Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

server nüfusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk aylık ödemem bittiği için oyuna giremiyorum, biraz işlerim var bir hafta kadar sonra dönücem ancak bu ilk ayın dolumundan sonra server nüfuslarıdna nasıl bir değişiklik oldu? yüzde kaç gibi bir kayıp vardır? hisseddilir derecede oyunu bırakan oldu mu?
Mesaj tarihi:
yüzdesini bilemem ama hergün kale savaşları, meydan savaşları dönüyor 50vs50 ve senaryo sırası da hızlı geliyor eight peaks'te.
Mesaj tarihi:
Bence kesinlikle yok.
Ben zaten oyunu çok sevmeme ramen zamanımın az olması nedeni ile günde bir yarım saat falan giebiliyorum anca.
O zamandada scenario yerine kale savaşı yapmak istiyorum ki ne zaman girsem birşekilde savaş buluyorum.
çokta ballı olabilirim gerçi.
Mesaj tarihi:
o levelına görede değişiyor sıralama şeklindede olduğu için,her tierin başında az xp alıyorsun,sonlarına doğru da max a ulaşıyor,gerçi levelını bilmiyorum ama
Mesaj tarihi:
Karak Azgal'da da sıra gelme konusunda pek sorun yok. RvR lerde her zaman mevzu oluyor. T4 ü bilemiyorum ama t1 t2 t3 boyleydi. Bunun yanısıra 1 2 haftaya kadar character transfer ve guild transfer secenekleri gelecek ve bedava olacak.
Mesaj tarihi:
gelsın artık su transfer olayıda bıtsın bu çile arkadasın gazıyla Alarielle (RP Open RvR) actık charı gırmesıne kolayda rvr bulana kadar , pq larda party bulana kadar 40 dereden su tasıyoruz ınsanın burnundan gelıyor. Umarım bı kıllık yapıpta yok sız rp open rvr sectınız oraya buraya gıdemezsınız demezler.
  • Yeni Oluştur...