Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Daha google labs bünyesinde, yeni bir google servisi.. ben çok sevdim. Belirli başlıklar üzerine politik isimlerin sözlerini karşılaştırabiliyorsunuz. Temelde google news'in internetten topladığı veriler üzerine hareket ediyor. Türkiye'den RTE, Abdullah Gül falan da var. Geliştiğinde çok daha güzel de olacaktır kanımca. http://labs.google.com/inquotes/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 google OHANNES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bilimi bırakıp googleda çalışmak istiyorum çok eğlenceli abi adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 hah süper o.O geliştimi çok pis zevkli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Mr_Hand said: google OHANNES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 said: "Hamdolsun" Recep Tayyip Erdogan Google In Quotes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Ardeth said: bilimi bırakıp googleda çalışmak istiyorum çok eğlenceli abi adamlar adamların ar-ge'sinde, bir çok üniversiteden daha fazla bilimsel çalışma yapıldığına emin olabilirsin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 tartisirim. pek cok google labs hizmeti gibi google in qoutes'in da hicbir bilimsel yani yok. sadece yenilikci. bilimsel degil, elmalarla armutlari karistirmayalim. ayrica googlefight tarzi olmasini pek sevmedim ben. yani ali ya da veliye baksak iyi de, ali ile veliyi (ve sadece bu ikisini) kiyaslatmasi pek nahos olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Xenocide said: said: "Hamdolsun" Recep Tayyip Erdogan Google In Quotes lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ben gooogle in quotes'tan bahsetmedim müm ar-ge derken.. google'ın ar-ge'sinde cidden abuk subuk şeyler var. uzay yolculuğu, insan dna'sını indexlemek falan gibi abuk şeyler. ve içinde bir çok bilimadamı barındırıyor google hali hazırda. kıyaslamaya gelince.. ortada etik olmayan bir durum yok bence. politika dersen, tabii ki kıyaslayacağım ben birilerini.. kaldı ki in quotes'un tavrını da "kapıştırın huleyn, -challenge- budur" formatında göremedim. bu bağlamda google fight ile kıyaslamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 la niye kiyaslayasin? obamanin kurtaj konusunda 2003 yilinda dediklerini ariyorsan niye mccain de ciksin ki karsina? oldu olacak web arama hizmetinde de "bak bu oyun gamepostta var ama progamer'da yok" desin. onu gectim, hadi diyelim karsilastirmak cok daha mantikli (ki degil), o zaman 5 kisiyi karsilastirma firsati da versin bana. niye israrla bir dualistlik, duelistlik var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar