alperozg Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 çok varmış daha, beklenmez o kadar bugün indirip izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 başrol oyuncusuda hoş yani. kate kartlaşmıştı zaten :P izlenebilir o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Doomsday da oynayan bayan arkadaşımızsa aşırı derecede Kate Backinsale benzerliğiyle dikkat çekiyordu zaten...Zaten Underworld e kadar da Kate hanım kızımız evimizin cici bayanı değilmiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Dün izledim filmi bende.Zaten film Kate den öncesini anlattığı için Kate'in olmaması çok normal.Bu arada bu Underworld serisi daha gider :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 harika filmdi, süper bir üçleme oldu hakkaten. ama son filmi izlemeden önce 1-2 yi hatırlamanızı tavsiye ederim, hızlı hızlı geçiştirin fragman gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bir tek vampirde ciksin bardakdan kani akitmadan, cenesine dokmeden icsin be.. cok klise oluyor. 1000 senelik vampir kani akitmadan icemiyor ne isse. film guzel hatun da cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Hiç beğenmedim ya filmi. 5dk.lık Flashback'i filmleştirmişler. Onun yerine Alexander Corvinusla ilgili bişeyler yapılabilirdi Amelia ya da nasıl öyle bölündüklerini vs. Sonunu bile bile oturduk izledik hiç sevmedim. Sonunda değilim de bi derinlik falan da yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 filmi dün izledim, aksiyon olarak 1. filmden iyi ama 2. filmden vasat kalmış. hatunun kate beckinsale'ı andırmasının sebebi zaten victor'un (ilk filmde sanırım) söylediği gibi, seline'in kızına benzemesi tribi. ingiliz aksanı beni delirtti orası ayrı tabii. ama vizyona girince kesin izlenmesi gereken bir film. ilk 2 filmden sonra lycanlara bakışınız köklü değişiyor. ilk filmde lucian'ı öldürmeselerdi, 3. film üzerine en az 1 film daha çekebilecek malzemeleri olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Zeppelin said: filmi dün izledim, aksiyon olarak 1. filmden iyi ama 2. filmden vasat kalmış. hatunun kate beckinsale'ı andırmasının sebebi zaten victor'un (ilk filmde sanırım) söylediği gibi, seline'in kızına benzemesi tribi. ingiliz aksanı beni delirtti orası ayrı tabii. ama vizyona girince kesin izlenmesi gereken bir film. ilk 2 filmden sonra lycanlara bakışınız köklü değişiyor. ilk filmde lucian'ı öldürmeselerdi, 3. film üzerine en az 1 film daha çekebilecek malzemeleri olurdu. 4. filmi bunun devamı oalrak çekebilirler. Lucianın kaybolduğu o son vampir-Lycan savaşını anlatabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Film güzeldi şimdi bitirdim izlemeyi.Orta çağ temalı bi film lazımdı bu ara izlemek için yerinde olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 yarın vizyona gircek, meraklısına duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 filmin karanlık oluşu(kontrast) ve kükreme sahneleri(ses sistemi, bass) yüzünden sinemada izlemeniz tavsiye olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 hiç bi filmini daha önce izlememiştim fakat ortaçağ temalı vampir/kurtadam savaşı filmi çok hoşuma gitti Vampirleri çok düdük harcadılar , vampir dediğin elf gibi bişeydir uçar kaçar hızlıdır yani , Kurtlar çıtır çerez gibi yedi hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 kazımkarabekir said: hiç bi filmini daha önce izlememiştim fakat ortaçağ temalı vampir/kurtadam savaşı filmi çok hoşuma gitti Vampirleri çok düdük harcadılar , vampir dediğin elf gibi bişeydir uçar kaçar hızlıdır yani , Kurtlar çıtır çerez gibi yedi hepsini önceki 2 filmdede bunun tam tersiydi vampirler ezmişti baya bunda lycanlar ön planda işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 vampir dediğinin kurtadam karsısında hic sansı yok. her settınge her atosferde kurtadam dedıgın arkada ezer gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 yok hacı elinde kılıçla karizmatik efeklerle vampirlerin doğraması lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Adı üstünde kurtadamların yükselişi filmin adı :)Açıkcası underworld sinema tarihinin en iyi üçleme filmlerinden bir tanesi.4.filmin çekileceğine de kesin gözüyle bakıyorum zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Zeppelin said: filmi dün izledim, aksiyon olarak 1. filmden iyi ama 2. filmden vasat kalmış. hatunun kate beckinsale'ı andırmasının sebebi zaten victor'un (ilk filmde sanırım) söylediği gibi, seline'in kızına benzemesi tribi. ingiliz aksanı beni delirtti orası ayrı tabii. ama vizyona girince kesin izlenmesi gereken bir film. ilk 2 filmden sonra lycanlara bakışınız köklü değişiyor. ilk filmde lucian'ı öldürmeselerdi, 3. film üzerine en az 1 film daha çekebilecek malzemeleri olurdu. olmedi bence lucian tam hatirlamiyorum ama bende ole bir izlenim birakmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 atmosfer çok efsane. özellikle o konsey odası, etraftaki heykeller falan baya karizma yapmışlar mekanları. vampirler de tam orta çağ aristokratı triplerinde. kesinlikle bi sinemada izlemek lazım bence bu filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bu sonya daha once hangi filmde oynuodu ya.hiç yabancı değil. güzel filmdi.ztn hayranıyız underworld serisinin. 4. filmde canım kate oynar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Kısaydı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 dekor güzelde film bence vasattı. o zenci adamın sesi herşeyden öte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 We can be slave , or we can be...LYCANS Vasatın üstünde bir filmdi, 4ü yapsınlar gözüm kapalı giderim. Ama bu filmde vampirler, Viktor ile Sonia hariç, daha ziyade insan gibi takılıyorlardı, vampirliğe dair birşey göremedik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 üssteki mesaja +1 bazı yerlerde (genelde lucian bağırırken) gaza getiriyor film. ama ne bileyim çok sevemedim, beklediğimin bayağı altındaydı. işleniş fena değildi de senaryo zaten ilk iki film yüzünden kabak gibi ortadaydı, kim ölecek kim kalacak. olay nasıl gelişeceği zaten şaşırtmıyordu, bence ilk iki filmi izlemesek yine de şaşırtmazdı. bilindik. sürükleyici değildi ne bilim, süper olmanın ucundan dönmüş de vasatın üstü olmuş gibi. bir de lycanların görsel efektleri kötü mü olmuş (böyle frame rate i düşük gibi) yoksa bana mı öyle geldi. yok ama eminim yani stop motion gibiydiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 sonya skinwalkers ta da oynuyo sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar