asko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 kimin elinde patladı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Absolut said: AoC server birleştirmeye başlıyormuş yani o topikler zamanı patlamadı ama yavaştan patlıyor gibi :) sence bu war içinde gerekli degilmi ? oyunun cıktıgı ilk aylara bakınca warhammerında acil server birleştirme olayına gitmesi gerektigini düşünüyorum mmo boş serverda oynanmaz zaten bu sever cok kalabalık tadı cıkmıyo zihniyetindeki oyuncu zaten mmorpg oynamasın kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 superwiz said: not:1 ay aoc oynayıp aoc patladı diye mesaj yazan arkadaşlarıda bu forumda görüyorumda gururuna yedirip war a leke sürdürmemeye çalışıyorlar belkide gurur olabilir,ama benim gibi aoc seven adamlar bi taraflarıyla gülüyorlardır şimdi LoL ben aoc çıkmadan 1 yıl önce o oyunun patlayacağını söyledim, 15 gün de millet oynuyor diye öyle gchat okuya okuya oynadım. oyunun patlayacağı düsturundan belliydi, burada patlayan birşey yok gayet güzel her gün saatlerce oynuyorum. bırakanlar başlığına bakıyoruz, bırakıyorum diyenlerin yarısından fazlası iş/okul nedeniyle diyor. oyunu beğenmediği için bırakanlar bunlardan daha az sayıda. gene bu başlığa bakıyoruz, patladığını ciddi ciddi iddia eden 3-5 kişi çıktı henüz. şu ana dek patlayan birileri varsa o da bu bombacılar heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 gidin kardeşim oynamayın siz zaten oynayanlar yetiyor herkesde eğleniyor 3-5 kişi oyundan memnun olmadı diye PATLADIMI YAZILMAZ azcık insanlara saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 sam nasıl 1 yıl önceden patlıcağını sölüosun nasıl söler misin? ya war patlamıcak ama oyuncu sayısı bu seviyelerde kalacaktır. şu 1.1 patch mi ne o çıksın o zaman anlaşılır tam sayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Curunir said: gidin kardeşim oynamayın siz zaten oynayanlar yetiyor herkesde eğleniyor 3-5 kişi oyundan memnun olmadı diye PATLADIMI YAZILMAZ azcık insanlara saygı saygı konusuna gelince lord of the rings online patladı, age of conan patladı v.s. yazan arkadaşlara saygıyı öner.ben warhammer oynamam demiyorum forumdaki gidişat yine wow v.s. all games oldu.bıktım bu gidişattan.warhammerı beğendim ve oynuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s@lince Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Sam said: superwiz said: not:1 ay aoc oynayıp aoc patladı diye mesaj yazan arkadaşlarıda bu forumda görüyorumda gururuna yedirip war a leke sürdürmemeye çalışıyorlar belkide gurur olabilir,ama benim gibi aoc seven adamlar bi taraflarıyla gülüyorlardır şimdi LoL ben aoc çıkmadan 1 yıl önce o oyunun patlayacağını söyledim, 15 gün de millet oynuyor diye öyle gchat okuya okuya oynadım. oyunun patlayacağı düsturundan belliydi, burada patlayan birşey yok gayet güzel her gün saatlerce oynuyorum. bırakanlar başlığına bakıyoruz, bırakıyorum diyenlerin yarısından fazlası iş/okul nedeniyle diyor. oyunu beğenmediği için bırakanlar bunlardan daha az sayıda. gene bu başlığa bakıyoruz, patladığını ciddi ciddi iddia eden 3-5 kişi çıktı henüz. şu ana dek patlayan birileri varsa o da bu bombacılar heh. 1-Üstüne niye aldın direk bunu 2-ciddi anlamda oyunun 1 yıl önceden patlayacağını nasıl öngördün ve nasıl anladın 3-Kime veya neye göre patladı?Olumlu ve sanırım senin gibi hayatının büyük bir bölümünü mmorpg harcamış biri olarak herkesin senle aynı beklentide olması şartmı?Yani aoc yi sevmedin patladı,war ı sevdin patlamadı.Bu çok göreceli değilmi? WAR ve AOC onları oynayan insan kaldığı sürece patlamaz ve ikiside bazı insanlar tarafında zevkle oynanan oyunlar..Bence artık insanlar oyunları kendi zevklerine göre değilde forumun yönlendirmesi ile alıyor ve oynuyorlar.WOW da oynarsın AOC de oynarsın WAR da oynarsın.Ama bunları oynayan kişi gidipte KO oynamaz.Yani belli bir kalite bekler oyundan.Bu belli bir kalitede ,kişinin oyundan aldığı tatmin seviyesi onun zevklerine,oyun kültürüne göre değişir.Bir oyunun patlaması için o firmanın direk iflas etmesi veya oyunu kapatması lazım.Patlandı denilen aoc ye funcom hala niye deli gibi uğraş veriyor yada 400000 kişi aptaldı hala aoc oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ARKADAŞLAR aldığım son duyumlara göre warhammer patlamış. bir daha oynamayın sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Patladi, bomba gibi dustu piyasaya. Satislar falan vs. tavan yapti. Oyuncu sayisi da patlama yapacak zaman gectikce. Wow'un 9 milyon oyuncusunun 5 milyonu account acip biraz oynayip birakmis insanlar. Geriye kalan 4 milyonun, 3 milyonu Cinli. 500 bini blizzardin elemanlari, oyuncular sikilmasin diye maasli oynuyorlar. Kaldi 500 bin oyuncu, onun da yarisini war aldi. Son durum war 750bin, Wow 250bin oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 2008 yılında hala wow'u tercih insanları anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Çin hariç 4.5m oyuncusu var wow un warhammerın yaklaşık 5 katı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 @head: abi bari sen yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Valla ciddi gibi başlayıp geyik bitirmiş aradaki kısım ciddi mi geyik mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 2008 yılında halen yazı insanları anlamıyorum. üzgünüm tutamadım kendimi >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 wow çünkü 2 aydır var :f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Kaede said: 2008 yılında halen yazı insanları anlamıyorum. üzgünüm tutamadım kendimi >: bu ne bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 2008 yilinda insan insani mikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Patladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Patlamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 hadi warhamemrcılar gidin wow bölümüne Wow patladı mı die topic açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 WAR pek çok eksiine rağmen(yeni çıkmasıyla alakalı bence) iyi bir oyun. PvP ve PvE yapmak için işkence çekmiyorsunuz. WoW ise PvP bakımında vasat bit oyun olmasının yanında PvE'si de tam bir işkence. Bir oyunda eğlenmeğe başlamak için saatlerce aynı grindi yapmamalıyım. Oyun içinde bulunanan bir elite bossu kesmek için yada bir dungeona girmek için saatlerce healer ve tank aramamalıyım. Bir questi bitirmek işkence olmamalı(çektiğim bir mobun arkasından 50 tane daha gelmemli, düşme şansı %0.01 olan bir itemdan 100tane istenmemeli, quest neredeydi diye 1 saat aramamalıyım) WoW bunların hepsini yaptırıyor. Bir takım şeyler(bug oranı) belki WAR'dan daha iyi oturmuş olabilir ama bunun nedeni oyunun daha eski olması. 2. exp geliyor. Açıkçası artık singel player rpgler bence wowdan daha zevkigeliyor bana. Ocak sonuna kadar WAR kendini düzeltirse(ve yüksek lisansı kazasız belasız aradan çıkartablilirsem) kaldığım yerden devam edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ama şöle bişey var, şimdi war da pvp yapmak veya pve yapmak için çok uğraşimiosun ama yaptığın işin bi büyük bi getirisi veya büyük bi başarma hissi yok. Yani arena ya giriosun atiorum ki ben wow un pvpsi ile alakasız bi adamım hani rankdir bilmemendir alman gerekio kazanman lazım. Takım oyunu bilmemne taktik kasiosun. pvp örneği tabi ki biraz zayıf wow da fakat pve de ise, gerçekten kordinasyon sonucu baya güzel işler yapiosun o bossu indirirken ki herkesin yess die bağırması veya aldıın lootlar vs yaşadıın epic combatın heyecanı çok daha fazla. War da böle heyecan verdiren bi olay yok. en seni mutlu edecek şey kale almak olabilir o da bana böle bi kaç saat uğraştıktan sonra arathi basin veya alterac valley kazanma sevincinden fazla bişey vermio. Hani başardığın işler War'da çok düşük, o önemli bi nokta. Wow da çok büyük işelr yapiosun pve bosslarını indirerek ki bunun için baya kasiosun sonra kendini pazarliosun ssler bilmemnler sitelere duyurular ortamı farklı. Ama hani bi guild kale alsın , dier i ertesi gün alsın war da falan bunlar insanlara büyük bi başarı duygusu katmio bilmiorum anlatabilio muyum derdimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Evet gayet net ama bu dediklerinle çıkan bi oyun görmedim ben daha. Hoş rvr oyunu war bunlarsız çıkmaması gerekirdi ama ben eminim adam gibi bi reward sistemi ekleyeceklerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 @Mortis Bir konuda sana hak veriyorum. WoW'da pve olayında anormal bir heyacan yaşıyorsun ve müthiş derecede senkronizasyonlaşmış bir takım oyunu gerekiyor. Getirisi de müthiş görünüşlü itemlar oluyor. Bunları peşin olarak kabul ediyorum. Ama kendine şu soruyu sor. Yukarda yazdığım 2-3 saat süren heyecanna ulaşmak için günde 5-6 saat ve aylarca bilgisayar başında oturmaya değer mi? Sakın harcanmıyor deme çünki yalan olur. Bir üst seviyedeki instancea geçe bilmek için bir alt seviyede nekadar item varsa hepsini toplaman gerekiyor. Her instance rahat 2 saat sürüyor ve bitirip item alabilme şansın kesin değil. Ben sana söyleyeyim oyunda karakterler ve oyun sistemleri yerli yerine oturduktan sonra WAR bu bakımdan çok daha heyecanlı olacak. En önemliside bu heyacan için gününün 6 saatini bilgisayar karşısında geçirmek zorunda kalmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Ya haklısın o konuda bişey demiorum wowdaki farmın haddi hesabı yok. Yani aptal aptal item için mote farmla yok flask için şunu farmla. Şu instancedaki item için şurayı farmla. Ama şöle bi olay var o farm sırasında her saniye sıkılmıosun. Bazen çok sıkabilio tabi ki ama bazen de eğlenceli geçio. ki yapabileceğin çok şey var. Artık zaten blizzard da 80 olunca ilk naxxramasa çat die girilebilecek şekilde hazırladı. Yani karazhan da nasıl girmek için önce bi farm yapiodun yine mavileri topluodun adamlar onu düzeltio artık hani biraz daha farmı azalatmak için her şeyi yapiolar fakat yine de başardıın işler çok büyük olduu için bunların gereksinimlerini çok kolay dağıtamazlar. Bazı şeyler sıkıntılara girmen gerekio başarbilmen için. Wowun olayı bu. War da eğer çok büyük bi hedef koyarlarsa ki şu an ne olabilir düşünüorum ve aklıma gelmiyor gerçekten. Boss koymazlar çünkü saçma olur oyun PVP oyunu PVP adına bişeyler yapmaları lazım. Öle bir end game ve başarı için de eminim büyük farmlar ve grindlar gerekicek. Şu an ki rahat casual havanın nedeni, yapılacak ve başarılacak işlerin olmaması. Yani en büyük başarı war da ki ben bunu betada yaptım. 40 olup karşı factionın son kalesini de ele geçirip, Şehir kuşatma hakkına sahip olmak ki bu da instanced bi şekilde giriosun PQ yapiosun. Böle garip hani ne epic bi savaş dönüo ne bi heyecan Ne bişey. Yine senaryo gibi kapışıosun. yeniosun puan kazaniosun kaybediosun onlar kazanio. Sürekli bi senaryo havası . Sürekli ileri geri mücadele var. Bunun sonu ne ? hani ne olunca bu guild harbiden iyi harbidne bişeyler başardı, diebilirz veya war da ben bunu yaptım abi ben çok ii guilddeydim zamanında diebiliriz. Wowda dioruz ,şu kadar rank li takımdayım serverda şu kadarım. Şu itemları dizdim. Pve de dioruz şunları kestim. Oo dio harika. İşte server 1. si olduk vs. War da böle bişey düşünebilio musnuz. Hani guildim şu şehiri aldı die bişey yok. Bölgeler alınsa elinde tutulsa. Süreklilik olsa resetlenmesi haritalar. Mesela. Hani eve online da bi bi corperationlar belli sistemlere sahip oluo ya, isim yapiolar karizma oluolar sonra işte karşı rakip güçlenio birleşio eziolar onlar ele geçirio vs. Bu tarz güç ilişkileri ve çekişmeler olması lazım ki bişey başarma hissi ve süreklilik gelsin. Şu an public serverda team fortress (30 kere kullandım bu örneği) oynuo gibiyiz. Guild maçı falan da yok. Hani bütün serverdaki guildlar duracak da şöle 100 kişilik 2 guild bütün harita içersinde kapışcak. Kim şehiri ele geçirse o kaçırcak. Ki böle bişey olması saçma olur dierleri naapıcak duracak mı öle bi olay da yok. ne biliim yazarken bi yandan düşünüorum ne koyabilirler bu oyuna end game olarak ki insanlar bu heyecana ve başarı hazına ulaşsın. Yani sorun aslında kökten kaynaklanior. Forumlarda senaryosuz serverlar olsun diolar tamam olsun . Hiç kimse senaryoya girmesin herkes open rvr yapsın. Fakat bunun sonucu ne olacak işte. Destruction bastıracak ilerlicek ilerlicek şehir kapılarına dayancak sabah olacak bi uyancan tekrar aynı . Order iilericek bu sefer defans yapıcan. Tamam oyun sırasında çok zevkli kapış et ben de kitleniodum saatlerce o mücadeleye. Ama inanına beta bitti 1.5- 2 ay bunu yaptım sonra oyun başladı level kasarken düşündüm ulan aynı şeyler olacak bi yere götürmüo bu beni. şu an resmen büyük çapta senaryo oyunu gibi. bütün servera yayılmış senaryo oyunu. belli alanlardaki yerleri ele geçirip son yere gelip haritayı kazanıp tekrar resetlenip tekrar en baştan başlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar