Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

by Lalu

Barbekü

Öne çıkan mesajlar

Blackice said:
By lalu diye başlayıp UO hatıralarına dönüşmüş =) gerçi fenada olmamış sabah sabah nostalji oldu hehe...

Luniz'de gelmiş hoşgelmiş ;)

selamlar hocam :)
hosbulduk..

e lalu da bizden sonucta.. ;) toplastik bu topikte guzel oldu iste fenami oldu :D
Sosyal ağlarda paylaş

Szasstam said:
Yok tamam pwn falanda neden hepimiz orada burada oynuyoruz :P
ben bir o kısmı çözemedim ;)

dunya uzerindeki hic bir oyun, tekrar bir araya gelisimizi kaldiramazda ondan.. yazik, o sunucuda oynamak isteyecek baska insanlari da dusunmek lazim.. :D
ahahaha.. koptum yine.. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Ya Lalu bize biraz daha sneak peak versene şu 1.1 ile ilgili..bende dahil account kapatan çok adam var RVR mekanikleri yüzünden..açıkçası daha öncede açıklanan classların geri dönmesi beni hiç ilgilendirmiyor..şu RVR mekaniklerini düzeltip stuttering ve memory leak sorununa çare bulsalar belki accountu tekrar açarım
Sosyal ağlarda paylaş

LuNiZ said:
bacio yuzumuze bakmiodu o donemler lol, artis ti.. hala artizzz :D ahahaha

Yüzsüze bak :p Böyle bandaj efekti çıkarıp herşeyi dolduran komut vardı bir tane, aklıma gelmedi cooldown koymak. Bir gün page geldi, gittim baktım Luniz'i 5-6 kişi sarmışlar bilfiil vuruyolar, adam ölmeye yaklaşmıyo bile :p Exploit bulmuş hallettik falan diye örtbas edip 15 saniye cooldown koymuştum adam yüzünden ehe.

edik: .nblres'ti hatta, çok beğenip başkalarına lunizheal yazdırttıysa bilemem :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...