alperozg Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ilk aylık ödemem bittiği için oyuna giremiyorum, biraz işlerim var bir hafta kadar sonra dönücem ancak bu ilk ayın dolumundan sonra server nüfuslarıdna nasıl bir değişiklik oldu? yüzde kaç gibi bir kayıp vardır? hisseddilir derecede oyunu bırakan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 yüzdesini bilemem ama hergün kale savaşları, meydan savaşları dönüyor 50vs50 ve senaryo sırası da hızlı geliyor eight peaks'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 yani rahatsız edici bir azalma yok ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Bence kesinlikle yok. Ben zaten oyunu çok sevmeme ramen zamanımın az olması nedeni ile günde bir yarım saat falan giebiliyorum anca. O zamandada scenario yerine kale savaşı yapmak istiyorum ki ne zaman girsem birşekilde savaş buluyorum. çokta ballı olabilirim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Aksine mutlu edici bir azalma var, en azından K8P için çünkü artık her saatte sıra beklemeden giriyoruz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 senaryo xp ve renownunu azaltmıslar sanırım, t2 ye gectim rp ile rezil rakamlar geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 o levelına görede değişiyor sıralama şeklindede olduğu için,her tierin başında az xp alıyorsun,sonlarına doğru da max a ulaşıyor,gerçi levelını bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Karak Azgal'da da sıra gelme konusunda pek sorun yok. RvR lerde her zaman mevzu oluyor. T4 ü bilemiyorum ama t1 t2 t3 boyleydi. Bunun yanısıra 1 2 haftaya kadar character transfer ve guild transfer secenekleri gelecek ve bedava olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 gelsın artık su transfer olayıda bıtsın bu çile arkadasın gazıyla Alarielle (RP Open RvR) actık charı gırmesıne kolayda rvr bulana kadar , pq larda party bulana kadar 40 dereden su tasıyoruz ınsanın burnundan gelıyor. Umarım bı kıllık yapıpta yok sız rp open rvr sectınız oraya buraya gıdemezsınız demezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar