Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google In Quotes


Ractamainus

Öne çıkan mesajlar

Daha google labs bünyesinde, yeni bir google servisi.. ben çok sevdim.

Belirli başlıklar üzerine politik isimlerin sözlerini karşılaştırabiliyorsunuz. Temelde google news'in internetten topladığı veriler üzerine hareket ediyor. Türkiye'den RTE, Abdullah Gül falan da var. Geliştiğinde çok daha güzel de olacaktır kanımca.

http://labs.google.com/inquotes/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tartisirim. pek cok google labs hizmeti gibi google in qoutes'in da hicbir bilimsel yani yok. sadece yenilikci. bilimsel degil, elmalarla armutlari karistirmayalim.

ayrica googlefight tarzi olmasini pek sevmedim ben. yani ali ya da veliye baksak iyi de, ali ile veliyi (ve sadece bu ikisini) kiyaslatmasi pek nahos olmus.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben gooogle in quotes'tan bahsetmedim müm ar-ge derken.. google'ın ar-ge'sinde cidden abuk subuk şeyler var. uzay yolculuğu, insan dna'sını indexlemek falan gibi abuk şeyler. ve içinde bir çok bilimadamı barındırıyor google hali hazırda.

kıyaslamaya gelince.. ortada etik olmayan bir durum yok bence. politika dersen, tabii ki kıyaslayacağım ben birilerini.. kaldı ki in quotes'un tavrını da "kapıştırın huleyn, -challenge- budur" formatında göremedim. bu bağlamda google fight ile kıyaslamamak lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

la niye kiyaslayasin? obamanin kurtaj konusunda 2003 yilinda dediklerini ariyorsan niye mccain de ciksin ki karsina?

oldu olacak web arama hizmetinde de "bak bu oyun gamepostta var ama progamer'da yok" desin.

onu gectim, hadi diyelim karsilastirmak cok daha mantikli (ki degil), o zaman 5 kisiyi karsilastirma firsati da versin bana. niye israrla bir dualistlik, duelistlik var?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...