Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gerek zaman bulamamam gerekse artik eski tadı almamam sebebiyle bir kaç gün önce yeni aldigim wow accountumu fütursuzca satiyorum.Wow+TBC kasımın 28ine kadar free game play vardır an itibariyle.

DURUN

Eğer şimdi ararsanız frostmane serverında level 15 Blood Elf mage e de ücretsiz sahip olabilirsiniz.Sıradan bir magein yapabildiklerinin yanında 70 inscription 48herbalism 60gold ve çeşit çeşit çantaya da sahip bu mage bu fiyata pes doğrusu.

Not:Blood elf mage femaledir.

Tek derdim ekonomik olarak minimal zarar etmek oldugundan 50milyon düşünüyorum.Böyle de naif bir insanım işte
Mesaj tarihi:
çılgıncasına ciddiyim ben bu konuda hani gelip laha 15 veririm benim binlerce 70im var demeyin de yeni başlıycak adam 60 milyon vermesin kalpler kırılmasın falan.elimde kalirsa çöpe atacağım zira.az buz salak değilim
Mesaj tarihi:
Bu güzel kardeşine bu accountu hediye etmeyi düşünebilirsin bence.Çünkü o insan sana Burgerda bir menü ve bir sürü hayır duası verebilir :D Hatta weplada account aktivasyonu yapamamış biriysen küçük bir ayarlama bile yapabilir öyle de iyi bir insan işte :)
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ap

hala satıyorum meyc 32 falandı en son sanırım.fiyat konusunda esnek olabilirim hatta yakın arkadaşım falansan direk bam diye de bırakabilirm accountu sağım solum belli olmaz.ŞAHANE YILBAŞI HEDİYESİ OLUR LAN BU ACCOUNTTAN.
Mesaj tarihi:
ehehe pazarlama güzel olmuş. bizim orada maddi durumu kötü olan bi çocuk var ona alıp hediye edesim geldi.. şimdi wow alıcam vercem.. abi neye takıp oynayim dicek.. masraf çıkıcak..
  • Yeni Oluştur...