Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

POS


Namessar

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

bu aralar vakit buldukca pos rehberleri okuyorum. ayrıca bir arkadasin posunu kullanıyorum. kendim de medium size bir pos kurmayı heves etmiş durumdayım.

bu meret nerden alınır? tum modulleri ve hatta bazen 3-4 aylık yakıtı yanıdna satılıyorlarmıs. contract larda falan gormedım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi 2 şey senin için çok önemli olmalı ilki ne için pos attığın ikincisi ise nereye atacağın. Marketten alman gerek her türlü fiti ile posun fiti sana kalmış ama olmazsa olmaz birşey wardır corporate hangar böylece içine yakıtını yığabilirsin bitince sadece ordan posun için süreklemen yeterlidir. Ama şunu dile getirmek isterimki çok yorucu sıkıcı birşeydir pos sahibi olmak benimde bi dönem wardı 5 tane posum onlara bakmaktan gözümü açamıyodum :P sonunda 2 ay geçince söktüm hepsini sattım. High sece pos atmak istiyorsan eğer standinginin olması lazım eğerki standing yoksa high sece atamazsın yani belli süre baya bi görew kasmadan pos atma işi zor. Eger high sece atacak olursan ordada moon mining yapamazsın bi esprisi kalmaz yani posun. Low sece atacak olursan bu seferde kesin 1 aya kalmaz bi grup korsan posunun tepesine çöker sana derki bize 500m para wer posunu wurmayalım. 0,0a atmak için bi corpta olman lazım kaldıki corpta olsan bile corp izin wermediği sürece pos atamazsın yani anlayacagın aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı bir iştir :) Uzun sure bu oyuna emek vermiş ve halende vermekte olan biri olarak hiç ama hiç tavsiye etmem pos atmanı veya öyle bi işe girmeni.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

baslangıc ıcın moon mining den feraget ederek high sec atmayı dusunuyorum posu. benim standing kotu ama iki kisilik bir corp uz, corpun gallente standingi iyi. Eger sadece corp lideri atabiliyorsa ona attırırım anchor u, o kondua bir dert yok.

amacım medium ya da small size bir blueprint zenginlestirme ve uretim üssü kurmak. ama tabi ki asıl hedef invention. gerci moon harvest etmeden invention beni batıracak, pos masrafları karsılamayacagı icin ama napalım. su asamada ticaretten iyi kazanıyorum. karsılayabilirim sanırım.

diger pos aktif olarak kullanılıyor, orada 1 slottan fazla yerim yok. bu nedenle acilen kendi posuma gecmem lazım.

markete bakmak aklıma gelmemişti, mutlaka kontrat isidir diye dolanıyordum :P teşekkür ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...