Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor hakkında


bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

evet. Araba alıcaktım ta ki 200cc bi motor kullanana kadar. İlk defa bindim inmedim 2gündür bende nasıl bir duygudur nasıl bi bişeydir tarif edilemez.

Anında araba sevdamdan vazgeçtim ve motor almayı kafama koydum.Yalnız en ufak bilgim yok şu an araştırıyorum 10bin ytl ye kadar çıkabilirim 2.el istiyorum 200cc idare eder.

Varmı binen eden ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

var.
yapıcağın masrafa kask mont dizlik bellik eldivenide dahil et.
genelde millet tüm parayı motora veriyor sonra kask mont vb. yi sonra yavaş yavaş alırım diyor. sen öyle yapma allah korusun en ufak bi kazada sıkıntı olur.
ayrıca çoşupta 600 lük bişide alma zaten bütçen yetmez. ilk defa kullanıyorsan 250ccden yukarı çıkma derim. hatta boş bir alan bulabiliyorsan orda deneme sürüşleri yap( tecrübesizsen). internette dökümanlar var motoru nasıl kullanacağını anlatan onları oku ayrıca. ilk başta anlamsız geliyor ama kullanırken işine yarar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok onları mutlaka alıcam tabi ona göre bi para ayıracağım.1000ytl den fazla tutacağını sanmıyorum. Ya 2 gündür izmit yollarını aşındırıyorum daha önce motor kullandım ama scooterdı başkada bi tecrübem olmadı. Bu yarış motorlarını kullanmak daha zor sıkışık trafikte özellikle yavaş giderken çok dengesiz 200cc lik kullanıyorum o civardada bişey almayı düşünüyorum marka nedir ne değildir hiçbir fikim yok henüz.İlk defa araştırıyorum motor piyasasını.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Honda Rebel ya da Honda Vtx1300c. Rebel i bulamayabilirsin ama Vtx in ikinci elleri piyasada mevcut ve cok sağlam crusaiderlar yokuş yukarı cıkarken arkandaki yolcuyu sen bi in ben 10 dk. sonra yanına geliyorum demezsin ya da yolda giderken 80+ km yaptıgında sağa sola yalpalayacak mı diye düşünmezsin.

Racing tarzı alıcaksanda ninja ya da yine hondanın crf serisini öneririm en azından başlangıç motoru için tutarlı ve biraz daha güvenli olur.Ha gönül nitrolu hayabusadan yana ama yanına yaklaşmak baya bi güç
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...