Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bu arkadaş bize baya bi övmüştü oyunu hiç bug olmadıgını elder tester oldugunu en önemliside exe sinin 18gb oldugunu sölemişti yalanmı sölemiş 1 aydan fazla oldu hala 11gb oyun bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 sana eksik oyun vermisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Bir de efsane değişklikler var, sizin oynadıınız gibi değil demişti pek bi değişiklik göremedim beta oyun tarzı ile normal oyun arasında. Tamam bug düzeldi böle skinler geldi vs de . Yine de o efsane farkı göremedim =) fark göremedim daha doğrusu hiç. evet cevap bekliyoruz lalu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 evet abi bişiler söylesin dergi editörüydü bide bu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ya olur böle şeyler, arada insanlar bole coşar. zorlamamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Valla ne derseniz haklisiniz. :) Bir oyunu direk herbirseyi tam olarak cikarmak ve ardindan hic bir is yapmamak harika bir olay di mi? Her birseyi tamam olsada genede her content i direk vermezler, ortada buyuk bir yaris donuyor ve oyuncular (musteriler) kim daha iyi calisiyor, kim daha fazla calisiyor, gormek istiyor. Daha oncede belittigim gibi, kimseye hic birsey ispatlama zorunlulugum yok. Oyundan cikarilan classlar geri geliyor, battle scar retail e ekleniyor. Elinde herbirsey tam olduktan sonra bile neden tam olarak cikarasinki? Daha sonra yan gelip yatacak misin? Surekli bir gelisme olmadiktan sonra insanlarin oyundan ne kadar sikilacagini dusenebiliyor musunuz? Her neyse, patch 1.1 e bakalim ortalama 760mb civari olacak, ilk buyuk expansion dan once toplamda 5 daha major patch gorecez. Kristal Kureme baktim ondan soyluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 sesini duyduk yine bi ferahlama geldi içime du bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ben lalu ya güvenio gibiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 lalu kimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 lalu eski pc dergisi editörü elder tester dünyada sadece 100 tane var (War için) amerikalı by lalu diye imzası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Lalu_theoriginal said: Valla ne derseniz haklisiniz. :) Bir oyunu direk herbirseyi tam olarak cikarmak ve ardindan hic bir is yapmamak harika bir olay di mi? Her birseyi tamam olsada genede her content i direk vermezler, ortada buyuk bir yaris donuyor ve oyuncular (musteriler) kim daha iyi calisiyor, kim daha fazla calisiyor, gormek istiyor. Daha oncede belittigim gibi, kimseye hic birsey ispatlama zorunlulugum yok. Oyundan cikarilan classlar geri geliyor, battle scar retail e ekleniyor. Elinde herbirsey tam olduktan sonra bile neden tam olarak cikarasinki? Daha sonra yan gelip yatacak misin? Surekli bir gelisme olmadiktan sonra insanlarin oyundan ne kadar sikilacagini dusenebiliyor musunuz? Her neyse, patch 1.1 e bakalim ortalama 760mb civari olacak, ilk buyuk expansion dan once toplamda 5 daha major patch gorecez. Kristal Kureme baktim ondan soyluyorum. Şu 1.1 patchi çıkmadan performans optimizasyonu olmucakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Bu lalu zamanında kadıköy orange net cafeye takılıo muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ciddiyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 barbekü imzan çok göz yoruyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Orange, trip. Ayrıca harbi manyağın tekidir ama dedikleri kadar vardır burda gençler akılları sıra taşşağa vurmuşlarda hepsini katlıycak kadar mmorpg, gaming tecrübesi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 overrated tho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 betada oynayanlar oyunu yerden yere vururken bir tek o övmüştü neredeyse, eleştirenlerin patladığını hepimiz gördük zaten oyun çıkınca. güya oynanamayacak kadar buglıydı, para verilmezdi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ben de betada övüodum oyunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Sam eleştirilerinde patlıyan yok. Eleştirilerimin hala arkasındayım, o zaman sölediğim sorunlar oyunda hala mevcut. Sen her zamanki gibi "siz bilmiyorsunuz, siz anlamıyorsunuz, siz yanlışsınız" dah öteye birşey söylemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ben releasei sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 cüce daha iki hafta önce boynu bükük bir mesajın vardı "ama o zaman öyleydi şimdiyi bilemem" diyen, bırakanların mesajlarından cesaret alıp söylevi değiştirdin bakıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Sam git ilk mesajıomı oku nda kalktıktan sonraki git o okuda utan kendinden artık. ne yazmışım orda "bu yorumlar beta için elbet buglar cözülür" git oku hadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 samcim kaçırdığın nokta şu tabi ki release le beta aynı değil çok değişiklikler oldu buglar olsun bişeyler düzeltidli. Böle olmak zorunda da cücenin derdi oyunun buglarıyla bilemnelriyle olmadı oyunun yapısındaki genel boşluk ve eksiklikten dolaıy oldu bırakan insanlar da bu yüzden bırakıyor. Hani diorsunuz ya, işte oyuna giriyorsun. ister PQ Yap ister RVR yap ister QUEST efsane! bu olay ilk girdiinde harbi yaşiosun ben betada yaşadım fakat oyunun bundan ibaret olduunu öğrenip kaliosun. Bunlar sana level atlarken verilen opisyonlar ama oyundan bundan başka bişey yok. Keep al keep ver dışında. Oyun fazla casual. Arada gir rvr yap çık. Hani oyunun casual oyuncu desteklemesi demek oyunun tamamen casual olması değil de, oyunun hem hardcore şey gerektiren amaçları ve endgame contenti varken bi yarndan casual insanların da o şekilde oyuna yetişebilmesini sağlamak demek. Burda yetişeceğin bişey yok. Level atlamamı gerektiren bi olay yok yani level 20 ile level 40 aynı nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 zaten bug meseleleri değil miydi o eski eleştirilerin odağı ve lalu'nun dediği? valla mortis öbür başlıktaki tartışmayı buraya da sıçratmanın pek alemi yok ama şuna cevap vermeden geçemeyeceğim doğrusu: Mortis said: Hani oyunun casual oyuncu desteklemesi demek oyunun tamamen casual olması değil de, oyunun hem hardcore şey gerektiren amaçları ve endgame contenti varken bi yarndan casual insanların da o şekilde oyuna yetişebilmesini sağlamak demek. oyunun casual olması demek no-lifer hergün sekmeden akıllara ziyan saat akıtıp belli bir noktaya ulaştıktan sonra şirketin senin o elde etmek için uğraştığın herşeyi bebek oyuncağı haline gelecek şekilde nerfleyip anlamsızlaştırması değil. oyunun casual olması demek istediğin zaman istediğin kadar oynamana izin vermesi demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar