Apis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Oyun hakkında malum bazen basit bir sorumuz olabiliyor. Bu başlığı hızlı soru sorma ve cevap bulma mantığı ile açmış bulunuyorum. Hatta ilk iki soruyu sorayım; 1) Bu Chat ekranında "şu kadar brass kazanndın, şu kadarı guilde gitti" yazısını nasıl kaldırırım? Konuşmalar okunmuyor bir PQ yada senaryoda. Yeni chat kısmı açtım, filter'e baktım bulamadım? 2) Senaryolarda bazen yüksek DMG yapsamda düşük Renow alabiliyorum. Bu nasıl oluyor? Senaryodan alınan Exp.'i ise ne belirliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 XP i olen rakibe senin vermis oldugun dmg miktari veya o dmg veren kisiye attıgın heal etkiliyo.. Ama sanırım olen kısıye verdıgın dmg eger kısı olmezse bır sure sonra sıfırlanıyor.Surekli max dmg vermeme ragmen max xp alamamamdan cıkarıyorum bu sonucu. Yani aynı sekılde sende yuksek dmg vermıs olabılırsın ama adam olmemısse reown gelmez.Genelde BW lerde olan bı durum herkesı dotladıgımız ıcın total dmg yuksek cıkıyor ama sonucta rakıb healer ı daha cok yormaktan fazla bır sonuc cıkmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 senin lvl'ın vs rakibin lvl'ı çok önemli, gudikleri tokat manyağı yapmak devleri devirmekten çok daha az puan veriyor her zaman. fark ne kadar dersen: aynı dmg'yi yapıp 250 renown alırken tier değiştirince 6000 renown aldım. (solo leeching değil, legit gayet heh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Sam said: gudikleri tokat manyağı yapmak devleri devirmekten çok daha az puan veriyor her zaman. Sabah sabah kendi kendime güldüm bilgisayar başında (: :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar