azuka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Ben oyun yapım programını ıstıom ama tutorıal olsun elınızde varsa werebılırmısınız!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 flash visual basic turbo pascal dos 6.22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 sen dayak istiyon bence ne biçim başlık lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 azuka said: werebılırmısınız!! ünlemlerini yesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 notepad olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 fgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 TELİF HAKKI YÜZÜNDEN KALDIRMAK ZORUNDAYIM............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 www.google.com.tr google it man! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 google kullanmayı bilmio kimse. yaz "game maker" yaz 30bin şey çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 git bi c falan öğren kitabını al falan. tavla mavla yaparsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 elişi kağıdı kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 hiç gerek yok bunlara.. fpsmaker gibi bi program vardı çatur çutur kod yazmadan yapıodun oyununu... dipçik: google it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Yuh. Blizzard Oyun Yapma Programi, only for $9.99! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 BloodyBeast said: git bi c falan öğren kitabını al falan. tavla mavla yaparsın..tavla yapmak icin advanced programming, data structures ve artificial intelligence bilgisi lazim. c kitabiyla olmaz o is abi, yani cok zeki ve oyun konusunda manyak olmak lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 yılan yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 c'de ilkel bir tictactoe yapmıştım, verimmi kodlarını ? ha ? HA ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 paint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Zamanında internetin henüz bağlanmadığı yurtta, satranç oynamak için photoshop dosyası hazırlamıştım. Kale, fil, piyonlar falan her biri ayrı layer idi, tek mouse tıklamasıyla layer seçme olayını aktifleştirdim. Sora photoshopta çizdiim satranç tahtasında arkadaşlarla satranç oynadım. Evet yaptım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 oyun yapmak çok zahmetli ve çok sabır isteyen bir iştir ve ekip işidir. ha illa yapıcam diosan c++ öğrenmen gerekir sora da directx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 click and play die vardı bir program oyun yapabiliyordun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Hea. Klikplay mi ne. Bi oyun dergisi vermişti hatta. Saçmasapan bir şeydi işte. Bu arada, bay Hand, abi helal olsun ya. Nasıl bir kasış hikayesi bu, azim hırs refleks resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 click n play diyor?o zaman sen oyun yapmak by clicking? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 şu insanları birşey sorduğuna pişman etme huyu da iyice yerleşti buraya yok ünlenmini yesinler yok ne biçim başlık.herkes cem yılmaz anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 garbageda sormasın lan o zaman! donanım & yazılım diye bir bölüm var değil mi? hadi masumu savunup kral olalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 aquila said: notepad olur. aga rep. notepad++ var bi de ben onda yazıyorum genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar