Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Underworld: Rise of The Lycans

progamer

Öne çıkan mesajlar

filmi dün izledim, aksiyon olarak 1. filmden iyi ama 2. filmden vasat kalmış. hatunun kate beckinsale'ı andırmasının sebebi zaten victor'un (ilk filmde sanırım) söylediği gibi, seline'in kızına benzemesi tribi. ingiliz aksanı beni delirtti orası ayrı tabii. ama vizyona girince kesin izlenmesi gereken bir film.
ilk 2 filmden sonra lycanlara bakışınız köklü değişiyor. ilk filmde lucian'ı öldürmeselerdi, 3. film üzerine en az 1 film daha çekebilecek malzemeleri olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Zeppelin said:
filmi dün izledim, aksiyon olarak 1. filmden iyi ama 2. filmden vasat kalmış. hatunun kate beckinsale'ı andırmasının sebebi zaten victor'un (ilk filmde sanırım) söylediği gibi, seline'in kızına benzemesi tribi. ingiliz aksanı beni delirtti orası ayrı tabii. ama vizyona girince kesin izlenmesi gereken bir film.
ilk 2 filmden sonra lycanlara bakışınız köklü değişiyor. ilk filmde lucian'ı öldürmeselerdi, 3. film üzerine en az 1 film daha çekebilecek malzemeleri olurdu.

4. filmi bunun devamı oalrak çekebilirler. Lucianın kaybolduğu o son vampir-Lycan savaşını anlatabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
kazımkarabekir said:
hiç bi filmini daha önce izlememiştim fakat ortaçağ temalı vampir/kurtadam savaşı filmi çok hoşuma gitti
Vampirleri çok düdük harcadılar , vampir dediğin elf gibi bişeydir uçar kaçar hızlıdır yani , Kurtlar çıtır çerez gibi yedi hepsini

önceki 2 filmdede bunun tam tersiydi vampirler ezmişti baya bunda lycanlar ön planda işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Zeppelin said:

olmedi bence lucian tam hatirlamiyorum ama bende ole bir izlenim birakmisti.
Sosyal ağlarda paylaş

üssteki mesaja +1

bazı yerlerde (genelde lucian bağırırken) gaza getiriyor film. ama ne bileyim çok sevemedim, beklediğimin bayağı altındaydı. işleniş fena değildi de senaryo zaten ilk iki film yüzünden kabak gibi ortadaydı, kim ölecek kim kalacak. olay nasıl gelişeceği zaten şaşırtmıyordu, bence ilk iki filmi izlemesek yine de şaşırtmazdı. bilindik. sürükleyici değildi ne bilim, süper olmanın ucundan dönmüş de vasatın üstü olmuş gibi.

bir de lycanların görsel efektleri kötü mü olmuş (böyle frame rate i düşük gibi) yoksa bana mı öyle geldi. yok ama eminim yani stop motion gibiydiler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...