Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galactica Dünyayı Bulsa Ne Olacak Sanki?


GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

bok olacak afedersin! starbuck dünya stresine ayak uyduramayacak kafayı daha da çizip intihar edecek. güzelim bu işler öle dayılık yapmaya benzemez.. olursun anca bi pilot, zaten ilk uçukluğunda fırçayı yersin. ha aslında senden hostes olur. çünkü öle kadın kısmına kolayca vermezler kontrolleri, başka şeyler verebilirler belki..

adama desen e bizde yüzü yaralı erman toroğlu var zaten, hem sohbeti de iyi. anca manav olur işte, salatalıkları uçurtur böle elinde.. havuçlara saldırtır.. e tabi böle deli manavdan kimse ürün almaz. batar gider. zaten adı da garip "manav star galaktika"

apollo desen, ben ideallerimin adamıyım falan yemez olm dünyada. ideallerini yerler de senden bişi olmaz. üç kuruş maaşa yaşar anca. hatuna da asılan falan olur. kendini tutamayan mahalle yiğiti apollo, asılan gençleri hacemat eder, hapse düşer.. hatun ise elemanın içerideki 2.senesinde ziyareti falan bırakır ellere yar olur bak. kahpe olm bu dünya

gaius baltar malını ise o şaşkınlığı ile kimse başbaşa bırakmaz. benzetirler bak bu zıpırı! tanrı benle lafları falan da kurtarmaz bak.. delerler karnından, barsakları Flöp akar dışarı.

number 6-8'i rus mafyası robot kadın ticaretinde kullanır, playboya falan kapak olurlar. ama asıl kapak çinliler bunları taklit edince çıkar number66 ve number88.. göbek deliğine basınca LÖBÖNK diye çıkar ezan bile okurlar ha! Öle modelleri bile yapılır.

saul tigh ihtiyarı sokaklarda dilencilik yapar, içkiye yatırır gelen parayı da.. ilk kışta nalları diker kel.

galen tyrol sanayi de kaportacılık yapabilir belki. ama triplere girerse yine o işte tutunamaz bak. dolmuşçu olur bundan iyi.. olmadı uzunyol şöförü..

karl agathon kpds veya artık muadili ne varsa kazanır, evlenir 2 çocuk yapar.. haftasonları bahçede mangal partileri verir. uyumlu herif işte

felix gaeta o gergin omuzlarına rağmen it sektöründe iş bulur. azimli değil, hırslı değil öküz. azimli olsa bill gates bile olur da rahat herif işte.. gigabyte'da ya da msi'da falan çalışır işte anca..

brother cavil, ari insan ırkını savunan bi partinin başına başkan falan olur. seçimleri kazanır ama trafik kazasında ölür.. seçmenler yas tutarken ressurection shipten yenisi gelince cenazede ağlayan dazlaklar önce bi apışır sonra kızgınlıkla gemiyi tutuştururlar.. ne res me kalır ne de şip.. neonazi grup dönüşte türk dönercilerinden karnını doyurup sonra türkleri de yakar. öle nankör miller bak bunlar..

ne olacakmış yani? bok olacak bok! berbat bi yer lan burası.. arayan belasını da bulur derler ya.. bunlar belasını bulacak bak..

siz demedi demeyin demeti dinleyin!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...