Argue Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Print out alma da, 1-2 önemli noktayı eksik etme şu andaki max dpsi yaparsın. Imp mutlaka raid buff alsın. Immolatesiz targeta incinirate atma. Conflagı sakın ama sakın kaçırma. (1 incinirate daha sokarım araya diyip kaçırma :D) Conflag dan sonra ilk Chaosbolt, sonra gerekiyorsa agony, ondan sonra immolate at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 27/34 buildiyle pvp yapıyorum. glyph olarak nightfall çakması var. acaip eğlenceli ve güzel burst dmg'a sahip. rahat farm da yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Argue said: Print out alma da, 1-2 önemli noktayı eksik etme şu andaki max dpsi yaparsın. Imp mutlaka raid buff alsın. Immolatesiz targeta incinirate atma. Conflagı sakın ama sakın kaçırma. (1 incinirate daha sokarım araya diyip kaçırma :D) Conflag dan sonra ilk Chaosbolt, sonra gerekiyorsa agony, ondan sonra immolate at. hummmmmmmmmm hit kaç olmalı min. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 178 deniliyor, ancak hesabıma göre 165 yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 saol valla daha bi fırın ekmek yemem lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 reroll sezdim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 yok ya ne rerollu awrlock çok eglenceli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Shadowflame gelsin, chaosbolt instant olsun ozmaan eğlenceli olcak asıl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Bu arada hit cap %16 dan %17 ye arttırıldı diye duydum, sanırım 210-215 civarı birşeye takabbül ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 %3 artık destruction talentten geliyor. Eğer dediğin gibi olduysa 178 şu andaki hit cap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 şu destro talentını yaptım bakalı mdenicem fakat oyunu 1 yıl önce bırakmıştım tier 5 seviyesindeyken ve full shadow damage bonusum var afflicitondım az critim var pek bi işe yarıcağını sanmioım bu build, affliction düzgün pve buidliniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Argue said: %3 artık destruction talentten geliyor. Eğer dediğin gibi olduysa 178 şu andaki hit cap. Hangisine verince %3 geliyor? Şahsen benim hiçbir değişiklik olmadı bahsettiğin gibi %3 şeklinde. Eskiden de %16.25 ti şu anda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Pyro said: Argue said: %3 artık destruction talentten geliyor. Eğer dediğin gibi olduysa 178 şu andaki hit cap. Hangisine verince %3 geliyor? Şahsen benim hiçbir değişiklik olmadı bahsettiğin gibi %3 şeklinde. Eskiden de %16.25 ti şu anda da. Cataclysm Karakter penceresinde +spell hit'in üzerine geldiğinde talentin verdiği ekstra hit olarak bir değişiklik görmezsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 eskiden %16.02 hit cap idi o da 202rating e denk geliordu. Şimdi %17.02 gerekli, %3 talentten geldiği için %14.02 karakter ekranında olmalı, onunda karşılığı yaklaşık 177rating. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 O zaman hit oranını %14 e kadar geri çekerim, talenttan gelen ile %17 oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Tamam, belki artık bütün encounterlar şaka gibi birşey, sp bile, belki level 80 olmadığımız için henüz tam bir balans söz konusu değil, belki expansiondan sonra değişebilicek çok daha fazla şey olabilir, tabi ki en azından naxxramasa falan bile girmeden şu noktada bunu söylemek doğru olmayabilir ama 3.0.2 geldiğinden beri şu son 2-3 haftalık sürenin ardından wotlk çıkmak üzereyken söyleyebilceğim: GG. Damage meterlardaki warlock hegemonyasının çöküşü. Bir devrin sona erişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Rikkie said: GG. Damage meterlardaki warlock hegemonyasının çöküşü. Bir devrin sona erişi. Hertürlü tepeye oynarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 302 den beri girmedim karakterimle.. hatta arkadasima hediye ettim 70 giyinik warlock u hehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar