Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yuh diorum...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizim evin kapısı eski hotel kapıları gibi. Düğmeye basıp kiltleniyo. Adam pek uğraşmadan girer. Ama kıbrısta bişi olmaz heralde inşallah amin
Mesaj tarihi:
Allahtan başka bişey olmamış .
kapıyı kıtlemem ama kapalı otururum, uyurum vb. biri girdiği andada uyanırım kapı cok sert acılıyo ve icerdeki sesleri inanılmaz geçriyo.
Mesaj tarihi:
oda doğru :D pasaportlar için sabah ilan verilcek... asıl üzüldüüm olay babaya yeni masraf çıkacak... adam onca şeyle uğraşırken bana tv al diemiorum...
Mesaj tarihi:
ps3 ve tv yan yana duruolar... hani monitörün yanına hoparlörü koyarsın ya, işte öle... hem taşıması daha kolay hem daha pahalı... adam ne olduunu çözememiştir... zaten polis şöle dedi "psp gitmiş... hmm... sende başka ne var böle oyun için? ps3 mü? odamı gitti? gitmedimi... hmm... ben o adamları yakalayıp bi güzel dövim... salaklarmış lan bunlar"
Mesaj tarihi:
hayir anlamadiysan bile baktin tvnin yaninda,(ya da bagli) hos gorunumlu,elde tasimasi kolay birsey,al-gotur,mantiksizlik,

bu arada cidden cok uzuldum durumuna,bircok esyayi tamamlaman gerekecek,ama yine de mala gelsin diyorum
Mesaj tarihi:
mantıklı düşününce mala gelsin ama işte o malın parasını karşılayan babaya üzlüom ben... bide ps3 ün yanında wii de duruodu... :D adamlar harbi salakmış... lan bu kadar sövdüm acep bu gecede gelip ps3 ü çalmasınlar :D
  • Yeni Oluştur...