St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Şimdi internetin bağlı olduğu telefon hattını internetle beraber kapattırdık taşınırken.Ödemediğimiz fatura var ve fatura kayıp numarayı da bilmiyorum.Numara olmadan faturayı göremiyolar.Telekom müdürlüğü de uzak gitmeye üşeniyorum.Telekomun sitesine baktım ama göremedim bu telefon numarasını internet öğrenmenin bi yolu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 lol sen de bambaşkaymışsın yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 o telekoma gidilecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 abi yapmayın yaaa çok uzak geliyo.1 saattir telekomun siteye bakıyom bi halt yok.kullanmıyoduk ki telefonu niye aklımızda tutalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 kota sayfasını denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 annen baban da mı bilmiyor =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bi ceptelefonunda kayıtlı değil miydi? evin sabit numarasını arayan yok muydu onlarda kayıtlıdır? kredi kartı, sucu, tüpçü, bilmemneci gibi yerlere kayıt olurken verilir genelde sabit numara buralarda kayıtlıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 http://www.ttrehber.turktelekom.com.tr/trk-wp/IDA2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 eskiden bi program vardı ufacık. ad ve soyad yazıyodun telefon numarası, oturduğunuz yer falan çıkıyodu. tt telefon sorgulama gibi bi programdı. 400kb civarı idi sanırım hatta o program ufacık. bi araştır istersen. 3-4 yıl önce bende böyle bi program vardı, sınıftaki arkadaşların ev numarasını öğrenip sapıklık yapıyodum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 forgiver said: http://www.ttrehber.turktelekom.com.tr/trk-wp/IDA2 şu sayfanın program versiyonu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 semt, il falan sormuyodu orda. gerçi aynı mantık, çıkan numaraların altında mı bi yerinde falan yazıyodu işte. herneyse ikisi de işe yarar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 kapatırken kağıt vermediler mi, onda yazar? ev numarasını bilmemek da bambaşka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 yaa annem babam memlekette bizim öğrenci evinin hattıydı bu telefon falan yoktu aptal bi hat bağlıyolarya gerekliymiş gibi interneti bağlarken o.kapatma belgesi falan yok elimde,hat ta kapatıldığı için kayıttan silindi galiba rehberde çıkmıyo.neyse çok sağolun mecbur gidecem her halde tt müdürlüğüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 borç varken kapanmaz hat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 evet dogru söylüyo kapatman için gidip borcu yoktur belgesi alıp kapatman gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 kusura bakma "telefon numaramı" olacak bir an çok feci takıldı gözüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ewet bende fark ettim şimdi edat olan mi sanmışım onu:)yok ya kapatırken geçmiş borçları ödedim zaten ama bu kapatana kadar kullandığımız miktar.neyse ya yeni uyandım gidecem birazdan belli olacak herşey:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Peki sabit telefonun kime ait olduğunu nasıl buluruz. Birde avea da nasıl buluruz. Birisi delirtecek beni sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 118'den(ama artık 118 değil 11811 oldu numarası) öğrenirsin sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 geçen gün bi forward protesto maili gelmişti1 gün sabit telefon kullanmıcaz diye orda 118in aslında çok pahalı olduğu falan yazıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar