sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 amaaaan 4 lediler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 aahhaahah 4 2 oldu. gg gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 UAHUZHAHUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 lan bizden kötüsüde varmış ashdasjkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 MrLevie said: 4 oldu eskişehir alala oha ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 oooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ayhan armudu itirazdan maç bittikten sonra 2. sarıdan kırmızı yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 abooooooo 4 ledi cimbom helal aslanlarıma devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 eskişehir de önce bursaya sonra gs ye ii abardı adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 fenerle cimbomdan bu sene cacık olmaz, olsa olsa ezme olur bunlardan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Off Offf çok kötüydü bugün takım :( :( .. neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 hakettik bariz.tebrikler eskişehir tebrikler youla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 maç 2-1ken GSnin ikinci golünde el olduğunu duyunca "ulan bi maçta hakemle kazanmasınlar be" diye geçirdim içimden. Kalbim temizmiş demek, dilediğim oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bu sene şöyle güzel güzel bir anadolu klübü şampiyon olsa ne güzel olur gidaşat öyle gözüküyor zaten dfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 24 yıl sonra yenmiş herifler way ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Rewendor said: Böyle skandal gol yok yaa... Direk 10 metre ofsayttan yedik golü gözlüğünü çıkart öyle bak pozisyona. 1. adam şut çekiyor pas değil 2. sizin oyuncuya carpıyor yon degıstırıyor 3. kalecınızın gorus mesafesını esesliler etkılemıyor buz gibi gol. barosun attıgı golde elıyle aldı onu es geçti. cimbomlular maçta ağladı 7-8 sarı yedıler sonra. gülerim ben buna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 helal olsun eskişehire=) neyse olucak böyle puan kayıpları, önümüzdeki maçlarda telafi etmemiz lazım bu sarı kartların ve kırmızı kartın n hazırlığını yapan ümit karana ayrıca teşekkür ediyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 yalnız helal rıza hocanın talebelerine, iyi oynadılar. Ki youla yıktı herif bizi tek başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 kaç oyuncu sarı gördü sayamadım. bi de maçtan sonra ayhan kırmızı gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 kötü lincoln'ü mumla aradınız ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 9 sarı kart gs gordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 zuhahahaha fena koydular cimboma :D maçı hakeden aldı, eze eze aldılar üstelik, bi cacık olmaz bu gs den :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ulan eses ne takımsın anlamadım çözemedim seni 3 maçta(bursa gs fb) 0 çeker rıza kovulur dedim 2de2 yaptılar şuan es es es ki ki ki es ki es ki es sesleri stattan 300-400m ilerden bile duyuluyomuş şehir kopmuş esesi sevmem ama bu özellikleri çok güzel. yaşasın İstanbula karşı ANADOLU!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Ayhan'ın kart çok fena oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar