2U2U Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 sen beni banla formu kapa bumu çözüm çok ilginç bir form yapısı yani bir oyunu sevmekmi lazım yorum yapmak için oyundan soğuyan arkadaşda sıçaksu torbası alırsa ısınır ancak oyun oynayanlar yorum yazmaz sayfayı açmaz olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 hatta aktif oynamıyorum oyun patlamadı ve çok saçma bi adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 oooof off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 WOWDA ROK AÇTIM MOBLARI KESERKEN BİR HEYECEN BİR HEYCAN BİR DE IF'YE DALDIM HERKES ÖLDÜ DAHA KRAL OYUN YOK PVP ÇOK İYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Şaka yapıyor olmalısın. İM DAT Derdi Azmo olsaydı, o derece şaka gibi bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar