Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guns N' Roses sonunda Chinese Democracy'i çıkarıyor

NoS

Öne çıkan mesajlar

23 kasım 1993 de son albümü olan spaghetti incident ı çıkartan gn'r tam 15 yıl sonra (23.11.08) sonunda yeni albümü chinese democracy i çıkartıyor albümün setlisti yayınlanan 9 şarkıdan oluşuyor single olarak chinese democracy şarkısını seçtiler şarkıyı dinlemek isteyen

gunsnroses.com'dan dinleyebilir bu albümde axl daha yenilikçi bir sound denemek istemişti ki şarkıdan anlarsınız bu haberler bölümünü geçersek siz şarkı hakkında ve albüm hakkında -ki çoğunuz şu anda duymuşsunuzdur- neler düşünüyorsunuz ?

Not:Yarım saatdir şu sitenin linkini koymaya çalıştım yapabilen varsa bi halletsin ya öss genci olmak beyinde hasar yapıyor valla :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
3 saat 39 dk sonra bir efsane daha bitiyor.Albüm hakkında ise ilk dinleyen için süper bi albümdür herhalde zira ben albümdeki 13 şarkının 10 unu biliyordum zaten ama this i love ı tercih ederim

Sonuç itibariyle afd ve uyi gibi 2 tane mükemmel albüm çıkaran bir grubun vokalinin albümü çıkıyor
Sosyal ağlarda paylaş

İlk defa dinliyorum şu anda. 6. şarkıdayım (There was a time). Axl Rose'un sesini yeni şarkılarda duymak ilginç bir his ama şarkılar ilk dinleyişte çok sarmadı.

İlk dinleyişte hoşuma giden albüm sayısı çok azdır. O yüzden bir kaç kez daha dinlemeden daha fazla yorum yapmak istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hehe o kadar yil aradan sonra zaman makinasi etkisi yaratti bende..

ama araya giren california/ingiliz gruplarının yeni türlerinden sonra baya begendim ben ilk dinleyiste.mirage in dedigi gibi daha da dinlemek lazim ..(onceden indirmemistim spoiler olmadi ehe)

günümüzle kiyaslayınca canavar gibi geliyor kulaga valla...
Sosyal ağlarda paylaş

Çakma fason slash robin finck eski nin* gitaristi albüm iyidir ya bu dönemde bundan iyisi şamda kayısı tabii gn'r değil bu sadece axl'ın yeni grubu diye görmek lazım yoksa ismi taşıyamaz bu albüm

Nin=Nine Inch Nails

Ayrıca gruptan çıktı bildiğim kadarıyla o
Sosyal ağlarda paylaş

Garager said:
Yukarıdaki mesajımı yok sayın.Düşüncem değişti.

ahahhaaha bende 3 kere dinleyip sindirememistim bu sarkiyi, bu ne lan boyle teenage gencler otursun dinlesin dinlesin aglasin diye yazilmis lame otesi bir sarki gibi gelmisti, hala sinmedi tam olarak ama bir bag olustu sarkiyla aramda 78 kere araliksiz dinledim sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...