BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Prosinecki ve Boban güzel yapardı bunları Hırvatların 90'ların ortasındaki döneminde Merhaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Khriska said: DÜn maç rüyama girdi :). 2-1 gs alıyodu maçı servet ve arda atıyodu golleri ahah Edit:yazım yanlışı beware bu sene cidden maçları kaçıramaz oldum. cidden çok klas bir takım olduk uefa da ciddi başarı bekliyorum. seneye de böyle giderse CL de. khala olympiakos maçı için bi uplasan keşke topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 BulletRide said: Prosinecki ve Boban güzel yapardı bunları Hırvatların 90'ların ortasındaki döneminde Merhaba. ah yaa boban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 hakem rezaletti sabrinin penaltıyı vermedi lincoln'a ilk anda 2. sarıyı çıkarmadı falan bildiğin katletti maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 kitana said: Khriska said: DÜn maç rüyama girdi :). 2-1 gs alıyodu maçı servet ve arda atıyodu golleri ahah Edit:yazım yanlışı beware bu sene cidden maçları kaçıramaz oldum. cidden çok klas bir takım olduk uefa da ciddi başarı bekliyorum. seneye de böyle giderse CL de. khala olympiakos maçı için bi uplasan keşke topiği. burdan da söyleyelim gözden kaçıran felan olur maça gelmek isteyenler sabah netten bilet almaya calıssınlar yoksa karaborsa mecburi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 @sixoms: Ya abi hakkaten farklı maç izlemişiz bence. Bi kere onlar elle oynarken devam diyen hakem bizim göğüsle almalarımıza da el çaldı. Maçı katlettiği oyunun o son bölümlerinde Aydın topu aldığı anda indirdiler kaç tanesi kartlıktı tek kart çıkartamadı. Şanslı gün falan değildi 10 kişiyken de 4-5 net pozisyona giriyosan bütün maç bol pozisyon bulduysan ve 3-0 da yendiysen şanslı değilsindir, iyi oynamışsındır. Trabzon'u da bariz biz oynatmadık adamlara yapılan pres inanılmazdı bizimkiler tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ts salaklığına yansın kaçırdığı gollere ağlasın hiç bişi olmaz onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 aktiftablet said: CthuLhu said: ilginçtir gol yemedik. hakem de bir golümüzü bir lincoln'ümüzü bir de penaltımızı yedi.afiyet olsun tribünlerden gelen tezahürat süperdi.özellikle: BÜNYAMİN ŞŞTT ŞŞŞŞŞT Yuh artık :) herif korner bayrağını 23nisandaki çocuklar gibi salladı, hakem hiçbişi demedi. Servetin golü gol değil, Sabrinin pozisyonunda faul var ama aut diyo yardımcı hakem. Ayrıca Trabzon öte beceriksiz, ço kaçırmış bence.23 nisandaki gibi hareketine sarı verse eyvallah zaten. onun dışında diğer yazdıklarım da herhangi bir tartışma bile gereksiz. artı penaltıyı verse kaleciye de kırmızı kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 o diil de yattara girdi oyuna, 3-5 dk oynamaya çalıştı. bişeyler yaptı falan aldı geçti bilmemne.sonra ben o adamı göremedim sahada.resmen toptan kaçtı, yada çok feci tuttu bizimkiler herifi, ne adını duydum ne kendini gördüm hatta bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 @nilep; Skora göre yorum yapıyosun maça göre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 hakem sayesinde hea:D yok şaka ts de gs de girdi poizyona gs attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 2 takımda güzel oynadı bence güzel bi maç izlediğimi düşünüyorum her yönden keyif aldım. Bence daha güzel oynayan Galatasaray'dı ve hakettiği bi galibiyet aldı ha Trabzonspor da güzel oynadı ve bence 3 fark lık bir maç değildi ama buna alışmak lazım çünkü bu seneki GS çok hızlı oynayan bi ortasahaya sahip durup dururken fark atabilir bu takım. Zaten 3-0 dan sonra bir çok fırsatı da cömertçe harcadı takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Sixoms said: @nilep; Skora göre yorum yapıyosun maça göre değil. Maç boyunca sırıttım, süper oynuyoruz dedim defalarca. Gayet oyuna göre yorum yapıyorum. Özellikle Lincoln, Arda ve Baros mükemmeldi. Girince indirilmesine rağmen Aydın da öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Galatasaray şanslıydı çünkü Arda orta yaparken gol attı sonrasında Servet eliyle attı ve 2-0 oldu. Bu maç bu kadar kolay geçmezdi yoksa. Bu Galatasaray kötü oynadı demek değil ama Trabzonspor kesinlikle gol atabilcek pozisyonlar buldu yeterince. Aydın'a yaptığı hareketten dolayı Hüseyin sarı kart gördü hatta biri daha görmüş olabilir nasıl izledin bilmiyorum. Tam Trabzon'un risk aldığı dakikalarda girdi zaten istediği boşlukları rahatça buldu. Birde maç özetlerine ve istatistiklerine bir bak bence. Süper oynama kriterlerin baya düşük galiba. 10 kişiyken ezdik falan diyosunda geriye yaslanıp 2-3 kontra atak yapmak sana göre ezmek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ortada bi maçtı pozisyonları değerlendiren tarafta aldı, tabi iş bi de yıldızlara bakar, kewell, lincoln,baros oyuna ağırlığını koyan adamlar..lincoln e 2. sarıyı vermedi bayrağı çıkartınca, ve o sırada uyarıldı tolga özkalfa tarafından diye söyledi spiker, uyarılmasına rağmen verilmeyen kartta ilginç geldi..sonra da hatasını anladı ve 2.sarıyı verdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Evet 10 kişiyken yaslanırsan ve kontraların etkili oluyosa, son 10 dakkanın 5ini rakip yarı sahada presle boğarak oynadıysan ezmektir. Aydın'a bir yığın kartlık hareket vardı. Net 3 tane daha çıkmalıydı onu diyorum. Arda orta açarken atmadı. Kafayı kaldırıp baktı, sonra vurdu. Arda'yı tanıyoruz abi adam o kadar kötü orta açmaz. Baktı yani ve 2 adamımız boştaydı, direk kafaya atardı istese. Ondan önce Baros'a açtığı gibi. Ki Servet'in golü de bariz çarpma ve golün verilmesi çok mantıklı. O kadar kısa sürede kasten elle oynayamaz. Bi de Servet'in tepki süresini düşününce.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Arda maçtan sonra orta yaptım gol oldu dedi zaten. Servet'in pozisyondada çarpma evet ama sonuçta auta giden top yön değiştiriyo ve gol oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 servet elime carpti girdi dedi, kendim mudahele etmedim elimle yon vermedim dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Abi eline çarpıp yön değiştirmemesi olamaz zaten nasıl olacak? Havadan gelen top elinin üstünden sekip aynı istikamette devam edecek? O zaman fantazi olur zaten direk gol yazsınlar öyle bişey olursa :D PS: Arda kazmaymış o zaman sdfsdf. Ama çok daha net pozisyonlara girdik ve cömertçe harcadık, yada hakem harcadı. At gözlüğüyle bakmayın abi bariz coşuyo hücum hattımız. Meira da harikaydı ayrıca, adama saygı duydum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Sixoms said: Arda maçtan sonra orta yaptım gol oldu dedi zaten. Servet'in pozisyondada çarpma evet ama sonuçta auta giden top yön değiştiriyo ve gol oluyo.mesajın ilk haline quote yapacaktım da editlenmiş.. geçen haftalarda ertuğrul hakem bizden özür diledi dedi gibi bir moddaydı,tüh ki kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Yön vermek istememiş olması yön verdiği gerçeğini değiştirmiyo ne yazık ki. @Cthulhu Hissettim editledim hemen :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Sixoms said: Arda maçtan sonra orta yaptım gol oldu dedi zaten. Servet'in pozisyondada çarpma evet ama sonuçta auta giden top yön değiştiriyo ve gol oluyo. servetin solunda yarım-bir adım önünde baros var servete çarpmasa barosa çarpar/baros vurur gol olurdu öyle direk auta giden bişey yok ortada abartmayın..ayrıca 3golü de silsen gene gs yenerdi bence çatır çatır..dakka 62den sonra 10 kişi kaldık gene biz atak oynadık trabzon bastırdı mı ? 3-0 62den sonra çevrilmez demeyin imkansız bişi değil gayet oldu mu çatır çatır olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 hakem sayesinde kazandık yine evet..baroş çat diye doksana takaerkende 5cm'lik ofsaytı görmeyen kör hakem gibi bu hakem de bizden oyuncuya kırmızı vererek penaltımızı yiyerek de olsa maçı bize verdi.. haluk ulusoy istifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 nileppezdel said: Ama çok daha net pozisyonlara girdik ve cömertçe harcadık, yada hakem harcadı. At gözlüğüyle bakmayın abi bariz coşuyo hücum hattımız. Zaten pozisyonlara girmediniz demiyorum. Ama girdiğinize yakında pozisyon verdiniz sorun orda. Sadece rakip sahayı mı izliyosun anlamadım ki. Maç dengeliydi gayet. Darqainu said: dakka 62den sonra 10 kişi kaldık gene biz atak oynadık trabzon bastırdı mı ? 3-0 62den sonra çevrilmez demeyin imkansız bişi değil gayet oldu mu çatır çatır olurdu Yok 10 kişi kalınca tek kale oynadı Gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Ya verdiğimi,z pozisyonlara bak? İstatistiklere bakarsan ohoo. Selçuk kaleyi gördü mü vuruyo dağlara taşlara yada Sanctis'in kucağına. Aaa Trabzon şut çekti!! dfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar