blindsnake Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Birkac defa denememe ragmen WoW'u oynadıgım kredi kartını WAR kabul etmiyor.Limitin dolmadıgından,bilgilerin dogru oldugundan kesinlikle eminim cunku daha dune kadar bu kart ile WoW ödemelerimi yapıyordum.Site yetersiz oldugundan herhalde yazım ile ilgili bir hata yaptım diye dusunuyorum.. 2 seferinde de 4'lu numaların arkasına space koymadan yazdım onunla alakalı olabilecegini tahmin ediyorum ;x Benim gibi bir sıkıntı yasayan,yasayıpta duzelten var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 WAR patladi, ondandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindsnake Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Oldukca mantıksız bir neden gibi geldi kulagıma :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 sanmam bosluk olayindan olacagini, genel bir arizadir abi bence.. adamlara bir mail at istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 goa nın sitesinde bi bokluk var zaten... aceleye getirme kredi kartını... adamlar tam oturtsunlar siteyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 benden niye kk istemiyolar ya bigfan ım diye mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Bende de bir kaç kez sorun çıktı. Belki de yoğunluktan dolayıdır serverın. Ama sonra oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 kart platinse kabul etmez aktif etmen gerekir yapi kredi vip line dan tel tel acip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Saçma olay ve problem; Ücretsiz 1 ay yeni bitti, bende kredi kartını vereyim dedim. Gitdim işte seçtim 1 ay, sonra gelen ekranda da Master Card'ı seçtim. Bana bu noktada dediği şey şu; "The format of your last name is invalid" Hayır My Profile kımından soyadda değiştirilemiyor ki. Böyle birşey başına gelen var mı? Soyadımı beğenmedi herhalde? Ne yapmak gerekirki bu durumda? Bir mail attım bakalım ne diyecekler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Card holder kısmına yazdığın soyadda Türkçe karakterler mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Qui said: Card holder kısmına yazdığın soyadda Türkçe karakterler mi var? Card Holder kısmını fln dahi göremiyorum ki; Master Card'ı tıklıyorum, Aha bu ekranda Confirm diyince çat error. Hayır bu ekranda Master Card'ı tıklayınca altında Card Holder yazacak bir kısımda çıkmıyor ki. Bekliyorum birşey açılmayınca Confirm'e tıklıyorum. Error'u yiyorum. Ben mi bir yerde hata yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Kartımda problem olmamasına rağmen, benim kartımı da kabul etmemişti. Sonra da denemedim. Böyle küçük aksaklıklar aslında, oyuncu kaybetmelerine sebep oluyor yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindsnake Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Pre-paid kart alabilecegim bir yer var mıdır peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Hmm başka browser ile dene? Flash ile problemi olmasın sakın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Qui said: Hmm başka browser ile dene? Flash ile problemi olmasın sakın? Denedim az önce. Hatta başka bilgisayarlarda da denedim. Yahu madem invalid benim soyad, aklı neredeydi bu internet sitesinin ben bir ay önce kayıt olurken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar