razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 böle soyulmuş tuzlu fıstık kabuklarından aradaki aktif tuzlu fıstıkları bulamıyorum artık, uğraş verirken biramın asidi kaçıyor.. bide avuç içi yukarı bakacak şekilde parmaklarıyla bastırarak yenmemiş fıstıkları bulan tipler vardır, biradan çok mezeyi tüketmekle uğraşırlar ve başarırlarda.. işte onlarıda başlığa dahil ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Bende uzun uğraşlar sonucu bulduğum turuncu sos kaplı fıstığı almadan önce herkese özenle sorduğumda "Yok sağol ben sevmem ben yemem" tarzı cevaplar almama rağmen aldığımda 5 dk da bitmesine uyuz oluyorum.Lan istiyorsanız söyleyin size de alayım ama benimkine dokunmayın pis köpekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Abi ikinize de +1. Ben bi tane içerim diyip 4 tane içen abi fıstık olmasa da olur diyip tabak tabak fıstık fındık bitiren insanlar kötüdür. Hatta mezeseviciler derler böyle insanlara içmeyipte avuç avuç fıstık yiyenlere. Kötü pis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ama yukarda bi kişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 insanların kafası güzel olmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 yukarda sandığımdan fazla kişi varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 baylar, bayanlar Gwindona içelimm, obaaaaaaaaa, çak çak çak... sdsafsafasfa yok lan daha yeni başladım 1 tane, sadece senelerdir edindiğim tecrübeyi paylaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Akhlaur said: Bende uzun uğraşlar sonucu bulduğum turuncu sos kaplı fıstığı almadan önce herkese özenle sorduğumda "Yok sağol ben sevmem ben yemem" tarzı cevaplar almama rağmen aldığımda 5 dk da bitmesine uyuz oluyorum.Lan istiyorsanız söyleyin size de alayım ama benimkine dokunmayın pis köpekler. +1 bi de patates alırken çıkıyo bu insan türleri ortaya, büyük aliyim mi yicek misin diyorum hayır diyo küçük alıyorum patateslerimi bitiriyolar hepsine kıl oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 burda kavga çıkmıştı bikere sen tombulları sevmiyodun hani yeme lan diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 tombul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 hani truncular diğerlerinden daha tombul ya öyle diyolar bazı bazı... eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar