Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Okuduğüunuz gibi,bir tuşa basarak oyundayken SS almak ve bilgisayarın bunu JPG formatında, istediğim bir dosyaya otomatik olarak kaydetmesini istiyorum. Fotoroman falan yazacağım, ama her resimle tek tek uğraşmak istemiyorum, nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 http://www.screenshot-utility.com/ gibi pek cok program mevcut. screenshot software diye aratirsan google'da pek cok sonuc elde edebilirsin. download.com adresi de faydali olacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 fraps var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 aviscreen var. ama çok kaliteli capturelar görüyorum bazı yerlerde, cursor görüntüsü bile bozulmuyo böle hareket ederken. böle işler çıkartan program biliyosanız rep alırsınız benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Mum_Chamber said: http://www.screenshot-utility.com/ gibi pek cok program mevcut. screenshot software diye aratirsan google'da pek cok sonuc elde edebilirsin. TEşekkürler, on numara bir program ve basit, kullanılabilir. 1 sorum daha var, aldığım resimleri buraya nasıl aktarabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 fraps aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 fraps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 En kalitelisi fraps haci. Sıkıştırmasız video kaydediyor, oyundan daha kaliteli oluyor videosu sdfg. Ama çok kasıyor sistemi video alırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar