nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 korkuyorum bakkala gitmeye sokaklara dokuldu millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 hesuahu bütün fenerliler bayram ediyor lan. sevinin sevinin hasret kaldınız. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 dk 99da 2. sarı kırmızıda acayip bi ekolmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 nutella yerim said: korkuyorum bakkala gitmeye sokaklara dokuldu millet zafer sarhoşu eskişehir fenerbahçe maçına toz pembe çıkar şimdi.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 yahu biri şu serveti dizginlesin gitmesin forvete anasını satıyım. her forvete çıktığında rakip takım gol pozisyonu buluyor. 1. golde servet yine ortalarda yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 Eses was here ! pu ha ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 hayatım boyunca futbol yorumlarımda hakemin kararlarına hep saygılı olmaya çalıştım. ama şimdi diyorumki allah belasını versin o hakemin. onu geçtim o yan hakemin ne diyim. dicek bişi bulamıyorum. eskişehir bizden daha iyi oynadı. ama zaten yenilen piknik golünden sonra takım zaten dağıldı. maçı 2-1 bitirebilirdik. lanet olsun diyorum , başka bişi demiyorum. bi de bu adama derbi vericekler. başını versinler. allahın belası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ahah bütün apaçi taraftarlar da toplandı maç sonrası, meğer adamlar mağlubiyet bekliyolarmış bıkbık etmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 iyide abi ne kadar ümite çarparsa çarpsın top kaleye şut çekerken zaten 3 kişi offside da. Ne alakası var ümit ile onun ? top ayaktan çıktığı anda nereye giderse gitsin ofsayt durumunda adam varsa o atak iptal olur kural budur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 kitana said: hayatım boyunca futbol yorumlarımda hakemin kararlarına hep saygılı olmaya çalıştım. ama şimdi diyorumki allah belasını versin o hakemin. onu geçtim o yan hakemin ne diyim. dicek bişi bulamıyorum. eskişehir bizden daha iyi oynadı. ama zaten yenilen piknik golünden sonra takım zaten dağıldı. maçı 2-1 bitirebilirdik. lanet olsun diyorum , başka bişi demiyorum. baros elıyle gol atıyor sesınız cıkmıyor, adamların temiz golüne oha yuha defol dıosunuz. önce futbolu öğrenin futbolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 haftaya fenerle oynuyormuş eskişehir arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 yazık yazık kendi takımlarından beklentisi olmayan taraftarcıklar da eğlenmiş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 yok artık adam kendi adamına çarptırsa neyse yada kendi adamı gol pozisyonuna girse neyse ama adam bilardo topuna vurur gibi sektirdi asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 eskişehir haftaya fenere kaybeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ya nocom. o el golünü allah için iyi incele. topun yön değiştirdiğini görüyormusun? ya da bu konuyu tartışabilirsin burada. sende bunu gidip atılan ofsayt golüne mal ediyorsan. ben sana başka bişi demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Fransuxa said: iyide abi ne kadar ümite çarparsa çarpsın top kaleye şut çekerken zaten 3 kişi offside da. Ne alakası var ümit ile onun ? top ayaktan çıktığı anda nereye giderse gitsin ofsayt durumunda adam varsa o atak iptal olur kural budur yani. yürü be kim tutar seni. cahil cahil konuşmayın. bilmiyorsanız kuralı oturunda eski hakemleri dinleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 nocom çok rezil bir adamsın ya. bu kadar taraflı yorum yapan üye görmedim futbol bölümünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 aktiftablet said: maç 2-1ken GSnin ikinci golünde el olduğunu duyunca "ulan bi maçta hakemle kazanmasınlar be" diye geçirdim içimden. Kalbim temizmiş demek, dilediğim oldu :) 1 maçta hakemle kazanmasınlar ne ya?!? allahım yarabbim haketti es es ona bişey demiyorum tebrikler hepsine... fırat aydınus a gelirsek, ofsayt kararının doğru olması bi yana sen niye 5 dakka muhabbet ediyosun orda sarı kart göstermek için yer mi arıyosun? bide ayhan ı atmış niye attı bilmiyorum... ama sahada futbolcu olarak bulunsam dalabilirdim.. kararlarıyla değil ama tavrıyla maçı katletti.. öte yandan diğer bir nokta: skibbe sen bu takımın diil antrenörü çaycısı bile olamassın lütfen istifa et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 DoruK said: yazık yazık kendi takımlarından beklentisi olmayan taraftarcıklar da eğlenmiş baya. nocom'un her dediğine katılmakla vberaber, BJK maçlarının topcilerinde BJKli olmayanların postlarına bir bakmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 nutella yerim said: korkuyorum bakkala gitmeye sokaklara dokuldu millet hiç bişe olmaz aralarına karış onlarla bağır çok zevkli oluyor.ben gecen yıl gsnin şampiyonlugunda onlarlaydım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 kitana said: ya nocom. o el golünü allah için iyi incele. topun yön değiştirdiğini görüyormusun? ya da bu konuyu tartışabilirsin burada. sende bunu gidip atılan ofsayt golüne mal ediyorsan. ben sana başka bişi demiyorum. kitana baros topu eliyle alıyor. buna da yok dıyorsanız yuh dıyorum acık acık YUH dıyorum . esesin golünde ; adam şut cekiyor, pas vermiyor ümit karan topa tokunuyor, esesliler değil kalecinizin görüş mesafesını engelleyen eseslide yok temiz gol. hanı macın verdıgı moral bozuklugu ıle yazıyorsanız bekleyın yarın saat, acın herhangıbır kanalı. dınleyın top class yorumcuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 hehe olmaz öle şey, nocom futbol bölümünün en düzgün yorum yapan üyelerinden biri en büyük BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 fb 4 yedi gs 4 yedi bize nasip olmaz işallah :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bu arada nocom, beşiktaş maçlarından sora bjk topiclerine gelenlere gayet güzel cevap vermeyi biliyosun onların yaptığının 10 katını gs topicinde yapıyosun ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 tamam abi sustum, siz bakın dalganıza. dönerim ben 1-1 lik maçımın topiğine, hadi eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar