karpuz Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Filme çok şey bekleyerek gitmemiştim açıkcası. (özcan denizi sevmem) ama film çok güzel... haluk bilgineri çok severim zaten... müzikler falan süper seçilmiş baya komik de bi film... biraz fazla uzatmışlar sadece. Bi de Demet Akbağ süper bir performans çıkarmış... izlemeyenler izlesin derim[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ben halen gitmedim gitmek istiyorum (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ben filmi hiç beğenmedim. bi kere bile gülmedim. ayrıca gereksiz derece uzun. film o kadar kötü ki sinema salonundan 10-20 kişi film bitmeden ayrıldı. bence gitmeyin. oyunculara bi sözüm yok hepsi gerçekten çok iyidi ama verdiğim paraya değmedi. [Bu mesaj Bugarea tarafından 29 Mart 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Ben de Özcan Deniz ile pek hoşlaşmam, ama epeyce beklentim vardı kadrosu dolayısıyla. Gelgelelim hiçte öyle abartıldığı gibi çıkmadı bence, tamam izlenir de tabii de, yoğun bir beklenti ile gitmeyin giderseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Çok güzel bir soundtrack albümüne sahip. Müslüm gürses in "sensiz olmaz" yorumu mükemmel. Film gereksiz uzunlukta haluk bilginer olmasa film çekilmez...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Burdayim karpuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 dumm dumm dara dummm dummm dara dumm dumm dara darirari rara dumm[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Haluk BİLGİNER ve Demet AKBAĞ için gidilir.Filmde hoş espriler var belki katılarak gülmüyosunuz ama komik şeyler vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 asla bir komedi filmi değil... güldüğünüz vakit de zaten bir yanınız hüzünleniyor... haluk bilginer'in deyimiyle "yırtmaya çalışanların yırtınmasını ve en sonunda yırtılmasını" anlatıyor film.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifersam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ya evde yoksan???? dırıdırıdı dırıdırı ;-) :D[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggle, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Gitmedimm.. :(([signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar