Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türksat 3A uydusu - Yeni Frekanslar

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Format attım düzeldi :D
üstten alıntı said:
Frekans: 12.731Mhz Sembol Oranı: 3333 FEC Değeri: 3/4 Polarizasyon : Vertikal (Dikey) bu önemli bunu bulun manuel arama ile tüm kabnalları buluyor ondan sonra.

Birde network zımbırtısı açık olacak. 3A gibi bişi aramayın boşuna yine eski turksat ayarından çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben topikte verilen listeden en üstteki kanalı ekledim menüden sonra kendisi buldu galiba tüm kanalları ancak şöyle bir sorunum var şimdi :

alette 300küsür kanal oldu ama yarısı falan eski kanallar yani artık sinyal alınamayan atv falan onları nasıl sileceğimi bulamadım nexstar receiverimda noob muyum neyim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Frekans: 12.731Mhz Sembol Oranı: 3333 FEC Değeri: 3/4 Polarizasyon : Vertikal (Dikey)

Bu frekanstan şebeke (networlk) aramayı açarak arama yaparsanız buluyor.

Benim receiver eskiydi şebeke arama seçeneği yoktu bende sorunu şöyle hallettim. Fabrika ayarlarına döndüm ve sonra tüm transporderları sildim. Yukarıdaki frekansı arattım sadece 1 kanal buldu ve sonra o kanalı güncelleye bastım. Yeni bütün frekansları transporderlerını kaydetti daha sonra otomatik arama yaptım transporderlara tüm kanalları buldum. Eski receiveri olanlar eğer şebeke araması yok ise elle tek tek girmek yerine bu yöntemi denesinler derim. Bende işe yaradı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...