Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 PrudenT said: bunun çok daha az dalgalısı var bende daha emoyum. ss or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 kısa şimdi yok ss seneye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Ardeth said: bize genetik bölümünde kız çocuklarının halaya erkek çocuklarının amcaya çektiğini öğrettiler. saçınızı ona göre analiz edebilirsiniz. ya amcamız yoksa? mesela benim yok kime çekiyo ki benim saçım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 erucalavera said: saçlarım ince telli ve düz, lanet olsun böyle kombinasyona. bir kaç sorum olcak. yaklaşık 2 yıldır saçlarım uzun. ben herhangi bir şekil veremiyorum saçlarıma. en ufak rüzgarda yalan oluyor, her sabah vapura bindiğim için de rüzgar kaçınılmaz bir durum benim için. :P şeklini koruyabilmem için neler önerirsiniz ? bir de ince telli düz arkadaşlar şampuan olarak ne kullanıyorsunuz ? head & shoulders kullanıyordum ama sanki normalden daha fazla saç döküyor gibi geldi bana ? son olarak saçlarımı kestirmeyi de düşündüm, hala düşünüyorum. uzun saçlarını kestirip pişman olan var mı ? :D genelde pişman olursun zaten. sonra alışırsın daha güzel gelir kısa saç benimde baya uzun ve ince telli şekil için maşa ve wax ikilemini kullanabilirsin. ama dediğin gibi elinde dondurucu sprey falan yoksa en ufak bi rüzgarda ucuyor. kışları kısa saç daha iyi oluyor. ama biraz yatırım yapıp uzun bırakırsın. farklılık iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 İnce telli ve düz saçı nasıl şekle sokamıosun sen ağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ince teLLi uzun ve 'sık' saclar zaten girmez ki sekLe hic bir sekiLde, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Nasıl girmez yahu. ince telli düz saçtan bahsedioruz, az bi uğraşırsan herşey olur keratadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 abi ince telli "düz" diyorsunuz, şekle girmiyor diyorsanız düz değildir zaten o saç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Bere takın, benim kalın telli, kıvırcık, uzunca saçlarım ve rüzgar dağıtınca ıslatmadan düzelmiyor bir daha. O yüzden takıyorum bereyi, çıkartmam gerekince de düzgünce çekiyorum bozmadan. Hem bandana gibi saçları geri toplama, anlı kocaman açma olayı da olmuyor. Havalar biran önce soğusa da keşke hiç çıkartmasam şu bereyi ııf ıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ivy said: yapmayın neyi sıkıcı neyi saçma neyi domates? erkeğin kafası hafif bombeli olcak saçı kahve olucak 3-4 numara olucak saçı kısa olucak yani halı gibi olucak böyle okşadıkça okşıcaksın ahhBuyrun benim http://cs.brown.edu/~ilke/sac.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 oksayanim var ama sori :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 abi senin saclarda aciliyo yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bosver her gotu elleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar