lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 gözükmüyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 BeIlow said: gözükmüyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Sonuncusu hariç hiçbiri gözükmüyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 birincisi güzel... ama dierleri hala gözükmüo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 sonuncu ve ilki gözüküyor ilkini çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 evet ilki sağlammış tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 teşekkürler arkadaşlar, kız figuru kopyadır bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 en üsttekiyle picture009ey9.jpg arasında inanılmaz bir fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 çünkü o sonuncu skeçler daha çok ankaşıldığı üzere, hızlı çizim. ilki üzerinde iki gün falan çalıştım, daha üzerinde durulmuş bşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 İlk resime +rep =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ilk resim gerçekten çok güzel. o hissi acayip vermis üzerime atlıor sanki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ilk resimde anatomiyi güzel deforme etmişsin(tu). kopyaladığın resimde güzle gözüküyo edit: ilk resim için: yani güzel durmuş hareketi abartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ilk resimle son resime bakınca inanıyım mı inanmıyım mı karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 İlkini bakarak çizmiş, ikincisini hayalden. İlkinde bir oran hatası yapmışsın, gövde fazla uzun olmuş. Hayalden figürler ise anatomik olarak hepten yanlış. Büyük ihtimalle bütünden detaya gitmediğin için. Figür çizmenin basit bir tekniği var, araştırarak öğrenebilirsin ama birinin sana göstermesi çok daha iyi olacaktır. Önce çöp adam çizip oranları ve hareketi veriyorsun. Böyle yaptığında ne oran hatası yaparsın ne duruş, ne perspektif. Çöp adamı oturttuktan sonra kabaca anatomiyi oluşturuyorsun araştırma çizgileriyle. Daha sonra detaylandırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ilkinde hiçbişeye bakmadım direk imgesel. kız kopya dediğim gibi. sonuncular skeç. hatalar bol, çalışmaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ilk ikisi gayet güzel diğerlerini beğenemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Nedense benim ikincisi daha çok hoşuma kaçtı.Başarılı buldum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Vay be. o sıralar daha gsf ye hazırlanıyodum şimdiki işlerden bazıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 olm böyle şeyleri çiziyorsunuz ya bana insan değilmişsiniz gibi geliyorsunuz hani müzik aleti, bir spor çalışarak öğrenilebiliiyor yetenek kendini çok uzmanlaşınca gösteriyor ama resim direk yetenek saygı duyuyorum o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 istedigin kadar yetenekli ol bir yere kadar..teknik bilmeden cok calismadan yetenek fazla goturmuyor.. bu arada guzel calismalar kutlarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 arkadaşlar teşekkürler dediğin gibi çok çalışmak en önemli prensip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 senko said: olm böyle şeyleri çiziyorsunuz ya bana insan değilmişsiniz gibi geliyorsunuz hani müzik aleti, bir spor çalışarak öğrenilebiliiyor yetenek kendini çok uzmanlaşınca gösteriyor ama resim direk yetenek saygı duyuyorum o yüzden hic alakasi yok. ugrasmayan insanlar boyle dusunuyor ama. Cizim de gelistirmesi uzun suren bir skill. Sadece bazi insanlar daha cabuk gelisiyor fark ordan kaynakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TuyluCeket Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 aşağıdaki gibi bir resim çizebilmek için kaç saat çalışmam gerekli? http://i.imgur.com/TgQq7No.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar