RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Ayıptır, yazıktır, günahtır yani.. Ey Bülent Uygun sen İstanbul'a top oynamatmaya mı geldin oynatmamaya mı? Ne dedin oyuncu değişikliği yaparken "Karıştırın ortalığı kafayı yesinler" mi? Hakkaten ayıptır yani bu mu UEFA hakkı olan Sivas, şampiyonluğa oynayacak olan Sivas? Küçük takım mantalitesinden çıkamamışlar.. Hatta onlardan da beterler Hele şu Mehmet Yıldız... Niye milli takımda oynayamıyo büyük futbolcu diye soruluyo bi de. Adam kafa olarak büyük futbolcu olamamış ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Sahada olmak vardı ya, 2. el ayakkabı işine girmiştir biri =P Atılan ayakkabının sahibini kül kedisivari polislerin araştırıp bulması lazım, eh her hikayede bir mutlu son olduğu gibi bunda da köşeye çekip ayakkabının münasip bir tarafına uygun olup olmadığınıda test ederlerdi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 CthuLhu said: nocom said: CthuLhu said: hakemin sürekli duran top yaratıp pozisyon vermesine rağmen atamadı bjk. neyse biz yenelim de kalsın bir puan. tabi tabi ne demezsin. hakem bize çalıştı, o yuzden serdarın barız penaltısını es geçti demi ? bir pozisyondan bahsetmiyorum ben sen gibi artı seninle bu tarz bir tartışmaya da gerek görmüyorum. =) maçtan önce FARK ATICAZ LOLOLOL diye gezmek hatta bir haftadır LİDERİZ YEAA diye gezmekten sonra şu an ne ahlde olduğunu anlayabiliyorum. kusura bakma nocom,ligde bir hafta beş hafta on hafta lider kalsanız da sezonu lider tamamlasanız da bu ülkenin üçüncü takımısınız. zoruna mı gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 fark atıyodu birileri maçtan önce asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 farkı biz atıyorduk ama aziz yıldırım uşağı hakemler yuzunden atamadık. neyse fener macında atarız farkımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 hakeme ragmen sivas 1 puan almayı bildi. bu arada ne farkı ya heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 nocom said: farkı biz atıyorduk ama aziz yıldırım uşağı hakemler yuzunden atamadık. neyse fener macında atarız farkımızı. lol aziz her yerde. mustafa denizliyi bjk nin basina aziz yıldırım getirmis ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Nocom'un Yıldırım Demirören olduğunda şüphelenmeye başladım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 CthuLhu said: nocom said: CthuLhu said: hakemin sürekli duran top yaratıp pozisyon vermesine rağmen atamadı bjk. neyse biz yenelim de kalsın bir puan. tabi tabi ne demezsin. hakem bize çalıştı, o yuzden serdarın barız penaltısını es geçti demi ? bir pozisyondan bahsetmiyorum ben sen gibi artı seninle bu tarz bir tartışmaya da gerek görmüyorum. =) maçtan önce FARK ATICAZ LOLOLOL diye gezmek hatta bir haftadır LİDERİZ YEAA diye gezmekten sonra şu an ne ahlde olduğunu anlayabiliyorum. kusura bakma nocom,ligde bir hafta beş hafta on hafta lider kalsanız da sezonu lider tamamlasanız da bu ülkenin üçüncü takımısınız. Bu ülkenin üçüncü sınıf admısının gib bişey söyledeğinin farkındsındır umarım. Yakıştıramadım. Ben Sakaryaspor'u tutuyorum, ben de uşağın falan olaiblirm heralde ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 CthuLhu said: nocom said: CthuLhu said: hakemin sürekli duran top yaratıp pozisyon vermesine rağmen atamadı bjk. neyse biz yenelim de kalsın bir puan. tabi tabi ne demezsin. hakem bize çalıştı, o yuzden serdarın barız penaltısını es geçti demi ? bir pozisyondan bahsetmiyorum ben sen gibi artı seninle bu tarz bir tartışmaya da gerek görmüyorum. =) maçtan önce FARK ATICAZ LOLOLOL diye gezmek hatta bir haftadır LİDERİZ YEAA diye gezmekten sonra şu an ne ahlde olduğunu anlayabiliyorum. kusura bakma nocom,ligde bir hafta beş hafta on hafta lider kalsanız da sezonu lider tamamlasanız da bu ülkenin üçüncü takımısınız. EN ŞEREFLİ 3 . TAKIMI . . . . . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 evet çok şerefli o kadar şerefli ki yemekler gesenin başkanıyla kupa paylaşacak kadar o kadar şerefli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 sana göre 3. değil 13. olsak bile gs için demiyorum ama sen benım gozumde subzerosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 subzero superdir lan, keske ben subzero olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ohyeah said: evet çok şerefli o kadar şerefli ki yemekler gesenin başkanıyla kupa paylaşacak kadar o kadar şerefli nickinde meymenet yok ki şereften bahsediyorsun, ohyeahe devam et sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 nocom said: ohyeah said: evet çok şerefli o kadar şerefli ki yemekler gesenin başkanıyla kupa paylaşacak kadar o kadar şerefli nickinde meymenet yok ki şereften bahsediyorsun, ohyeahe devam et sen nickde meymenet olunca mı bahsedilebiliyor şereften? siizn oralarda ismi-nicki düzgün olmayan şereften bahsedemiyor mu? ama doğru sende haklısın.. yetoluk böle bişi.. anlıorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 yetoluk mu ? sen besıktasa alenen kufur edıyorsun, ş.refsiz diyorsun, sonra da kalkıp hala birşeylerin mücadelesini veriyorsun. iyi misin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ohyeah said: evet çok şerefli o kadar şerefli ki yemekler gesenin başkanıyla kupa paylaşacak kadar o kadar şerefli sende orda olsan senlede paylaşırdık kupayı . yıllardır kupa göremiyonuz nasılsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 gayet iyiyim.. alenen şerefsiz demedim. şerefli 3. lük diyebiliyorsa biri bende ne kadar şerefli oldugunu söyledim. katılırsın katılmazsın senin bileceğin iş. ama papermoonda-tike de kupaların paylaşıldıgını gayet iyi biliyor bu memleket. o yuzden geçiceksiniz o şerefli 3. falan ayaklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 arkadaslar siz taraftar olarak birbirinizle dusman goruyo olabilirsiniz ama takimlar oyle degil, takim baskanlarida oyle degil. arkadas olabilirler, yemekte yerler, kari koca farkli takimlarin yonetiminde bile olabilir. serefsizlik dediginiz seylerin hepsinide her takim yapiyodur, yani senin takim serefsiz benimki cok serefli gibi sacma salak tartismaya gerek yok. serefmetre mi asili duvarinizda, neyle olcuyosunuz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 PZero said: ohyeah said: evet çok şerefli o kadar şerefli ki yemekler gesenin başkanıyla kupa paylaşacak kadar o kadar şerefli sende orda olsan senlede paylaşırdık kupayı . yıllardır kupa göremiyonuz nasılsa :D evet kısmet meselesi yada yemek yemek lazım şereflilerle(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ohyeah said: PZero said: ohyeah said: evet çok şerefli o kadar şerefli ki yemekler gesenin başkanıyla kupa paylaşacak kadar o kadar şerefli sende orda olsan senlede paylaşırdık kupayı . yıllardır kupa göremiyonuz nasılsa :D evet kısmet meselesi yada yemek yemek lazım şereflilerle(!) adam yemeğe takmış karnın mı aç ? simit alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 aquila said: arkadaslar siz taraftar olarak birbirinizle dusman goruyo olabilirsiniz ama takimlar oyle degil, takim baskanlarida oyle degil. arkadas olabilirler, yemekte yerler, kari koca farkli takimlarin yonetiminde bile olabilir. serefsizlik dediginiz seylerin hepsinide her takim yapiyodur, yani senin takim serefsiz benimki cok serefli gibi sacma salak tartismaya gerek yok. serefmetre mi asili duvarinizda, neyle olcuyosunuz bunu? burda söylemek istediğim tek şey türkiyede ben şerefliyim diye geçinen bi takım olmamalıdır. her takım zamanında birilerine para yedirmiş yada cephe almıştır. hakemler sayesinde maçlar, kupalar katledilmiştir hala ne şerefi ne haysiyeti? kaldı ki başarısızlıkları örtmekten ileri gidemeyen bir anlayış tarzı bu. kupa alamadık mı? şerefli 3. lük yada fenerbahçede şampiyon olamadık mı? ananı avradını hakem budur bizim anlayışımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 PZero said: ohyeah said: PZero said: ohyeah said: evet çok şerefli o kadar şerefli ki yemekler gesenin başkanıyla kupa paylaşacak kadar o kadar şerefli sende orda olsan senlede paylaşırdık kupayı . yıllardır kupa göremiyonuz nasılsa :D evet kısmet meselesi yada yemek yemek lazım şereflilerle(!) adam yemeğe takmış karnın mı aç ? simit alayım al canım SÇS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 arkadaşım bi sn "BEŞİKTAŞLILIK DURUŞU" denen bişi var lütfen. ayboluyo. en sevdiğim lafınız bu. ayrıca bjk her şeyi kaçırdı desen de hakem iki taraf içinde sıçtı beraberlik iyi oldu orda ne bjk ne sivas galibiyeti haketmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 nocom said: eagle_dnz said: 1-2 1-1 fener mi sandın beşiktaşı :) o yazdıgın skorlar fener-bursa maçı için, yanlış topictesin :)-D hmm evet evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar