Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 hunty said: Choosen basliginda bunlari yazmiyoruz ya? Baslik By Lalu. |+ Paticik.com Forumları |-- |+ MMORPG Türleri / Warhammer Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 BaaL sen bizim eski baalsin herhalde.. neyse.. bende eski accountuma bugun kavustum tekrar.. ;) orange i falan bilemem ama UO dan taniyorum bu topigin yarisini sanirim lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Luniz is back olmuş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Eski topraklar burda aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 orange, tripin ordaki degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Szasstam said: Luniz is back olmuş ;) olmus kardesim :D valla ole diolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 pha phalanx? gris? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ooo hakkaten luniz dönmüş, hoşdönmüş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Sam said: ooo hakkaten luniz dönmüş, hoşdönmüş. :) saygilar hocam.. hos bulduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 By lalu diye başlayıp UO hatıralarına dönüşmüş =) gerçi fenada olmamış sabah sabah nostalji oldu hehe... Luniz'de gelmiş hoşgelmiş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Blackice said: By lalu diye başlayıp UO hatıralarına dönüşmüş =) gerçi fenada olmamış sabah sabah nostalji oldu hehe... Luniz'de gelmiş hoşgelmiş ;) selamlar hocam :) hosbulduk.. e lalu da bizden sonucta.. ;) toplastik bu topikte guzel oldu iste fenami oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Sinister reunion oldu, gider sami döveriz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Pha said: Sinister reunion oldu, gider sami döveriz şimdi. ahahaha.. kiyamam olm ben.. :D sinister pwnz btw.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Yok tamam pwn falanda neden hepimiz orada burada oynuyoruz :P ben bir o kısmı çözemedim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Szasstam said: Yok tamam pwn falanda neden hepimiz orada burada oynuyoruz :P ben bir o kısmı çözemedim ;) dunya uzerindeki hic bir oyun, tekrar bir araya gelisimizi kaldiramazda ondan.. yazik, o sunucuda oynamak isteyecek baska insanlari da dusunmek lazim.. :D ahahaha.. koptum yine.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 .lunizheal (miydi neydi) ahahhahah, gözlerim dolu dolu oldu bir an 8 sene önceye bi gittim geldim :d ultima online 2 sanki, war dan da bayagı bi sapıldı cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Ya Lalu bize biraz daha sneak peak versene şu 1.1 ile ilgili..bende dahil account kapatan çok adam var RVR mekanikleri yüzünden..açıkçası daha öncede açıklanan classların geri dönmesi beni hiç ilgilendirmiyor..şu RVR mekaniklerini düzeltip stuttering ve memory leak sorununa çare bulsalar belki accountu tekrar açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 valla lalu yeniden heycanlandır bizi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 BaaL said: .lunizheal (miydi neydi) Millete de mi anlattın Luniz be :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 sen mi editlemistin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 lunizheal ne la? ben bilmiom ole bisi.. benim bildigim bi rune vardi haci.. baska da bisey bilmiom ben :) bacio yuzumuze bakmiodu o donemler lol, artis ti.. hala artizzz :D ahahahah konuyu saptirmayin olm.. luniz ayni luniz ;) heal meal yok ortada yani ehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 aquila said: sen mi editlemistin ;) adam nebula'nin kodlarini yazak kisiydi. editlemek degil, sifirdan yazmisti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bacciyo bizi diskoya gotur.. lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 LuNiZ said: bacio yuzumuze bakmiodu o donemler lol, artis ti.. hala artizzz :D ahahaha Yüzsüze bak :p Böyle bandaj efekti çıkarıp herşeyi dolduran komut vardı bir tane, aklıma gelmedi cooldown koymak. Bir gün page geldi, gittim baktım Luniz'i 5-6 kişi sarmışlar bilfiil vuruyolar, adam ölmeye yaklaşmıyo bile :p Exploit bulmuş hallettik falan diye örtbas edip 15 saniye cooldown koymuştum adam yüzünden ehe. edik: .nblres'ti hatta, çok beğenip başkalarına lunizheal yazdırttıysa bilemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar