Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Gerek zaman bulamamam gerekse artik eski tadı almamam sebebiyle bir kaç gün önce yeni aldigim wow accountumu fütursuzca satiyorum.Wow+TBC kasımın 28ine kadar free game play vardır an itibariyle. DURUN Eğer şimdi ararsanız frostmane serverında level 15 Blood Elf mage e de ücretsiz sahip olabilirsiniz.Sıradan bir magein yapabildiklerinin yanında 70 inscription 48herbalism 60gold ve çeşit çeşit çantaya da sahip bu mage bu fiyata pes doğrusu. Not:Blood elf mage femaledir. Tek derdim ekonomik olarak minimal zarar etmek oldugundan 50milyon düşünüyorum.Böyle de naif bir insanım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 15 veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 15 az en az 40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 çılgıncasına ciddiyim ben bu konuda hani gelip laha 15 veririm benim binlerce 70im var demeyin de yeni başlıycak adam 60 milyon vermesin kalpler kırılmasın falan.elimde kalirsa çöpe atacağım zira.az buz salak değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 benim hiç 70 im yokki 15 e verirsen yeni başlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Bu güzel kardeşine bu accountu hediye etmeyi düşünebilirsin bence.Çünkü o insan sana Burgerda bir menü ve bir sürü hayır duası verebilir :D Hatta weplada account aktivasyonu yapamamış biriysen küçük bir ayarlama bile yapabilir öyle de iyi bir insan işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 zuhauhaa çok iyi pazarlama güldüm valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 begenmezsek 3 gün içinde iade edebiliyomuyuz ? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 pazarlama güzelmiş hakkatten haha çok beğendim ama lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 lan du satma ben mi alsam ama frostmanedeymiş.dur ben bi beyime sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 15lvl max:4 saat, desek sıfır kutu fiyatıyla satsan bile iyidir bence bol şans oda 40-50 arasıydı galiba ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 ben 4 saate 15 level yapamıyorum hatta bi charım var lvl 15 oldu yeni 9 saat olmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ilk 5 mesajın 4 ü yörünge dışında lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Tyrannus said: DURUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 5 saat 32 dk played time level 12 akea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ap hala satıyorum meyc 32 falandı en son sanırım.fiyat konusunda esnek olabilirim hatta yakın arkadaşım falansan direk bam diye de bırakabilirm accountu sağım solum belli olmaz.ŞAHANE YILBAŞI HEDİYESİ OLUR LAN BU ACCOUNTTAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ehehe pazarlama güzel olmuş. bizim orada maddi durumu kötü olan bi çocuk var ona alıp hediye edesim geldi.. şimdi wow alıcam vercem.. abi neye takıp oynayim dicek.. masraf çıkıcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 al bana hediye et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar