Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Sivasspor (24.10.2008)

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Ayıptır, yazıktır, günahtır yani.. Ey Bülent Uygun sen İstanbul'a top oynamatmaya mı geldin oynatmamaya mı? Ne dedin oyuncu değişikliği yaparken "Karıştırın ortalığı kafayı yesinler" mi? Hakkaten ayıptır yani bu mu UEFA hakkı olan Sivas, şampiyonluğa oynayacak olan Sivas? Küçük takım mantalitesinden çıkamamışlar.. Hatta onlardan da beterler

Hele şu Mehmet Yıldız... Niye milli takımda oynayamıyo büyük futbolcu diye soruluyo bi de. Adam kafa olarak büyük futbolcu olamamış ki
Sosyal ağlarda paylaş

Sahada olmak vardı ya, 2. el ayakkabı işine girmiştir biri =P Atılan ayakkabının sahibini kül kedisivari polislerin araştırıp bulması lazım, eh her hikayede bir mutlu son olduğu gibi bunda da köşeye çekip ayakkabının münasip bir tarafına uygun olup olmadığınıda test ederlerdi artık.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
nocom said:
CthuLhu said:
hakemin sürekli duran top yaratıp pozisyon vermesine rağmen atamadı bjk.
neyse biz yenelim de kalsın bir puan.

tabi tabi ne demezsin. hakem bize çalıştı, o yuzden serdarın barız penaltısını es geçti demi ?

bir pozisyondan bahsetmiyorum ben sen gibi artı seninle bu tarz bir tartışmaya da gerek görmüyorum. =)
maçtan önce FARK ATICAZ LOLOLOL diye gezmek hatta bir haftadır LİDERİZ YEAA diye gezmekten sonra şu an ne ahlde olduğunu anlayabiliyorum.
kusura bakma nocom,ligde bir hafta beş hafta on hafta lider kalsanız da sezonu lider tamamlasanız da bu ülkenin üçüncü takımısınız.

zoruna mı gitti :)
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
nocom said:
CthuLhu said:

tabi tabi ne demezsin. hakem bize çalıştı, o yuzden serdarın barız penaltısını es geçti demi ?

bir pozisyondan bahsetmiyorum ben sen gibi artı seninle bu tarz bir tartışmaya da gerek görmüyorum. =)
maçtan önce FARK ATICAZ LOLOLOL diye gezmek hatta bir haftadır LİDERİZ YEAA diye gezmekten sonra şu an ne ahlde olduğunu anlayabiliyorum.
kusura bakma nocom,ligde bir hafta beş hafta on hafta lider kalsanız da sezonu lider tamamlasanız da bu ülkenin üçüncü takımısınız.

Bu ülkenin üçüncü sınıf admısının gib bişey söyledeğinin farkındsındır umarım. Yakıştıramadım. Ben Sakaryaspor'u tutuyorum, ben de uşağın falan olaiblirm heralde ? :(
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
nocom said:
CthuLhu said:

EN ŞEREFLİ 3 . TAKIMI . . . . . . .
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
ohyeah said:
evet çok şerefli
o kadar şerefli ki yemekler gesenin başkanıyla kupa paylaşacak kadar
o kadar şerefli

nickinde meymenet yok ki şereften bahsediyorsun, ohyeahe devam et sen

nickde meymenet olunca mı bahsedilebiliyor şereften?
siizn oralarda ismi-nicki düzgün olmayan şereften bahsedemiyor mu?

ama doğru sende haklısın.. yetoluk böle bişi.. anlıorum seni
Sosyal ağlarda paylaş

gayet iyiyim..
alenen şerefsiz demedim. şerefli 3. lük diyebiliyorsa biri bende ne kadar şerefli oldugunu söyledim. katılırsın katılmazsın senin bileceğin iş. ama papermoonda-tike de kupaların paylaşıldıgını gayet iyi biliyor bu memleket. o yuzden geçiceksiniz o şerefli 3. falan ayaklarını.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar siz taraftar olarak birbirinizle dusman goruyo olabilirsiniz ama takimlar oyle degil, takim baskanlarida oyle degil. arkadas olabilirler, yemekte yerler, kari koca farkli takimlarin yonetiminde bile olabilir. serefsizlik dediginiz seylerin hepsinide her takim yapiyodur, yani senin takim serefsiz benimki cok serefli gibi sacma salak tartismaya gerek yok. serefmetre mi asili duvarinizda, neyle olcuyosunuz bunu?
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:
ohyeah said:
evet çok şerefli
o kadar şerefli

sende orda olsan senlede paylaşırdık kupayı .
yıllardır kupa göremiyonuz nasılsa :D

evet
kısmet meselesi
yada yemek yemek lazım şereflilerle(!)
Sosyal ağlarda paylaş

ohyeah said:
PZero said:
ohyeah said:
evet çok şerefli
o kadar şerefli

evet
kısmet meselesi

adam yemeğe takmış karnın mı aç ?
simit alayım
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
arkadaslar siz taraftar olarak birbirinizle dusman goruyo olabilirsiniz ama takimlar oyle degil, takim baskanlarida oyle degil. arkadas olabilirler, yemekte yerler, kari koca farkli takimlarin yonetiminde bile olabilir. serefsizlik dediginiz seylerin hepsinide her takim yapiyodur, yani senin takim serefsiz benimki cok serefli gibi sacma salak tartismaya gerek yok. serefmetre mi asili duvarinizda, neyle olcuyosunuz bunu?

burda söylemek istediğim tek şey türkiyede ben şerefliyim diye geçinen bi takım olmamalıdır. her takım zamanında birilerine para yedirmiş yada cephe almıştır. hakemler sayesinde maçlar, kupalar katledilmiştir
hala ne şerefi ne haysiyeti?
kaldı ki başarısızlıkları örtmekten ileri gidemeyen bir anlayış tarzı bu.

kupa alamadık mı?
şerefli 3. lük

yada fenerbahçede
şampiyon olamadık mı?
ananı avradını hakem

budur bizim anlayışımız
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:
ohyeah said:
PZero said:
ohyeah said:
evet çok şerefli
o kadar şerefli

evet
kısmet meselesi

adam yemeğe takmış karnın mı aç ?
simit alayım

al canım SÇS
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...