Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende cd si olsa oynarız da orjinal nox vardı bende cd keyli ama internetten oynamak nasip olmadıydı hehe şimdi yok kayboldu download edebilecğeim biyerde yok[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
My Char
Mesaj tarihi:
mp çok zevkliyid onun ya.. ama yanılmıyorsam 4 sene önce evet 4 hatta 4.5 sene önce oynuyodum mp :P[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Mesaj tarihi:
Ben bi kere mp yapayim dedim. Server a girdiğimde 20 kadar oyuncunun bi topa büyü yaparak kaleye sokma çabalarını gördüm ve çıktım. CD yide rafa kaldırdım hala aynı rafta durur :p. Büyük ihtimalle başka mod larıda vardıda bende çok delay olduğu için bakmadım.[signature][hline]Muhendis A'ab Eclipse Star Wars Galaxies
Muhendis Atlantean Anarchy Online
Enginar Lionna Lineage 2
Orange Meteor Prime City Of heroes
Even a Jedi could LD.
Mesaj tarihi:
Ben sadece demoda ''Conjurer'' karakteri olduğu için almıştım oyunu ardından sp bölümünü bitirmiştim conjurer ile, güzel oyundu. Hele sondaki cadı boss feciydi :).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Mesaj tarihi:
hecubah o, diablo gibi her tarafından ciddiyet fışkıran boss'lara karşı bir anti-boss gibiydi. hatta intro'da büyü sözlerini unutup 'neydi bu abrakadabra' misali konuştuğu yer kopartıyordu.. :) ha güzeldi de daha ne olsun, sondaki kapışma da çok çekişmeliydi..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Mesaj tarihi:
şu oyunda düzgün multiplayer olsa diablo kadar tutardı..
hak ediyor da[signature][hline][i]I come along but i don't know where you're taking me. I shouldn't go but you're reaching back and shaking me. Turn off the sun, pull the stars from the sky! The more i give to you, the more i die!
Mesaj tarihi:
noxta moda yapardım her hafta farkli renk zirh gelirdi dükkana[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
In the name of the council !
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG.
LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi

[/b]
Mesaj tarihi:
yanılmıyorsam şu anda multi yapma şansı yok ? serverları kapatılmış sanırım ? anca lan üzerinden oynanabiliyor herhalde şu anda[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mesaj tarihi:
Ah ah anılar güzel oyundu nox sanırım giydiğin her zırh parçasını en küçük detayına kadar olduğu gibi gösteren ilk oyundu . Yani oynadığım zamanlarda benim için bir rüyanın gerçekleşmesi gibi bir şeydi o yüzden yeri her zaman ayrıdır.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
zamanında gırdım bı kere yumruk dustu ustume oldum falan gırmedım sonra ama eglencelıyı oluyosa oynaylaım gen[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
Kapıyıı aç pencereyii aralaa geleceğiim rüyaalarıınaa.. -Freddy
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 27 Nisan 2004 00:35 tarihinde demiş ki:
sanırım nox westwood un serverları dışında oynanmıyor
o serverlar da çoktan kapanmıştır..

:([signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!!
Mesaj tarihi:
Serverınız olim ben sizin dicemde olunmuyormuydu neydi durun şu cdyi bulam ben size yeni mp mod yapacam o oyunda[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot]
Raven Morthol ailesinden[Avaturk]
Osi Eudan [Raven Sardok] Archer Mage
------
Save me from the nothing i've become
  • Yeni Oluştur...