Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 said: That's right three viruses in two days. Looks like the same people this time pretending to be the Curse Updater. Please don't be fooled into downloading this one either. F-Secure Client Security says: 22 October 2008 16:28:25 - 16:28:28 Computer name: ---- Scanning type: Scan target Target: Addons30000CurseUpdaterzip-1224675514.zip Result: 1 malware found Trojan-Spy.Win32.Ardamax.n (virus) The relevant forum thread here is http://forums.wowace.com/showthread.php?t=14710... Just to clarify: NO ONE from Curse had anything to do with this, I've reported it to have it taken down. Updater kullanmamak için güzel bir neden daha :) Addonların yeni versiyonlarını kontrol edip yeni sürüm varsa güncelleştirmek çok fazla zaman alan birşey değil. Kullandığınız addonları bir klasörün içinde saklayın. Bunların adreslerini sık kullanılanlarda bir klasörün içinde tutun ve 2-3 günde bir ya da hergün login olmadan önce kontrol edin. Hepsinin yeni bir sürümü çıkmış olsa bilen fazla 5 dakika alacaktır. Şekil A :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 1 haftalığına Sticky. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Bilgi için teşekkürler arkadaşım. Aslında ben ledmirage.com dan indiriyorum bütün addonları paket halinde yıllardır oradan sorun yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 wow curse'de ki bazı addonlardada var trojan. bizzat eminim başıma geldi. ama inanmıyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 metalheart said: wow curse'de ki bazı addonlardada var trojan. bizzat eminim başıma geldi. ama inanmıyor millet. Popüler hiçbir addonda sorun olmadığını düşünüyorum. Ben şuana kadar görmedim.. Popüler olmayan adı duyulmamış ya da saçma sapan kişiler tarafından yüklenmiş addonlar görüyorum arama yaparken. Belki bahsettiğin sorun bunlarda vardır, bilemiyorum. Ben sadece updaterdan uzak durmayı tercih ediyorum. Kullandığım addonları curse.com ve wowace.com'dan manual olarak indiriyorum. Şuana kadar herhangi bir hack sorunu başıma gelmedi ya da taramalarımda bir trojan görmedim. Bu birazda kişinin durumu önemsemesine, önlemlerini alıp bilinçli hareket etmesine bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Rar'ı açmadan önce bir taratın. En temiz yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 işin kötü yanı wowace'te artık dosya olmadığından hepsi curse'ten iniyor. wowinterface kullanıyorum ben genelde ama ace addonların en son halini her zaman bulamıyoruz orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 en cicisi dosyayı indirdiği zaman kontrol eden real time scanner kullanmak. he bi de internet security olursa "hede hödö dosya baglantı kurmaya kasıo" fln gibi uyarılar hayat kurtarabilio ayrıca her zaman, firefox+adblock+noscript Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bi de ogame fln gibi travian gibi java oyunlar oynamayın bak bizim guild lideri 2 gün arayla 2 acc hackletti bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar