GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 &/+/^%&^%/ oha kesin burdan görüp öyle program yapmışlar=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Tolga Çevik in mimikleri hareketleri herşeyi birebir engin günaydın a benziyor. Engin Günaydın zabıta irfan la başlamıştı böyle şaşkın oynamaya. O hikayede ki mal benim de devam ettirdi. Komedi Dükkan ı da "o hikayedeki mal benim" in birerbir aynısı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 komedi dükkanının atası, beyazıt öztürkün eseri olan beyaz atlı prenstir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 İzlemedim ama güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 beyaz atlı prens i sevmiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 yok ya komedi dükkanıda buda sux.Çok yapamcık gelio bana :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar