Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bu arada guiness sevenlere black & tan oneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 adsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 abi midem kaldırmıyor alkol lanet olsun dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 vallahi yok mu şu muhabbetler ; ABİ Bİ İÇTİM HEHE KAFAM FENAAAAAA ;;;;))))))))))))))))9 30 şişe tekila 4 bira bi de ardından 2 tekila shot vurdum inanırmısın. lol man get a layf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 guiness ne abi rekorlar kitabının birasını mı yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 allah belasini versin alkolun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 alkol güzel.. sabah hiçbişi yokmuş gibi devam edebilirsen tabi ^^ of ya guinesse uzanan eller kırılsın bea çok acayip güzel bi bira bu meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 sir alkol üzerinden prim yapıcaktın but kitana ownz. tutulmadın sorry=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar