mawiman Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Bir golf klübünün soyunma odasında bir sürü adam giyiniyormuş.Ortada duran bir cep telefonu çalmış. Yakınındaki bir adam hands-free konuşma düğmesine basmış ve giyinirken konuşmaya baslamış. *Adam :* Alo *Kadın:* Merhaba şekerim, klüpte misin? *Adam :* Evet. *Kadın:* Ay ben burda süper bir deri çeket gördum. 1.000 dolarcık. Alabilirmiyim? *Adam :* Olur, madem çok sevdin, al tabii. *Kadın:* Aslında buradan önce de galeriye uğradim. 2008 modelleri gelmis, tam istediğim renkte birini buldum. *Adam :* Ne kadar? *Kadın:* 60.000 dolarcık. *Adam :* O parayı vereceksem bütün aksesuarlarını isterim ama. *Kadın:* Yaşasinnn! Bir şey daha var. Geçen sene beğendiğimiz ev yine satılık ve 450.000 dolar istiyorlar. *Adam :* Tam************ ama 420.000 dolardan fazla verme sakın. *Kadın:* Oldu şekerim. Sonra görüşürüz. Seni seviyorum. *Adam :* Ben de seni...Görüşürüz. Adam telefonu kapatıp afallamış şekilde onu seyreden topluluğa döner ve sorar: ''Bu telefon kimin, bilen var mi?"
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 allaha şükür böyle mail atan arkadaşlarim yok
PZero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 oha adam başkasının telefonuylamı konuşuyormuş meğersemmm .
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ohaaaa çok süpriz oldu düşüp bayıldım
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 PZero said: oha adam başkasının telefonuylamı konuşuyormuş meğersemmm . ahah
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 sonra telefonun sahibi adam dönmüş ve demiş ki: asla aptallarla tartışma, önce seni kendi seviyelerine çekerler sonra da tecrübeleriyle yenerler adam bunu dedikten sonra herkes birbirine girmiş çok hızlı bi şekilde...
Fly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 maille gelip gelmediğini de sorgulamamız lazım.
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ginaly said: sonra telefonun sahibi adam dönmüş ve demiş ki: asla aptallarla tartışma, önce seni kendi seviyelerine çekerler sonra da tecrübeleriyle yenerler adam bunu dedikten sonra herkes birbirine girmiş çok hızlı bi şekilde... AHAHAHAHHAHAHAHKSJDHFKJSDHF
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ginaly said: sonra telefonun sahibi adam dönmüş ve demiş ki: asla aptallarla tartışma, önce seni kendi seviyelerine çekerler sonra da tecrübeleriyle yenerler adam bunu dedikten sonra herkes birbirine girmiş çok hızlı bi şekilde... AADHBAHAHAGASF
Öne çıkan mesajlar