Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

by Lalu

Barbekü

Öne çıkan mesajlar

Bir de efsane değişklikler var, sizin oynadıınız gibi değil demişti pek bi değişiklik göremedim beta oyun tarzı ile normal oyun arasında. Tamam bug düzeldi böle skinler geldi vs de . Yine de o efsane farkı göremedim =) fark göremedim daha doğrusu hiç.

evet cevap bekliyoruz lalu =)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ne derseniz haklisiniz. :)

Bir oyunu direk herbirseyi tam olarak cikarmak ve ardindan hic bir is yapmamak harika bir olay di mi?

Her birseyi tamam olsada genede her content i direk vermezler, ortada buyuk bir yaris donuyor ve oyuncular (musteriler) kim daha iyi calisiyor, kim daha fazla calisiyor, gormek istiyor.

Daha oncede belittigim gibi, kimseye hic birsey ispatlama zorunlulugum yok. Oyundan cikarilan classlar geri geliyor, battle scar retail e ekleniyor. Elinde herbirsey tam olduktan sonra bile neden tam olarak cikarasinki? Daha sonra yan gelip yatacak misin? Surekli bir gelisme olmadiktan sonra insanlarin oyundan ne kadar sikilacagini dusenebiliyor musunuz?

Her neyse, patch 1.1 e bakalim ortalama 760mb civari olacak, ilk buyuk expansion dan once toplamda 5 daha major patch gorecez.

Kristal Kureme baktim ondan soyluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Lalu_theoriginal said:
Valla ne derseniz haklisiniz. :)

Bir oyunu direk herbirseyi tam olarak cikarmak ve ardindan hic bir is yapmamak harika bir olay di mi?

Her birseyi tamam olsada genede her content i direk vermezler, ortada buyuk bir yaris donuyor ve oyuncular (musteriler) kim daha iyi calisiyor, kim daha fazla calisiyor, gormek istiyor.

Daha oncede belittigim gibi, kimseye hic birsey ispatlama zorunlulugum yok. Oyundan cikarilan classlar geri geliyor, battle scar retail e ekleniyor. Elinde herbirsey tam olduktan sonra bile neden tam olarak cikarasinki? Daha sonra yan gelip yatacak misin? Surekli bir gelisme olmadiktan sonra insanlarin oyundan ne kadar sikilacagini dusenebiliyor musunuz?

Her neyse, patch 1.1 e bakalim ortalama 760mb civari olacak, ilk buyuk expansion dan once toplamda 5 daha major patch gorecez.

Kristal Kureme baktim ondan soyluyorum.

Şu 1.1 patchi çıkmadan performans optimizasyonu olmucakmı
Sosyal ağlarda paylaş

samcim kaçırdığın nokta şu tabi ki release le beta aynı değil çok değişiklikler oldu buglar olsun bişeyler düzeltidli. Böle olmak zorunda da cücenin derdi oyunun buglarıyla bilemnelriyle olmadı oyunun yapısındaki genel boşluk ve eksiklikten dolaıy oldu bırakan insanlar da bu yüzden bırakıyor.

Hani diorsunuz ya, işte oyuna giriyorsun. ister PQ Yap ister RVR yap ister QUEST efsane! bu olay ilk girdiinde harbi yaşiosun ben betada yaşadım fakat oyunun bundan ibaret olduunu öğrenip kaliosun. Bunlar sana level atlarken verilen opisyonlar ama oyundan bundan başka bişey yok. Keep al keep ver dışında. Oyun fazla casual. Arada gir rvr yap çık. Hani oyunun casual oyuncu desteklemesi demek oyunun tamamen casual olması değil de, oyunun hem hardcore şey gerektiren amaçları ve endgame contenti varken bi yarndan casual insanların da o şekilde oyuna yetişebilmesini sağlamak demek. Burda yetişeceğin bişey yok. Level atlamamı gerektiren bi olay yok yani level 20 ile level 40 aynı nerdeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten bug meseleleri değil miydi o eski eleştirilerin odağı ve lalu'nun dediği?

valla mortis öbür başlıktaki tartışmayı buraya da sıçratmanın pek alemi yok ama şuna cevap vermeden geçemeyeceğim doğrusu:
Mortis said:
Hani oyunun casual oyuncu desteklemesi demek oyunun tamamen casual olması değil de, oyunun hem hardcore şey gerektiren amaçları ve endgame contenti varken bi yarndan casual insanların da o şekilde oyuna yetişebilmesini sağlamak demek.

oyunun casual olması demek no-lifer hergün sekmeden akıllara ziyan saat akıtıp belli bir noktaya ulaştıktan sonra şirketin senin o elde etmek için uğraştığın herşeyi bebek oyuncağı haline gelecek şekilde nerfleyip anlamsızlaştırması değil. oyunun casual olması demek istediğin zaman istediğin kadar oynamana izin vermesi demek.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...