Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inevitable City NPC map

sifkal

Öne çıkan mesajlar

Sorieno said:
Arkadasim su topic'leri "Inevitable City NPC Haritasi", "AoE Grind Noktalari" seklinde acmak bu kadar mi zor geliyor size?

madem türkcelestiriceksin hepsini türkcelestir "Inevitable City NPC Haritasi" yerine"Inevitable Şehri oynanamayan karakterler haritası" de daha iyi olmaz mı?
Sosyal ağlarda paylaş

dakro said:
Sorieno said:
Arkadasim su topic'leri "Inevitable City NPC Haritasi", "AoE Grind Noktalari" seklinde acmak bu kadar mi zor geliyor size?

madem türkcelestiriceksin hepsini türkcelestir "Inevitable City NPC Haritasi" yerine"Inevitable Şehri oynanamayan karakterler haritası" de daha iyi olmaz mı?

bence ıgrenc olur.

turkce konusucaz diye bu kadar kasmasanız olmaz mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:
dakro said:
Sorieno said:

bence ıgrenc olur.

turkce konusucaz diye bu kadar kasmasanız olmaz mı?

bende onu diyorum işte bazen orjinal haliyle korumak lazım, adam map yazsa ne olur harita dese ne olur? sonuçta anlıyorsunuz dimi?
ha benim ingilizcem o kadar iyi değildir ama nihayetinde anlıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

dakro said:

Olmaz.
Inevitable City de, NPC de terim olarak kullanildigindan, "Inevitable Sehri OOK Haritasi" dersek, komik duruma duseriz. Ben de zaten emekli Turkce ogretmeni gibi davranmaya calismiyorum, ama map nedir allah askina yani, grinding spots nedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:
dakro said:

Olmaz.
Inevitable City de, NPC de terim olarak kullanildigindan, "Inevitable Sehri OOK Haritasi" dersek, komik duruma duseriz. Ben de zaten emekli Turkce ogretmeni gibi davranmaya calismiyorum, ama map nedir allah askina yani, grinding spots nedir.

tam anlamıyla komedi askeriyenin bi brifingi vardı türkçe kullanımını geliştirelim, yabancı terimleri çıkartalım dilimizden derdi ama yanı sıra bi çok devşirilme terim kullanırdı.

o yüzden bozmayalım ağzımızın tadını müdahale edilicekse başlıklara modlar müdahale etsin, etmiyorlarsa da germeyelim topicleri avlamayalım avlanmayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

cıdden acarken map yerıne harıta kullanmak aklımın ucundan bıle gecmedi. Sonuc olarak burda mmo ıle ılgı bır forumundayız buna ıhtıyacı olacak kısılerde map ın ne anlama geldıgını ne oldugunu bılıyordur tahmınımce.

Benım anlayamadıgım forumda 2 , 3 sey paylasmak ıstedıgım fakat kımılerının bı tesekkur etmek nerde olur olmaz seyler yazmaları.
Anlayabılmıs degılım. Oyun cok yenı ve bıldınız uzere benıde cogu kısı gıbı map sıstemının bıraz kotu olmasıdan zorluyo sadece ılk mesajda yazdıgım gıbı 2 saat bank ı aramalarını ıstemedım kısılerın hepsı o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

dakro said:
tam anlamıyla komedi askeriyenin bi brifingi vardı türkçe kullanımını geliştirelim, yabancı terimleri çıkartalım dilimizden derdi ama yanı sıra bi çok devşirilme terim kullanırdı.

Ben terimleri cikartalim diyor muyum?
Map MMO terimi mi?

alpg said:
map yerine harita diyince asimile olmiycaz, dilimiz kurtulacak.

Benim derdim dili kurtarmak degil, Ingilizce kullanmayi buyuk meziyet sanan zihniyetle dalga gecmek. Ama senin yine olayi uzerine oturmakta oldugun nahiyenle anlamana sasirmiyorum, alistim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu imla artı ingilizce kullanımına dikkat eden arkaşın bunu 3. yapışı sanırım. Sıkıldıkça cımbızlıyor. Sonra ağdalı birkaç kelam edip (şekil 1a), avlanıyor buralarda. Takmayın fazla, o takılıyor işte.

Bu map olayıda c/p olduğu için olabilir, değilse bile zaten kullanılan ibare bir bütünlük içeriyor, sorun edilmemeli. Buna kadar forum içinde o kadar çok var ki, ingilizce kullanımı, gidin biraz oralarda avlanın.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:
dakro said:

Ben terimleri cikartalim diyor muyum?
Map MMO terimi mi?

alpg said:
map yerine harita diyince asimile olmiycaz, dilimiz kurtulacak.

Benim derdim dili kurtarmak degil, Ingilizce kullanmayi buyuk meziyet sanan zihniyetle dalga gecmek. Ama senin yine olayi uzerine oturmakta oldugun nahiyenle anlamana sasirmiyorum, alistim.
evet Map bir MMO terimi, ama her cümlenin baş harfini büyük yazıp sonuna da noktalama işareti koyunca, senin de dahil olduğun büyük bi kesim olgunluk göstergesi sansa da, aslında baya itici bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

Haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz ama. Neden imla kurallarına uymak itici birşey olsun, kafanız mı iyi?
Nedir yani her kelimenin ilk harfini büyük yazmak, noktalamadan birhaber olmak, c lerin yerine j yazmak mı itibar görür oldu artık?

Ayrıca map mmo terimi değil, skill, craft, class vs. rpg dolayısıyla mmo terimleri.
Sosyal ağlarda paylaş

imlayı bu kadar iyi biliosun madem terimin ne olduğunu niye bilmiosun onu anlamadım.

benim yazılarımda c yerine j mi gördün? itici gelio cunku sanal ortamdasın ve iste veya isteme kimse sanki karşısında konusuomuşsun gibi okumaz yazıları. bütün kurallara strictly uyup yazarsan fikirlerini, sana ibibik gözüyle bakabilirler, kabul edin veya etmeyin sanal ortamda kullanılması gereken dil "o güzel türkçemizi koruyalım" düşüncesindeki dille aynı değil.

çok düzgün, imlalı, otlu bklu yazı YAZILMAZ demiyorum ayrıca dikkatedersen, YAZAN İTİCİ GELİO diyorum. belki anlarsın biraz düşününce niye itici geldiğini
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...