CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Beyler bizim nihlathakın guildinde GM ve MT olan arkadaşımız Scojan hayalimi gerçekleştirmiş bir bakıyım dedim armoryden ve yaptığını gördüm kutluyorum gerçekten "i adore you scooo!!!" Scojan armory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Aboo şakası yok lan bunun sagfgfs.Vurdumu KAN gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 0_o rispek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Abaww yakalamasın eleman ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 97 hit rating .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bence blizzard direk bu adamı nerflesin!! Dur aynı server dayız vatandasla gece online yakalarsam bi duel yapıyım bakıım ne olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 benim eski gm. o adamin 3 tane warrioru var. hepsi de hemen hemen bu sekilde gear bakimindan :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 adamın gear iyi de "abow" dedirten kısmını annamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Double Apolyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Sco Scoh Scojan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Xavezz daha önce aldı diye biliyorum =P http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Sylvanas&n=Xavezz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ya ben 1 tane hand of deciver dropu göremedim adam 2 tane apolyon almış, ayıp ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 gz 2x apolyon yapmıs ama onlarla pek vuramaz heralde 97 hit ile ama görünüş cooldur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Scojan'la pve yapmiyor zaten, scoh'a rerolladi gene deli manyak. Her irktan bi warrioru var hazirda. Inanmislik boyle bisey iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Regalya said: Double Apolyon E her hafta kesiolar dogaldır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Kj çıktığı haftadan beri farmlıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ama neden 3 tane woryor ya, millet 1 tane ile baş edemiyor. 2 apolyon konusu da terbiyesizlik tabi gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 aente said: ama neden 3 tane woryor ya, millet 1 tane ile baş edemiyor. 2 apolyon konusu da terbiyesizlik tabi gratz. Zevkten acilmis karakterler degil hicbiri, zamana gore raciallerdeki degisikliklere gore reroll ede ede bi suru warrior'u oldu sco'nun. Tek amaci racial yani. Bende gnome'dan human'a rerolladim mesela, o da racial icindi. Butun priestlerimiz human yada draenei'ye rerolledi, tamamen racial icin bunlar, baska bir sebebi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 oha lan ben class için rerollamıyorum adamlar raciala rollluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 world first kill için çocugunu kesecek adamlar var cons. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 nihlathak said: Bende gnome'dan human'a rerolladim mesela, o da racial icindi. Agro sorunu olmasın diye dimi bu reroll? Ya o skill priestin fade'i gibi çalışmıyormu. Yani sadece bir süreliğine agro silip sonra aynen geri vermiyormu o agroyu. Ne kadar etkili oluyor. Hazır lafı geçmişken bir yorum olsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 nihlathak said: tamamen racial icin bunlar, baska bir sebebi yok. /nod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 FreEmoon said: Agro sorunu olmasın diye dimi bu reroll? Ya o skill priestin fade'i gibi çalışmıyormu. Yani sadece bir süreliğine agro silip sonra aynen geri vermiyormu o agroyu. Ne kadar etkili oluyor. Hazır lafı geçmişken bir yorum olsak. Aggro ile ilgili degil, o racial ben rerolladiktan sonra gelmisti ve kalkti zaten. Esas amac %10 spirit'ti, onuda nerflediler %3'e. Neyse sonuc olarak human , gnome'dan daha iyi bir warlock su an DPS wise. Ekstra olarak cucuk gnome goruntusunden kurtulmusta oldum, iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 @freemoon tamamen sifirliyor agroyu, fade gibi deil. prot oldugunda da %2 avoidance gayet iyi bence. edit. sonra tekrar eski haline geliyormus agro. ama omen oyle gostermiyor. ya bi bug var yada omende bi sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Irkcılık yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar