Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Napolyon biliyomuş bu işi


Sethlor

Öne çıkan mesajlar

Kafayı yicem artık learninglerin ilk rankleri bitti rank2 booklarda 4.5m istiyo 1 haftadır yapamadım parayı saçma sapan skiller kasıyorum missiondan 50kdan fazla para gelmiyo complexde patlıyıp duruyorum nedir bu işin yöntemi trademi yapayım madenmi kazayım kafamı duvarlaramı vurayım :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Leven 1 görevleri yapıyorsan bir destroyer fitle, ayrıca salvage skilini train et ve salvager I denen aleti gemine tak, şimdi görev bitiminde ortamda bir çok wreck kalır (gemi enkazları) onları bu salvager I denen alet ile kurcalayıp içlerinden parçalar çıkarıyorsun. Bunları satıp bayağı bir rahatlarsın yani isk olarak.

Şöyle yap mesela görev yerindeki düşmanları patlat görevi tamamla en yakın istasyona dock et (cargoholdunda 5 tane salvager bulundur hep) sonra 5 tane salvageri fitle gemine sonra gerisin geri görev yerine, bir tane wreck e 5 tane salvager kitle böylece daha çabuk salvage edersin. Salvage işlmei bittikden sonra gidip görevi teslim et, emin değilim galiba görevi önce verirsen gemi wreckleri kayboluyor.

Lvl 1 görevleri için destroyer çok rahatlatır seni 40 dakka bir train süresi vardır destroyer kullanmak için. Ve evemon dene programı bul internetten kur çok faideli.

Bu arada bol bol wreck istersen kill ağırlıklı görevler yap, yani command, internal security ve surveilance görevleri veren agentler ile çalış.

Hemen learninglere abanma önce lvl 1 görevleri rahat yapacak bir gemi ve ona göre bir fitting için gereken skilleri tamamla ve salvage skilinide tabi. Yoksa sıkılırsın oyundan, learningler bitecek diye beklerken.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İşin komik tarafı caracal var zaten bende millet para yapıyo rahat rahat cruislerlarla ama mission 1de tıkandım frigate istiyo görevi tamamlayabilmek için bendede para yok hiç yeni bi ship fitleyecek mission 2yede standing yetmiyo sanırım alamıyorum hala
Salvage işini bi deniim beltlerde falan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...