R3v3n4nt Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 eheh bende 2 kişi de inanamadım ekolayı aradım telefondaki kadın da girdi aynı şifreden dalga geçiyorum sandılar sanırım telimi vermiştim aramadılar abicim ayni accountla ayni zamanda iki kişi giriyoruz diyorsun bi kere akil var mantik var sus sence This Account Already in Use die bir sey yokmu ? ekolayı arasana bi bilmeden konuşuyosun bizde bilioz dail 2 kişi girilmediğini haha sadece gulerim ama bu lafini cocukluguna veriyorum ara ekolayı deki 3 kişi aynı acc dan bağlanıyomuş doğrumu de 478 0 478 buyur ara şuanda ilgili kişilere soruyolarmış haklisin ayni karekter ayni zamanda iki yerdede actıon yapıo hatta guldurme milleti puhahhahahha, arasana [Bu mesaj R3v3n4nt tarafından 28 Nisan 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ben anlamadım olayı pek anladımda komik gelmedi[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 kedidir kedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ehe evet eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 bekleyin düşünüp koment yapıcam.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 bi yorum yapayım... ne yorum yapayım... buldum... aha yorumum.... "......"[signature][hline]iletişim için tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ne varki? e kolayda öyle bir olay gerçekten var...[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 absolute bir alman şarabıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 internet sağlayıcılarını tek username ve passden birden fazla kişinin aynı anda login olmasına destek verdikleri doğru . Ancak bunun için senden ek ücret taleb edilir . Bunu genelde şirketler kullanıyor . Mesela babam adanet ile şirketten login olurken ben aynı şifre ile evden login oluyordum .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Ben ttnet ken 2-3 kişi girerdik aynı acc den..[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ttnette 8 kişiye kadar denemiştik zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 said: Azmodai, 28 Nisan 2004 20:23 tarihinde demiş ki: sanirim arkadasiyla iddiaya girmis burdadnda soruo bizde "olur mu oyle sacma sey" diyince arkadasina yollicak. bende anlamadim. no comment genellikle yorum yapilamayacak kadar acik seylerde denirde bu biraz fazla acikmiski anlamadik :P no comment yorumsuz demektir genellik turckce konusurken no comment yani yorumsuz dedikden sora bi dunya onun turkce aciklamasini yapma kyerine turkceni kullanip sadece yorumsuz demen cok ama cok dahha ii olurdu YASASIN TURCE USAKLAR...[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Burdaki Poh böceği diye geçen kişi yanlış bilmiyorsam Avaturk'teki Tex. Revenant'ta bizim Revenant'tır. Kedidir.[signature][hline]I wish none of this had happened.Sometimes I wish I was dead, and recognize I never wished I was dead.I wish everyone else was dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Bune be ? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Revenant ve fakeleri ehehe.[signature][hline]I wish none of this had happened.Sometimes I wish I was dead, and recognize I never wished I was dead.I wish everyone else was dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar