Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Format attım düzeldi :D üstten alıntı said: Frekans: 12.731Mhz Sembol Oranı: 3333 FEC Değeri: 3/4 Polarizasyon : Vertikal (Dikey) bu önemli bunu bulun manuel arama ile tüm kabnalları buluyor ondan sonra. Birde network zımbırtısı açık olacak. 3A gibi bişi aramayın boşuna yine eski turksat ayarından çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ben topikte verilen listeden en üstteki kanalı ekledim menüden sonra kendisi buldu galiba tüm kanalları ancak şöyle bir sorunum var şimdi : alette 300küsür kanal oldu ama yarısı falan eski kanallar yani artık sinyal alınamayan atv falan onları nasıl sileceğimi bulamadım nexstar receiverimda noob muyum neyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 önce fabrika ayarlarına dön sonra o kanalı ekle böylece eski yeni sorunu ortadan kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 doğru ya bunu hiç düşünmemiştim şimdi tekrar utandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 eskiden star kanal d olan yerlere stv kanal 7 felan geliyor inatla lol adamlar en ufak hesabı yapıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ulan bütün kanallar birbirine girmiş kim uğraşıcak şimdi tek tek :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ben tüm kanalları sildim tektek ekleyeyim dedim listede en tepede stv varmış onu ekledim sonra diğer kanalları ekleyemedim auıefhuae makina önceden bu kanal eklenmiş diyor her frekansa. kodumun dinci aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ahahahhah sdfsgsdf geçmiş olsun stv izlicen mecburen paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Frekans: 12.731Mhz Sembol Oranı: 3333 FEC Değeri: 3/4 Polarizasyon : Vertikal (Dikey) Bu frekanstan şebeke (networlk) aramayı açarak arama yaparsanız buluyor. Benim receiver eskiydi şebeke arama seçeneği yoktu bende sorunu şöyle hallettim. Fabrika ayarlarına döndüm ve sonra tüm transporderları sildim. Yukarıdaki frekansı arattım sadece 1 kanal buldu ve sonra o kanalı güncelleye bastım. Yeni bütün frekansları transporderlerını kaydetti daha sonra otomatik arama yaptım transporderlara tüm kanalları buldum. Eski receiveri olanlar eğer şebeke araması yok ise elle tek tek girmek yerine bu yöntemi denesinler derim. Bende işe yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bizim uydu alicisinada bişeyler oldu arayüzüne ulaşamıyorum bi türlü,kablo yayında ise sorun yok görüntüler biraz daha düzelmiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Yalnız görüntü kalitesi ciddi yükseldi. Başta şaşırdım hatta görüntünün güzelliğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar