sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 satma satma iki olacak daha. ben 1.50yken sattım, pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 dolar bu saatten sonra düşse düşse 1.5 e düşecek. ve 1.8 i 1.9 u görür mü bilmiyorum ama pek sanmıyorum. kasım başına doğru 1.6 ya da 1.5 lerde seyreder gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?13,3622993,3624693#msg-3624693 Bakacak olursanız, biraz daha bekleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Herkes atmış bende atayım. 1.8 civarında duracak ve 1.5a civarına düşecek ileride sonra sabitlenecek. Biraz daha bekleyin sonra 600-700$a düşünce altın alın altın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 lol abso. Borsa bir iki haftaya taban yapar o ara alin almak istiyosaniz. 1 2 seneye satarsiniz :))). Bence degmez o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Sonuçta çıktığı gibi birden düşmeyecek dolar .. O yüzden bekle derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 benim dolarım olsaydı 1.7 i gördüğü anda satardım. hem bir nevi millete fayda hem de kar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Ufak miktarlar tamam ama büyük miktarlar için akıllıca değil pek. Alım gücü düşerse, o zaman bavul bavul ytl ile 2 ekmek alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bilmem kaç sene önce dolarları, daha da artar umudu ile 1,6ytl falan iken alıp da sonra dolar düşünce satamayıp bankada tutmak zorunda kalanlara gün doğdu. şimdi de "lam acaba hâlâ yükselir mi? o kadar bekledik bari 1,8den satalım. di mi?" diyenleri de az değildir hani.. aç gözlülük böle bişi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 şu mantığada hastayım 1.20 ye aldım 1.70 oldu acayip kar ettim. esasında kar mar yok ortada en fazla elinde olan paranın satın alma değerini korumuş oluyosun. olan sadece eskiden elindeki dolar 10 lira ederken şimdi 15 lira ediyo ama sonuçta eskiden 10 liraya aldığın şeyi 15 liraya alıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ekmek 4 aydır aynı fiyatta dolar 4 ayda zirve yaptı iphone a bağlarsan endeksi tabi karda olduğuna inanmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ahah sanki türkiyedeki bütün mallar türkiyede yapılıyo ondan dolarla işimiz yok bizim. en kötü %100 türk sermyesi olan bir mal alsan bile onu pazara götürürken petrol tüketiceksin bu yüzden dolardaki her oynama fiyata yansır ekmekte dahil. yakında fırıncılar birliği ağlamaya başlar buday fiyatları arttı bezin fiyatı uçtu ekmek yine aynı diye. edit: petrol düşüyo denmiş ama kurda yükseliyor ayrıca türkiyedeki petrol ürünlerinin fiyatlarına 3-5 kuruştan öte bi etkisi olmadı olmaz olmayacakta.(indirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 petrol düşüyo lan.. 60$'ın altına düşmez inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 yurtdışı okul ücretleri düşer mi acaba? pek sanmıyom ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 şu dakkadan sonra dolara çevirmek ne kadar mantıklı bilmiyorum..şu an doların artma sebeplerinden biri de byshun para bastırtmaması..dolar açlığı dediğimiz şeyin sebeplerinden. bush ocak ayına kadar yani yeni başbakan seçilene kadar etliye sütlüye karışmak istemiyor ve para basmayın diyor ama zannetmiyorum ki ocak ayına kadar dayanabilsin. ya bu alıp satma işinde tek bi mantık vardır o da ah keşke dememktir. şu an sattın yar 2 milyon oldu ah ulan demiceksin. kafanı böyle şeylere takmıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 hoccemama said: şu mantığada hastayım 1.20 ye aldım 1.70 oldu acayip kar ettim. esasında kar mar yok ortada en fazla elinde olan paranın satın alma değerini korumuş oluyosun. olan sadece eskiden elindeki dolar 10 lira ederken şimdi 15 lira ediyo ama sonuçta eskiden 10 liraya aldığın şeyi 15 liraya alıyosun. öyle mantık yok. tamam alım gücünü sabit tutuyorsun ama dolar düştüüğü an alım gücünü katlıyorsun budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 dasaaa said: petrol düşüyo lan.. 60$'ın altına düşmez inşallah pompa fiyatına niye yansımıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Bizde petrol sadece artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 geçen 40 kuruş mu ne düşürdüler aslında, ha arttırdıklarının yanında dişimizin kovuğuna gitmez orası ayrı ama onun içinde okumadıysanız bir üstümdeki mesajı okuyun... ^_^ bizde böle bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 epdk geçenlerde ültimatomu çekti petrol dağıtımcılarına. akıllı olun, fiyat ayarlamalarında birlikte hareket etmeyin dedi. sanırım düşündükleri çözüm, fiyatları epdk'nın ayarlaması şeklinde. serbest piyasa şartlarına aykırı ama insaflı olsun petrolcüler de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 nerdeyse günde 5 kuruş yükseliyo dolar daha satma.2 liraya dayanır yakında öyle sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Lorrotar said: nerdeyse günde 5 kuruş yükseliyo dolar daha satma.2 liraya dayanır yakında öyle sat. filmlerde olur ya 2 gün sonra .... - abi nerden biliyim doların 1 ytl ye ineceğini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 dasaaa said: bilmem kaç sene önce dolarları, daha da artar umudu ile 1,6ytl falan iken alıp da sonra dolar düşünce satamayıp bankada tutmak zorunda kalanlara gün doğdu. şimdi de "lam acaba hâlâ yükselir mi? o kadar bekledik bari 1,8den satalım. di mi?" diyenleri de az değildir hani.. aç gözlülük böle bişi galiba. Alla alla bizim gibilerin yüzü hiç mi gülmesin? Kaldı ki doların son 4-5 senedir seyrettiği bant olağanüstü düşük seviyelerdeydi. Dolar 1.16 ları bile gördü YTL ye karşı böyle birşey olabilir mi? Amerika dediğin dünya ekonomisini bir yerde yöneten bir ülke, dolar dediğin parası da kamboçyasından taylandına nereye götürsen kabul görecek kadar kuvvetli bir para birimi... Senin uyduruk türk liranla nasıl 1 e 1 değerde olur ? Bunca sene kimse bunu sorgulamadı, AKP başa geçer geçmez rekor boyutlarda sıcak para akışı sağladı ülkeye. Bunun er ya da geç böyle ciddi bir krizle sonuçlanacağı belliydi. Sonuçta o sıcak para sonsuza kadar durmayacak ülkende. Biz böyle dedik döviz aldık, ama AKP nin balına tüm dünyada bir likitide bolluğu olan bir döneme denk geldi, döviz çok düşük seyretti. Şimdi hak ettiği dengesini buluyor işte. Asıl sizin yaptığınız açgözlülüktür. "Ekonomi iyi gidiyor, kredi faizleri düşük, tofaşımı satayım BMW jip alayım" diye haddinizden daha yüksek kalitede yaşamaya çalıştınız, çekin acısını şimdi. Dolar haftaya 2 milyonu görür. Merkez bankasının müdahalesine güvenmeyin. Ters tepip hedge fonların çıkışını da hızlandırabilir. O kadar çok çıkmaya hazırlanan yabancı yatırımcı var ki bu 1.7 ler daha iceberg in görünen kısmı. Millet birbirini yiyecek açlıktan, şimdiye kadar ki en ağır krizlerden birisi olacak bu Türkiye için. "İzlanda battı hahaha" diyorsunuz ama bizimde sonumuz çok farklı olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Satın dolarınızı , Euronuzu daha fazla çıkmaz bu dolar. Borsa 2 cent seviyesine düştüğü zaman hisse senetlerine yapışın. Holding hisseleri alın bankalardan uzak durun. Hatta şuan bile yapışabilirsiniz borsaya çünkü yakın zamanda piyasada alıcak mal bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 eet arkadaş haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar