ivy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ekmeeeemi özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ekmeksiz hayat kadransız saate benzer, bi bok anlaşılmaz ama günde iki kere doğru zamanı gösterir belki.. belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 yeter lan, saç kurutma makinasıyla ısınıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 şebnem hala bakireymiş günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bu günlük altta kalmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 kalmayacak da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 günlük çok yoruldum kocaeliden istanbula 4 saatte geldim mutlu akü, ayıptır trafik nedir bu böyle devlet buna bişi yapması lazım cons belalarını versin yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 off günlük çok sıkıldım daha uyumak istiyodum 10da uyandım salak gibi şimdi hiçbişey yapamıyorum duruyorum böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 garbage günlüü bu kişisel günlüğe yazarsan allah sevap olarak sayio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 günlük, dünkü sayfana ekle, 4 oyla okul meclis başkanlığını kaçırdım, artislik yaparsan propaganda gününü adam gibi kullanmazsan görürsün tabi tersten, neyse gerçi öss yılı uğraşmamak da iyi de, baykal gibi hissetmek kötüymüş auarehay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Kenjuro said: kişisele atıp post kasmak varken buraya yazmaz kimse ekmek gg lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 günlük, 3.posttaki reklam alanında %90 indirim vardı ya, artık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Sıkılıyorum günlük. Akşam 10 kişi toplandık ev de dağıldı. Kim topluyacak şimdi bunları :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ben gidiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 GÜNLÜK ALLAH VARMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 gunnuk senı yakarım vallahada yakarım bıllahada yakarım benı delı etme senın o sayfalarını teker teker kopartır parcalarım sonra o parcaların ustune benzın doker yakarım senı cok sevıyom gunnuk kendıne ıı bak hoscakal <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Sevgi........................................................................................................................................................................................................................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 yoğurt yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 günlük, check it ouuuut maan, check it out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 26 ekim 2008 pazar Dinlediğim müziğin manik depresif havası viski şişesinin ucundan çıkan plik sesleriyle bozuluyor. Fakat getirisi bozduğu atmosferdan daha büyük olduğu için pek umursamıyorum. Bedenimi opeth in disharmonik atonal geçişlerine emanet ettim ve umarsızca zaman içinde sürükleniyorum. Nefret ettiğim yurdun tek getirisi bu olayın tekrar sayısını azaltıp karaciğerimi korumak sanırım. Yağmurun habercisi serin bir rüzgar esiyor, titriyorum. Yağmur için, kar için havayı temizler denir. Sanırım benim ruhumunda arındırıcı bir yağmura ihtiyacı var ama zamanı değil. Hayır daha gelmedi zamanı. Şaka tabi bunlar ruhuma çakayım günlük. amaan sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Günlük Ekmek'i bu halde görünce yüreğim deşildi üzüldüm! Bide çokzor essay war yazamıyorum gg olurum gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 kaloriferin kuruluğundan burnum tıkanıyo günlük.. su da koyuyurum yine olmuyo.. bunları düşünerek düşünmem gerekenleri bastırıyorum evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ya bu topaka hiç bakmadım ama merak ettim şimdi. "sevgili günnük bugün cerenin pıtısını gördüm" esprisini kimse yaptı mı acaba? hayır yapıcam diye değil merak ettim öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 günlük, balonum patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar