Shalis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Selam arkadaşlar oyunu alacak olanlar lütfen levelerini ve bulundukari serveri yazarlarsa burda konusup herkezi ayni serverda toplayabiliriz. Shalis level 39 Elf Wizard /Kain [Bu mesaj Shalis tarafından 27 Nisan 2004 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Arthad lvl 38 scout / Kain [Bu mesaj -Ari- tarafından 27 Nisan 2004 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Adriannel lvl 14/Hindemith[signature][hline]Adriannel the Elf Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Sendeki scrolardan artik bizede dropla yani ayip oluyor armor up ladik silah kaldi ole Hadi bakalim kolay gelsin sna:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 3. konu başlığı bu herhalde ama hadi hayırlısı karakedi bincek birazdan tepemize ^^ Ogoed lvl 21 Orc Monk / Erica[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 21 Nebula Avatar: Nick: Dewil | Template: Pure Mage Server: Quann Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Tewar ,(tükrçesi Tayyar ) Level 24 Dwarf Scavenger / KAİN ancak olduk valla dur oyun u alalım yükseliris bir ışın kılıcı yada lazer tabanca alabilsem elime atlayacam leveli de .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Maiaa 29 dark elf "palace knight" / Kain[signature][hline]17/f/ist LFG @ SODA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mokoto Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Mokoto LvL 20 - Human Knight /Bartz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Töbe töbe.. 7 tane daha açalım bu konudan takım kurarız.. Lanbos, lvl 18, DE Mage Legnatte, lvl 18 DE Fighter Lionna bunlar[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 o zaman ben oylamayi bitiroyr ve en cok begenilen kimsenin $urasi kotu demedigi Kain'i oneriyorum herkez buraya toplansin , gayet guzel sorunsuz kusursuz abartisi yok herkez ayarinda . ben degi$tirebilirim diyenlerin hepsi buraya gelsin degi$tirmem diyenlerede saglik olsun ne diyelim artik lionna demeyin hand demeyin bi kulp bulunuyor bartz zaten hakkini kaybetti sieg de kimse zaten yok KAIN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 LvL 20 Elf/Oracle - Bartz[signature][hline]icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Kain de Çinliler yok mu ? çinliler yoksa direk atlayacam..[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] [b]Burningred LvL 29 Assassin-Bartz [b]YARMAGUL LvL 21 Artisan-Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 yok , yani olmayacak daha dogrusu CN clani kokten banlandi beta ortalarinda geriye kalan GameMoney grubu vardi sodada kasan 30 ki$ilik onlarada byebye denicek beta sonuyla beraber tertemiz piril piril :) arti cok kalabalik ve kalabalik olmasi cok iyi ayni suratlari gormekten paymayiz kalabalik ve hizla geli$en bir piyasasi olur ama ben hic netcong la kar$ila$madim ba$lardaki yigilma haric (ki zaten paralida artik bu olay olmayacak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ben hala yeni açılan serverlardan birinde oynayalım diyorum. herkesin lvl 15-20 civarlarında olduğu, rahat rahat gelişebileceğimiz, lag olmayacak, kendimizi servera duyurabileceğimiz Devianne, Hindemith gibi shardlarda oynayalım. Kain'de falan oynarsak çiğ çiğ yerler bizi. kaleler falan çoktan alınmıştır orada. dediğim serverlarda daha tüm kaleler boş, gidip kaparız.[signature][hline]Adriannel the Elf Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 O zaman Kain'e geciş yapalım bari. Eşşek baal varmış panayırda onuda görmeye gideriz![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] [Bu mesaj Qui tarafından 27 Nisan 2004 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 kaindede her yer bo$ yok oyle kale male arti bu tarz du$unen bi ton insan oldugunu unutma cok emin ol oraya buyuk yigilma olur ki zaten kainde saglamiz sozumuz her bi$eyimizi gecirtiriz kisa zamanda 29 + 4 ki$iyiz $uanki haliyle ki bi ton da gelen olacaksa eger ,3 hatfa sonra 35+ 20 ki$i olursak cok da guzel rahat rahat gezer takiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: E$$egin teki , 27 Nisan 2004 22:27 tarihinde , başka bir topic altinda demiş ki: Bartz çok kalabalık. Paralıya gecince orda oynayamadığı için diğer serverlarda oynayan birçok kişi oraya geçiş yapacak. Yine kalabalık olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Kain de lag var mi?[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] [b]Burningred LvL 29 Assassin-Bartz [b]YARMAGUL LvL 21 Artisan-Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mokoto Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Lionna veya Sieghardt'ta herhangi bir clan'a giren var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 yok valla misler gibi arada bir oluyor 2-3 gunde bir adsl'e telekom'a biraz kufur ediyosun geciyor yoksa serverin lagdigi yok arada bir diger serverlardada olan test duruma geci$ oluyordu o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: Osiris_Quidam, 27 Nisan 2004 22:29 tarihinde demiş ki: Kain de lag var mi? deli var (amerikada akşam olduğunda) valla ben oyniyamaz derecedeydim kaindeyken.[signature][hline]Adriannel the Elf Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: Mokoto, 27 Nisan 2004 22:31 tarihinde demiş ki: Lionna veya Sieghardt'ta herhangi bir clan'a giren var mı? Lionna da AuS clanındayım.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: Dariel, 27 Nisan 2004 22:34 tarihinde demiş ki: said: Mokoto, 27 Nisan 2004 22:31 tarihinde demiş ki: Lionna veya Sieghardt'ta herhangi bir clan'a giren var mı? Lionna da AuS clanındayım. ama gelirsin di mi türk klanına?[signature][hline]Adriannel the Elf Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Amerikanin ak$am 9 u bizim sabah 7 miz olduguna gore onlarda ak$am 9 gece 1 arasi hayvan gibi abanmi$ olsun biz o zaman sabah 7-11 arasi lag ya$ariz ki bu saatlerde oynayan oldugunu sanmiyorum :) ya i$te olursun ya okulda ,yada gece sabaha kadar kasmi$ zibarmi$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 said: mayfer, 27 Nisan 2004 22:35 tarihinde demiş ki: said: Dariel, 27 Nisan 2004 22:34 tarihinde demiş ki: said: Mokoto, 27 Nisan 2004 22:31 tarihinde demiş ki: Lionna veya Sieghardt'ta herhangi bir clan'a giren var mı? Lionna da AuS clanındayım. ama gelirsin di mi türk klanına? yoo :p memnunum ben ortamımdan, aynı clandamı olmak lazım canım, yardım lazım olduğunda hayırmı diycez sanki.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar