Mr_Magget Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Beyler Noxta oyun bitirmekten bıktım :) m.p teamlı yada teamsız kapışalım oynamak isteyen warmı ?[signature][hline] Icq=349844412 [email protected]
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 bende cd si olsa oynarız da orjinal nox vardı bende cd keyli ama internetten oynamak nasip olmadıydı hehe şimdi yok kayboldu download edebilecğeim biyerde yok[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 mp çok zevkliyid onun ya.. ama yanılmıyorsam 4 sene önce evet 4 hatta 4.5 sene önce oynuyodum mp :P[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 multiplayer hiç oynamadım, oynamak isterdim ama şu ara pek vaktim yok.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Ben bi kere mp yapayim dedim. Server a girdiğimde 20 kadar oyuncunun bi topa büyü yaparak kaleye sokma çabalarını gördüm ve çıktım. CD yide rafa kaldırdım hala aynı rafta durur :p. Büyük ihtimalle başka mod larıda vardıda bende çok delay olduğu için bakmadım.[signature][hline]Muhendis A'ab Eclipse Star Wars Galaxies Muhendis Atlantean Anarchy Online Enginar Lionna Lineage 2 Orange Meteor Prime City Of heroes Even a Jedi could LD.
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Ben sadece demoda ''Conjurer'' karakteri olduğu için almıştım oyunu ardından sp bölümünü bitirmiştim conjurer ile, güzel oyundu. Hele sondaki cadı boss feciydi :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 hecubah o, diablo gibi her tarafından ciddiyet fışkıran boss'lara karşı bir anti-boss gibiydi. hatta intro'da büyü sözlerini unutup 'neydi bu abrakadabra' misali konuştuğu yer kopartıyordu.. :) ha güzeldi de daha ne olsun, sondaki kapışma da çok çekişmeliydi..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 şu oyunda düzgün multiplayer olsa diablo kadar tutardı.. hak ediyor da[signature][hline][i]I come along but i don't know where you're taking me. I shouldn't go but you're reaching back and shaking me. Turn off the sun, pull the stars from the sky! The more i give to you, the more i die!
Gryphonheart Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Gerçekten güzel oyundu Nox. İstanbul'da bulabileceğim bir yer biliyor musunuz?
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 noxta moda yapardım her hafta farkli renk zirh gelirdi dükkana[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Nox?[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Predator Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 yanılmıyorsam şu anda multi yapma şansı yok ? serverları kapatılmış sanırım ? anca lan üzerinden oynanabiliyor herhalde şu anda[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 gamespy dan oynanıyor westwood un oyunlarını destekliyor tiberian sun oynuyorum ben eeeee orj u boşuna aldık ama =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
Mr_Magget Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 beyler yaw ben topici actımda yeni almıştım oyunu networkdan girmiştim fakat o lan hattanmış internetten nasıl m.p yapıcaz bilen bi açıklasın :)[signature][hline] Icq=349844412 [email protected]
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Ah ah anılar güzel oyundu nox sanırım giydiğin her zırh parçasını en küçük detayına kadar olduğu gibi gösteren ilk oyundu . Yani oynadığım zamanlarda benim için bir rüyanın gerçekleşmesi gibi bir şeydi o yüzden yeri her zaman ayrıdır.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 up (patlamasın bu topic bende oynamak istiyorum bi özüm bulalımm :P)[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum
Mr_Magget Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 abi gerçekten şöyle bi server olsa team m.p yapsak accayip hoş olmazmı ¿[signature][hline] Icq=349844412 [email protected]
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 tadından yinmez[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!!
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 sanırım nox westwood un serverları dışında oynanmıyor o serverlar da çoktan kapanmıştır..
Apache Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 zamanında gırdım bı kere yumruk dustu ustume oldum falan gırmedım sonra ama eglencelıyı oluyosa oynaylaım gen[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad Kapıyıı aç pencereyii aralaa geleceğiim rüyaalarıınaa.. -Freddy allah allah deyip geçer genç osman..
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: arcane, 27 Nisan 2004 00:35 tarihinde demiş ki: sanırım nox westwood un serverları dışında oynanmıyor o serverlar da çoktan kapanmıştır.. :([signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!!
Mr_Magget Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ya birisi server açsa oynuyamıyormuyuz off off (kafeden oynanıyoda internet üstünden off offff)[signature][hline]Msn = [email protected] Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Ulan haysiyetsiz insanlar,benimde canımı çektirdiniz ve yüklemek zorunda bıraktınız... Acıma yok mu sizde[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş...
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 yok hemşerim unutmayacaksınız böle efsane oyunları allalala[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!!
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Serverınız olim ben sizin dicemde olunmuyormuydu neydi durun şu cdyi bulam ben size yeni mp mod yapacam o oyunda[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Raven Morthol ailesinden[Avaturk] Osi Eudan [Raven Sardok] Archer Mage ------ Save me from the nothing i've become
Öne çıkan mesajlar