Rerore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 sabahın köründen başlayan seçmeli ders daha kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 gececiyim arkadaşım ben! gece 5'lere kadar duruyor bu bünye, öğlen 12'de kalkar ve kafa ancak 13'te çalışmaya başlar. neden zorluyorsunuz ki işte! illa jumpstart yapıcaksınız sabahın 09:00'ı gibi bi saatte. yok o dert değil, yol dert.. 09:00'da başlayan derse yetişmek için kaçta kalkmak lazım bre zalimler!! dünyanın adaleti olsa sizi insan hakları mahkemesine verirdim "gece yaşayanlara programlı soykırım ve düzenli işkence yapmak"tan ama adaleti yok dünyanın.. Ah ulan ahh hele bi yönetimi ele geçirelim 03:00-05:00'e ders koymayan şerefsiz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 tembelsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hah işte bunları da normal yaşama saatleri olan 09:00-22:00 dışındaki saatlerde okula gelmeye zorlayacağız.. tavuksunuz edit: şimdi, çok ciddiye alıp hörörör yapacaklar çıkar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 secmeden orgun ogretim oldugunu gizlediler mi sizden,kandırdılar mı sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Normal yaşama saati ne yahu? Kabul etmiyorum ben öyle bir olguyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Bugün dersim 10.00'da başladı ve 18.00'de bitecek. Peşembe içinde geçeli bu. Boş günüm yok. 1.sınıf öğrencisiyim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Pazartesi ve Cuma'larım boş valla, krallar gibi 4 gün tatil, 3 gün okul takılıyorum bu dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 üniversite hayatım boyunca saat 9 derslerine girmedim. başım göğe erdi mi? hayır. cücük kadar ortalama ile okulu bitirince 10 senelik iş tecrüben bile olsa cv'ye değil GPA'e bakan bazı dangalak şirketler işe almıyo insanı sonra, ona göre davranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Milletin 4 senede bitirdiği okulu minimum 2 sene uzatmışken pek de umrunda olmuyor adamın 9 dersleri be Ema =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ben 4.5 senede bitirdim (o bi dönem de tek ders yüzündendi bu arada), öyle de ermedi başım göğe. kasmayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ben öğleden sonra kalkarsam bütün gün kafam çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 akşam 5'te olan derse gitmek için 10 dk önce kalktım, msni açtım, dersi olan hocanın babası vefat etmiş ders yokmuş. üzülsem mi sevinsem mi öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 sukul saks http://img383.imageshack.us/img383/6725/asdxj6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar