riglous Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 5 gun kaldi. Betasindan yoruldum artik, her tarafi patlamaya basladi. 8.04'e gore duzelttikleri en baba ozellik wireless'i kullanilabilir hale getirmeleri olmus. Alet dogrudan tanidi ve kullanmaya basladim. Tabi bir sure sonra pidgin iptal oldu ve Oracle db elimde patladi ama olsun... KVM insallah adam gibi calisacak, bunu da iple cekiyoruz. 8.04'ten sonra ne yapsalar daha iyi olur tabii (hala 7.10 kullaniyorum). Yeni baska ne geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 http://www.ubuntu.com/testing/810rc Linkler ve açıklamalar için yukardaki adrese bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Okudum zaten, maksat "Help Spread the Word About Ubuntu 8.10" Ayrica goruslerinizi almak, hani kenarindan kosesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 hangi wirelessi çözmüşler ? broadcom var benim ben de onun yüzünden cebelleştim geçen gün 8.10da düzeltirler işalla yoksa yeni distrolar peşinde koşucam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Ubuntu'yu temelli bıraktım artık ben. Yeni başlayan arkadaşlara Ubuntu Mint gösteriyorum, ben Arch kullanıyorum. Ubuntu çok bloated ya... Bissürü gereksiz kernel modülü çalışıyor, Gnome yavaş. Arch Linux ve Openbox kullanınca ala geri dönemiyorsunuz. İspanya'dan gelen bir kıza Konya, Nevşehir ve Diyarbakırı gösteriyorum şu an, dolaşıyoruz, eve döndüğümde tam kapsamlı, sıfırdan, bir Arch Linux + Openbox rehberi yazacağım bir önceki rehberimden yararlanarak. Beklemede kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 archlinux ve openbox++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 riglous said: Okudum zaten, maksat "Help Spread the Word About Ubuntu 8.10" Ayrica goruslerinizi almak, hani kenarindan kosesinden Bilinenler şöyle: * Genel Wireless sürücüleri dağıtımın içerisine gömüldü. Sürücüler iyileştirildi. * Alpha sürüm ile gelen 3G desteği iyileştirildi. * 3G modemlerin bir çoğunun sürücüsü eklendi. * Gnome sürümü 2.24'e yükseltildi. * Samba sürümü yenilendi. * Yeni eklenen IPv6 desteği iyileştirildi. Bu sayede yeni nesil IP sistemine tam anlamıyla destek verilen ilk sistemler arasına girildi. * Dizüstü bilgisayarların fonksiyon tuşları artık Ubuntu'da çalışabiliyor. Bu özellik güncellendi. * Ağ bağlantı aracı istekler doğrultusunda yenilendi. * USB harici disk, USB CD ve DVD Rom tanıma desteği iyileştirildi. * Wireless sorunu kesin olarak çözüldü. * Media oynatıcılara otomatik codec yükleme özelliği eklendi. * Bildirilen hataların bir çoğu giderildi. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Burada son kullanıcıya en çok hoş gelecek yenilik Gnome 2.24 bence. Nautilus da artık PCmanFM gibi tablı. Wireless sorunu zaten büyük ölçüde giderilmişti Ubuntu'da şimdi daha da iyi. Bir de ben Gamin desteği daha iyi sağlanıyor, Fam'ın modası geçiyor Debian'larda diye duymuştum ama dedikodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar