arkadaşlardan biri böcek çıkınca allaaaah diye bağırıp sandalyeyle birlikte arkaya düşmüştü
Mesaj tarihi:
hl süper bir oyundu hakiketen, horror-fps resmen. headcraplerden, patlayıp su dolan odalardan korktuğum kadar hiçbir oyunda korkmadım.

iğrenç bişi headcrap.
Mesaj tarihi:
bana en cok hl2 de olmustu. abi bir taraftan deli midem bulaniyor diger taraftan oyun o kadar sarmis surekli oynuyorum. mazosistlerin neler hissettigini anladim.

tuhaf olan hep ayni oyunda sistemde olmamasi. mesela ayni sistemle ayni hl2'yi bi sure sonra oynadigimda hicbir sey olmadi.
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

HL ve Fallout3 oynayamıyorum bu FPS dalgası yüzünden.

benimde çoğu oyunda başıma geliyor fov ayarı flan derken atlatıyorum bir şekilde ancak fallout ismini duysam midem kalkıyor o derece :D
  • Yeni Oluştur...