Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

by Lalu

Barbekü

Öne çıkan mesajlar

sardius said:
Mortis said:
level kasmak endgame değil ki yani sen rank 40 ve renown rank 80 olunca ypaabileceğin şeyler nedir mesela?
item farmlamak open rvr ye katılıp keep alıp keep vermek dışında?

ya bu cümle bana cok komik geldi kusura bakma sahside alma ama baska hangi oyunda ne var ki? veya ne bekliyorsunuz bir online oyundan? bu problem bütün oyunların sorunu degil mi?

kaldı ki diger akrkların dedigi gibi rr80 olmak bu oyunda sene sürecektir bir cok insan için siz sonrasını düşünüyorsunuz:) bana bu sacma geliyor. ilaki bu süre zarfında da ilave bişiler olacaktır.

olmayacaktır demiyoruz ztn,herkes releasedn bahsediyor,yoksa gelişiminden memnun olmayan sanmıyorum olsun,fixler geliyor hergün,vaadler var,ancak şu anda yüksek lvllara ulaşan insanlar var ve bende dahil çoğu kişinin beleş ayı bitti yada bitecek ,ee haliyle bekleyelim mi devam mı edelim diye merak ediyoruz,şu an ki durumdada insanlar oyundan ne alıyor diye düşünüp uzatmamayı düşünüyor,veya çok sevip uzatıyor
Sosyal ağlarda paylaş

ya RVR de bir warband bi giriş tutyo dierleri bilmemneyi bir taneside kaleyi alıyosa Reknown point bunlara eşit dağılıyomuki..bence Scenariodaki oyuncuları RVR ye çekecek bir şey düşünmeleri lazım ve bence exp arttırmak falan çözüm deil çünkü karşı taraf olmayınca resmen PvE ye dönüo oyun ve bende direk amaaan bayar bu falan diyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

burada rank 40 a deyineyim. Oyun cikali 1 ay oldu ve normal kasan oyuncular daha t4 e tam olarak giremedi. 6 kisilik guild group lar yeni yeni kosmaya basladi. Biraz zaman verin o planlanmis t4 contentin zevkini alacaksiniz. Black plague yeni bir harita getirmiyor, choppa ownz hammer <3

Pve content i tam olarak oturtmaya calisiyorlar. Instanced dungeon vb.

Unutmayin, Hersey tam olarak baslarsan tek yapabilecegin sey ayni seviyede kalmaktir, en asagidan baslarsan tek gidebilecegin yer en yukaridir.
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:
Lalu oltayla milletin elindeki silahı çekerdi zamanında :). Renown 80 in çok klay olmadığını tahmin edebiliyorum DAOC RR10 u düşündükçe. 7.300.000 point miydi neydi. Max lvl bi adamı grupça öldürünce 100-150 alıyodun. Onu geçktim Sheph gibi sapıklar vardı 25 mil point e kadar kasan.

Baal, eski dostum. :). Hatirlarmisin, birgun kale kurarken masum bi tamer in ustune koymustuk yanlislikla sonra ne yapicaz edicez derken, kaleyi Benim mare lerden birine devredip uzamistik ortamdan. Aklima geldi, Cok gulmustuk.
Sosyal ağlarda paylaş

O olay powered by Lalu.
:D

Tamelemeden ziyade olay söyle gelişmişti. Lalunun Journeyman fisheri vardı ve lalu olduğu anlaşılınca GM Sanrey charı banlamıştı. Laluda bugu bulmuş gene milletin vendorlarını tamelemişti. Sonra çıkıp benim charımı geri verin , Sanrey istifa etsin yoksa 1 milyar gpyi worldde değişik charlara kasalara sakladım. Piyasaya sürerim enflasyon yaratırım piyasayı çökertirim demişti :D Hahaha hiç unutmuyorum çok gülmüştük. Server 3 gün geriye alınmıştı. Dediğin gibi isyan çıktı Brit bankta :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bilmiyorumda Oyuncular Mythic'e acayip kızgın gibi duruyorlar vaad ettiklerini yapmadıkları için..level 1-20 arası benim için çok güzel bir tecrübeydi ama gerçekten RVR yi geliştirmek için bayağı bir değişiklik yapmaları lazım...baştan betada olan classları sonradan eklemek kurtarmaz oyunu diye düşünüyorum..ama 1.1 i çok merak ediyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:
O olay powered by Lalu.

Tamelemeden ziyade olay söyle gelişmişti. Lalunun Journeyman fisheri vardı ve lalu olduğu anlaşılınca GM Sanrey charı banlamıştı. Laluda bugu bulmuş gene milletin vendorlarını tamelemişti. Sonra çıkıp benim charımı geri verin , Sanrey istifa etsin yoksa 1 milyar gpyi worldde değişik charlara kasalara sakladım. Piyasaya sürerim enflasyon yaratırım piyasayı çökertirim demişti :D Hahaha hiç unutmuyorum çok gülmüştük. Server 3 gün geriye alınmıştı. Dediğin gibi isyan çıktı Brit bankta :D

O.o Evet o olaydi, onu da yapan bu adamsa saygi duyarim hakketen. Ama injection'ni da Lalu buldu demeyin. UO'yu birakmistim injection icat olduktan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

hunty said:
BaaL said:
O olay powered by Lalu.

O.o Evet o olaydi, onu da yapan bu adamsa saygi duyarim hakketen. Ama injection'ni da Lalu buldu demeyin. UO'yu birakmistim injection icat olduktan sonra.

hic alakam yoktur injectionla, kullanmadim bile.

konuyu saptirmayalim lutfen.

lvl 40 da hic zevk almiyorum diyen arkadaslar icin:

Daha bir suru insan t4 e gelemedi, gelenlerde rank 40 dan asagida. Bir bekleyin bir insanlar oturtsun karakterlerini, oynamayi falan ogrensin bi guzel. Oyun cikali 1 ay oldu yahu! :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...