KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Marketing dersinde Miller'ı araştırıorm 1- Miller'in Türkiye pazarındaki yeri 2- Finansal durumu Bu bilgilerre nerden nasıl ulaşabilirim..? yardımcı olabilir misiniz.? googleladım ama pek bişe çıkmadı gibi specific sitelara ihtiyacım war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 kız birasi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 millerın türkiye merkezine gidiceksin (tabi eer aynı şehirdeysen veya gidebilecek konumun varsa). onların hlka ilişkiler tanıtım satış geliştirme departmanlarına büyük bir yüzsüzlük ve çingenelikle asılıcaksın. böle böle izi araştırıorum. bunu üniversitede 1000-1500 kişi önünde snucam. genç nüfusa ciddi bir reklam demektir bu ancak çok iyi birşey hazırlamak için yardımınıza ihtiyacım va. bana bazı gerçek verileri temin etmeniz, bunları benle paylaşmanızı rica ediyorum vvs diceksin. çenen iymidir bilemem. ben olsam, oraya gidip ödevim için üstüne ara bile alırdım, herneyse eheh.. sonra da yapıcaksın araştırmanı bitiriceksin vs.. adamlar seni staja bile alabililer, yani ilişkilerini iyi tutarsan.. iş imkanı işte. her kapının anahtarının bi kopyasını şimdiden yaptırırsan kendine, mezun olunca elinde her kapıyı açacak bir tomar anahtarla sallaya sallaya dolaşırsın, istediğin işe de girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 grup olarak mı araştırıyorsunuz? bizim derste te aynı hede var da bize converse düştü yalnız miller başka gruba geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Ara konuş pazarlama departmanlarıyla falan, ya da halkla ilişkilerden de bilgi alabilirsin genelde bu tür şirketler yardımcı olur, bir de yukarda dendiği gibi yüksekten uçarsan sunum yapıcam bütün okula falan diye, iyice yardımları olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar