Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neyim var çözemiorum!! Kötüyüm!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son 1 aydır sinirlerime hakim olamıyorum eskisinden daha çabuk sinirleniorum ki normalde sabırlı biriyimdir bi tartışmada eğer değer verdiğim bir insanla tartışıosam genelde alttan alırım ama hiç hatam yoksa deliririm...

son zamanlarda üzerime çok geliolar anlamsız eşek şakalrı sinirlendirme çabaları vs...

normalde sabırlı olcağım halde kaldıramıyorum ve değer verdiğim insanlar da bişey yaptıkları zaman onları da kırıyorum

zaten değer verdiklerimi kırmam dokunuo...

sonunda bi ark bi süre knuşmayalım dedi

ama çözemiorum ne olduğunu ilk aşamam derdimin ne olduğunu bulmak olmalı ki çözebileyim ama bunu başaramıyorum ve yardım istediğm zaman seni anlayamıyoruz ve yardım etmemiz zorlanı daha açık ol diyenler oldu ama daha ne kadar açık olcağmı bilmiorum...

sakladığm bişey yok ama bildiğim bişeyde yok

sonuç olarak farkında olmadan sevdiğim insanları kırıyorum ve kaybedebilceğmden korkuyorum ama bi türlü kendim çözemiorum neden bu kadar çabuk sinirlendiğimi ve neden bu kadar isteksiz olduğumu neden bu kadar anlayışsız olduğumu anlayamıyorum

ben böle değildim...bi çok dostum vardır ve gelip paylaşırlar sorunlarını...onlara çözümüm var ama kendime yok oooof of!!

burda bile tam anlatamıorum ne olup bittiğini görüşlerinizi bekliorum!!

eğer yazımın tamamını okuyan ve beni anlayan birisi varsa orda şimdiden tşk[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
bilmiyorum... her insanın bi sabır sınırı var... benimki de muhtemelen patlar bigun... hala hic keyif almıyorummilletin uzerime gelmesinden... gecen gun sınıfta kızın omzuna kolumu doladım diye 2 hafta dalga gectiler yok ahtapot fln, agırdan aldım cunku bikaç arkım da yapıyodu ki bu yaptıkları beni kızdan tamamiyle soğuttu daha dogrusu onu benden soguttu...

senin sabır sınırın bitmiş dostum, millete istedigini yap ama zaten adam gibi arkadaş senin en azından durumunu anlar uzerine gitmez filan... eger hala kıllık yapıyosa zaten kırsanda bişi kaybetmezsin[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?

Deli Etmeyin Beni

Mesaj tarihi:
Aşık mısın?[signature][hline] Ready for your eyes,
Running for your heart

Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki:
ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki..

[Bu mesaj zlorwf tarafından 29 Nisan 2004 20:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
narin, 29 Nisan 2004 20:54 tarihinde demiş ki:
Değişiklik yap..

mesela?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj tarihi:
her insanın bööle dönemleri mutlaka olur, olmaması tuhaf olurdu. bence kafana takıp büyütmeye değmez bunlar, düşündükçe daha içinden çıkılmaz olabilir bu tür konular. zaten genelde insan beyni bazı durumları olduundan daha karmaşık hale getirir ne yazık ki... bu gibi dönemlerde seni yalnız bırakan daha doorusu seni çekemeyen insanlar (eğer normalde bööle bi insan olmadıını bildikleri halde) seninle görüşmeye ara veriolaras, bil ki onlar ii gün dostudur ve üstlerinde fazla düşünmeye gerkmez :) inan bana geçecek, bahar aylarında normal bunnar. :)[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Mesaj tarihi:
skin değiştir.
:-P[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Mesaj tarihi:
said:
eagle_dnz, 29 Nisan 2004 20:59 tarihinde demiş ki:
said:
narin, 29 Nisan 2004 20:54 tarihinde demiş ki:
Değişiklik yap..

mesela?

Hayatına yeni şeyler ekle .. gitmiosan spora git , multisosyal aktivitelere katıl hatta mümkünse yeni bir spor dalına başla ..
Seni çok meşgul edicek bişeyle ilgilen .. Bilardo kursuna yada satranç ne blim briç kursuna git .. Bi dil kursuda olabilir.. Sorumluluk filan al ..Bence kendini fazla boşlukta hissetmişsin buda canını fena halde sıkmış..[signature][hline]Fornication Under Control of the King
Mesaj tarihi:
kalıbı dinlendir, yaldır yaldır at bin... orduya katıl (bacaaak omza!!)[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Mesaj tarihi:
eagle bana son 2 ayda olan seylerın aynısı...mutlaka hayatını deıstırcek bısı olmustur kı böle olmustur ama ne bılım kız ark.ın veya cok yakın bır ark.ın flm varsa kendımı acıp rahatlıyabılecegın tavsıye ederım...ben kı hıc bı sorunumu kımseye bile sölemem ama ılkd efa kız ark.ıma söledım vede rahatladım hemde kısılerın anlayısı ve davranısı degısıyor emın ol..[signature][hline]|Pyro|
Mesaj tarihi:
Derdini kız arkadaşına anlat, hem derdinle hemde kız arkadaşınla uğraş.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 29 Nisan 2004 21:26 tarihinde demiş ki:
Yaş kaç? Ergenlik falansa normal. Birde son zamanlarda stress biriktiyse ondandır.

Abi siz de de başladı dimi bu dertler :P ?[signature][hline]Fornication Under Control of the King
Mesaj tarihi:
feda herhalde ben şanslı olanlardanım hiç öle bana dedıgın gıbı olmadı hatta kız daha da üstüme dusmeye baya bı ılgılenmeye basladı =) sikayetcıde degılım durumdan =)[signature][hline]|Pyro|
Mesaj tarihi:
çarpılacak bi tarafımız kalmadı zaten. hayat çarptı çarpacaanı :)[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 29 Nisan 2004 21:26 tarihinde demiş ki:
Yaş kaç? Ergenlik falansa normal. Birde son zamanlarda stress biriktiyse ondandır.

yrn 17 den gün alıorum ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 29 Nisan 2004 21:13 tarihinde demiş ki:
galatasaraylı ol herşey değişicek bak. hayatına renk gelicek.

;) asla[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 29 Nisan 2004 21:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yedigin bisiler gaz yapmistir...

bu gibi durumlarda salacaksin ortama[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
...I scratched the surface to find someone wicked and Blind...
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
ya derdinin ne olduğunu bilip uğraşmak, bilmeyip debellenmekten çok daha ii bence...

ah bi bilsem neden böle oldğumu?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

• Yeni Oluştur...