Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Bildiğiniz-Tavsiye verebileceğiniz: -10 Milyar aşağısı, -Yolda kaldırtmıcak...Su kaynatmıcak,her saniye sorun çıkartmıycak...Gözüm gibide bakcam ama :P -Motor vs vs tüm vergileri toplamı,yıllık 300-500 mil i geçmicek -Arazi aracı,4x4 -Az yakıcak :P (Türk usulü) -LGF,MErkezi kilit,Sis farları vs vs olabilir.Teyp kesinlikle olcak... Kullanım alanı: Bazen 40 Derece sıcakta olacak,Bazen -20 derece soğukta... Sorun değil,Montlada sürerim arabayı,şortlada.. :p Arazide yolda bırakmaması KESİN koşulan şartlardan.. -Abi bu ne? -Şansıman düştü.. -Nası takcaz? -Kadın çorabımı bağlıcaktık?? Tarzı repliklerin olmasını istemem pek ;) Silth in verdiği tavsiyelerle, Suzuki Samurai... Bone un verdiği tavsiyelerle, Lada Niva... Hadi görüyim patinajpatilerini... Sahibinden.com daki yada varsa(Ben bilmiom başka)başka sitelerdeki resimli ilanlardan göstersenizde olur...Tanıdığınız,çevrenizde satacak varsa talip olunur..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Admin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 şu istedigin özelliklerde bir araç oldugunu zannetmiyorum[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 pfff.. bari okuyup yazsaydın be dayna.. Kuru ka)la(ba)lı(k seni ;)
Ragnar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Cj-5 / Cj-7[signature][hline]Dragger.Org
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Dodge Power Wagon Shortbox 4x4 Dodge M-37 Military Truck Ford Ranger 1989-90 modelleri Toyota Land Cruiser 1985-88 arası modeli Jeep CJ-5'den ayrı Mitsubishi Pajero 2.3TD 1985 modeli çok güzel.Dizel az yakar. Bide Land Rover Defender'lar süper alet.90 lık ları uzun olanı.[signature][hline]i love this game!
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 LandCruiser'a bayılıyorum. Bi araç bu kadar yırtıcı bi görünüme sahip olabilir.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 beni yolda birakmaya kararlisiniz ;) http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=688505# şu nasil araç? Almayi düşündüğüm ve +3 lük bonus alan bir araç şu anda.. İnşallah bunu alacağım :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 SUZUKİ SAMURAY 1986(benden genç olması yetio eheh) " 4 Lastik Yeni. Rollbar kafes mevcut. Aracın hiçbir masrafı yok. Tüm bakımları yapıldı. Motor sıfırlandı. Boya/Kaporta yenilendi.Yürüyen aksamında hiçbir problem bulunmamakta. Römork kancasında elektrik tesisatı mevcut. Özel devre kesici sistem mevcut. Yıllık 25+25 milyon TL vergisi. 2004 İlk taksiti yatırıldı. Aracın çiziği, çarpığı yok. Tüplü. Kilometre başına 105 binlira yakıyor tüplüde. Arazide aşamayacağı engel yok... Ayrıca üzerindeki teybiyle birlikte verilecektir " pederle para olaylarini halledebilirsem,hafta sonu bile gidip alabilirim :p
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mumi uçarsın o suzukilerle bi yere viraj dönerken birini bulda sağa sola yatıp ağırlık yapsın yoksa iki teker gidersin şarampole. makas atarken bile tekerler kalkcak nerdeyse o samuraylarda gözlerimle gördüm eheh[signature][hline]i love this game!
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 eheh ne Makası,ne hızı Fist ;) aman abi.. ben 165 gördüm 1.3 Terrada... Başkaya gerek yok :P hızı yaşadım,arazi lazım şöyle en babasından mutlak olarak.. :P Silth,görüşler nedir? ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 atmazsam kaydirmaz ama? :P makas nakas ne gereği var?Fazla NFSUnd. oynamışınız ;)
Infeqted Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 bizim bir arkadasin var 83 model jip 4500cc lpg taktirmis 1.6 arabadan fazla yakiyor, ama mukemmel keyifli 6-7 milyarmis fiyati. araba konforsuz yani dis şasenin aynisini icerde goruyosun ic kaplamasi yok. bi tek hiz gostergesi jikle 2-3 tane daha kontrol var ve kaputun 5cm altina kadar suya girebiliyor alet cok aklin yatarsa adamin mail adresini vereyim herseyi ogrenirsin[signature][hline]
bedeviizz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 bak bu 8 milyar bu 17 ama nefis bu da 4 kaat eh biraz bakım ister ehhe.
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 İsteğine en uyacak araç Lada Niva. Ayrıca arazide senin fiyatına göre olabilecek en başarılı 4 çeker.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 yok abi :) 5 gün önce yolda kalmış bir lada niva gördükten sonra, Suzuki Samurai almaya karar verdim :) Hem bisiklet koyacak yeride var arkada :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Qui Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Geçen taksimde arabam çekildi kasımpaşaya gittim almak için. Oraya gidereken yolda bi satıcının önünden geçtim sadece Amerikan arabaları saten. Orda çok şahane jipler vardı, keşke benim olsun demiştim. Hadi senin olsunlar :) Bilgi'de okuyan biri varsa o daha iyi tarif eder. Bilgi'nin önünden geçen yoldan Kasımpaşaya doğru giderken sağ tarafta kalıyor.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Land Rover Defender ler war eski onlarda ucuz 4.5 milyara wardı bikaçgün önce nette bi ilanda gördüm şansa. Çok eski modeller oluyolar genellikle bilemiyorum nasılda gider fln ama Lada Niva dan daha karizmatik bi araç olduğu ortada. İçeriğini bilmiyorum ama araştırıcam ben bunları =) edit: demiştim ama vazgeçtim şöle bi araştırdımda 60 model arabalar çıktı kalsın =) 91 modeli var 12 milyara ama okadarda verilmez yaw heralde kalsn kalsn [Bu mesaj Vodan tarafından 28 Nisan 2004 01:17 tarihinde değiştirilmiştir]
inf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 lada niva kamyon sürüyor hissi veren ender araçlardan biri :)
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: Halfmumi, 23 Nisan 2004 02:11 tarihinde demiş ki: atmazsam kaydirmaz ama? :P makas nakas ne gereği var?Fazla NFSUnd. oynamışınız ;) valla dün gece bi sürüyodum bizim arabayı motor kapagının arasındaki conta eskimiş yağa bulamış heryeri bizim araç bide 1 viteste devir 6500 falan olunca motor frenine geçiyo yada gaz mı kesiyo napıyo araba 1 sn bi yığıldı hemen 2 ye attım bi uzamışım arkamda kaldı 3.20 bmw.cayır cayır ses geliyo bmw den icraat yok eheh.[signature][hline]i love this game!
Öne çıkan mesajlar