BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 eren barcelonaya gol attı 1-1 bitti ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Gerrard'ı cok sevmeme ragmen yazıklar olsun diyorum. Bu 1 puanın acısı umarım çok feci şekilde çıkar Liverpool'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 iki maçtır hakemler atletico'yu yedi bitirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 nileppezdel said: Maç satışı 101 dersi verdi hakem. O penaltıysa ben şu anda bişey yazmıyorum şizofrenim. Zira şizofren olmak lazım öyle bi penaltı vermek için. Hani kambura yatma durumu da yok bariz Gerrard faul yapıyo eğer ki bir faul varsa. Ayıp, yazık... katılıyorum madridli oyuncuların emeğine oyununa yazık oldu rezalet bir penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 verilen penaltı dünyanın en boş penaltısıydı. 2 kafa topuna çıkandan liverpoollu oyuncu kendini yere atıyor ve penaltı. resmen tırsmış hakem ve böyle hakemler cl maçlarını yönetiyor. çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 robbie fowler atmazdı o penaltıyı... o değilde bişeyi artık öğrenmeliyiz. gs manu yu eledi şl kuralları değiştirildi. ingiltere avrupa şampiyonasına gidemedi şampiona 24 takıma çıkarılıcak. şaşırmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 BiTcH_oFBaT said: gs manu yu eledi şl kuralları değiştirildi. aha bilmiyodum bunu neydi kural ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 S-H said: BiTcH_oFBaT said: gs manu yu eledi şl kuralları değiştirildi. aha bilmiyodum bunu neydi kural ? direk gruplara girme olayı geldi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Real-Malaga maçı çok sağlam , 4-3 gidiyor şu an. 4 gol de Higuain'den,bi de penaltı kaçırdı demin. not : Ramos yok 10 kişi Real. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bi penaltı da attı bu arada arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 barcelona yine ilk yarıda bitirdi maçı, artık barça maçları 45 dk olacakmış. eto'o 4 tane attı, messi yine dayaklık oynuyor. ben vallodolidin bir futbolcusu olsam materazzi kesilir messi nin ümüğüne basardım. iyi ki de futbolcu değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 eto ya. messi ya. henry ya. iniestasız barça böyle oynuyor hatırlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 adamlar 10 maçta 34 gol attı ligde, yuh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 arsenal ötelemiş manuya ilginç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 samir nasri'ye overrated diyenler utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Real macinda resmen olup olup dirildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 nasri şov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Tuncay 2 gol atmis a.villaya bugun :) Aurelio da gol atti biraz once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 inter dk 90 da bulduğu golle benim 40 ytlmi yedi bilmiyorum ne derece dünyadan futbol ama benim dünyamı kararttı resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Numancia [2 - 4] Real Betis marco 2 gol atmış helal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 hakatten helal. Su adami para yuzunden birakip bize bu gunleri yasatan yonetim umarim bidaha boyle bisi yapmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 anelka nın da 2 golü var bugün. gidenler gollerini orda burda attı, 10 olmadı o yüzden, tarihi fark yaşatamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bu arada dünkü real madrid - malaga ve barcelona - valladolid maçlarını üstüste izlemek büyük keyifti. bugün de fb-gs. oha 3 maç izledim toplam 18 gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Bu adam da ispanyaya gidince coştu. Farklı mevkide mi oynatıyolar nedir, fener + milli takımda attığı toplam golden fazlasını orada attı. Gerçi ispanya bereketli memleket, güiza da orda gol kralıydı burada dökülüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 geçen hafta frikikten gol atmıştı ayağının içiyle marco, dumur olmuştum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar