sesu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 eregorn2 said: alt kilit ve üst kilit yaptırdım bu gün... 50 ylt... haberin olsun... hehe sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 adresini de verirsen tam olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 benimmi yoksa çilingirinmi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 büyük geçmiş olsun ama gene ders çalışmadığın daha iyi olmuş bence düşünsene karşılaşıyosun hırsızla odanda =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 adam kapıdan girmiş... bi kapı sesi duysam zaten kapıya yönelirim... ki ev 75 metre kare... elimi uzatsam kağıdayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 . , ; vs bunlar da güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 elim alışmış bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 aşkım diyorum bin kere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bi tvim bile yok anlıomusun? hadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Bizim evin kapısı eski hotel kapıları gibi. Düğmeye basıp kiltleniyo. Adam pek uğraşmadan girer. Ama kıbrısta bişi olmaz heralde inşallah amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Allahtan başka bişey olmamış . kapıyı kıtlemem ama kapalı otururum, uyurum vb. biri girdiği andada uyanırım kapı cok sert acılıyo ve icerdeki sesleri inanılmaz geçriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Geçmiş olsun dua et ps3 ü gormemiş adamlar hoş pasaportlar da bas agrıtır gazeteye calıntı ilanı verdin mi peki ya da verilmesi gerekiyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 abi lcd tvsi gitmiş adamın ps3ü ne yapıcak şimdi büyük geçmiş olsun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 geçmiş olsun. cana geleceğine mala gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 keşke cana gelse... böle olunca kendimi bişi yapmaıp bütün olayı izlemişim gibi hissediom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ahirette oynarsın ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 eregorn2 said: keşke cana gelse... böle olunca kendimi bişi yapmaıp bütün olayı izlemişim gibi hissediom... tamam vazgeçtim. öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 oda doğru :D pasaportlar için sabah ilan verilcek... asıl üzüldüüm olay babaya yeni masraf çıkacak... adam onca şeyle uğraşırken bana tv al diemiorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ya herseyi gectim de nasil bir mantik ps3u birakir,cozememis mi acaba degerini? (birakmasi kotu olmus diye soylemiyorum ama hirsizdan beklenmeyecek bir davranis:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ps3 ve tv yan yana duruolar... hani monitörün yanına hoparlörü koyarsın ya, işte öle... hem taşıması daha kolay hem daha pahalı... adam ne olduunu çözememiştir... zaten polis şöle dedi "psp gitmiş... hmm... sende başka ne var böle oyun için? ps3 mü? odamı gitti? gitmedimi... hmm... ben o adamları yakalayıp bi güzel dövim... salaklarmış lan bunlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 hayir anlamadiysan bile baktin tvnin yaninda,(ya da bagli) hos gorunumlu,elde tasimasi kolay birsey,al-gotur,mantiksizlik, bu arada cidden cok uzuldum durumuna,bircok esyayi tamamlaman gerekecek,ama yine de mala gelsin diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 mantıklı düşününce mala gelsin ama işte o malın parasını karşılayan babaya üzlüom ben... bide ps3 ün yanında wii de duruodu... :D adamlar harbi salakmış... lan bu kadar sövdüm acep bu gecede gelip ps3 ü çalmasınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 'bilyor musun o hirsiz bendim,ve patideyim,ve tam su anda malin teki oldugumu farkettim,sen yat uyu geliyorum' diye bir mesaj bekle sen bence: )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 walla yataımın altına saklıcam wii ve ps3 ü... ortada öle mal gibi duruolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 saril yat bence :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar