ColaCoCa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 basim dertte hemde ciddi bir page sistemi yazmam gerkli ve kastirdim olmadi adam gibi bsisey cikmadi. basit ama guzel bir page sistemi bilen yazan varsa lutfen foruma yollayabilir mi?[signature][hline]Obey Your Master Retcarhac Eman De'Brog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 arkadaşım. bir baksana doğru yerdemisin? ohoo uçmuş millet. beynin sulandı sanırım sabahlama sen.[signature][hline]Noir Ultima Online Shard -- Açıldı. don't ever judge me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 millet bölümlerin adlarına bile bakmaz oldu.. istediğin yere istediğin konuyu açabilirsin, nasıl olsa biri taşır.. ne güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konu başlıklarınızı doğru yerde açın diye boşuna uyarmış herhalde emaleth http://www.paticik.com/forum/view.php?id=68609[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!" Vegeta - DBZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Page sistemini arayipda bulamayan tek canlı.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuLL Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Gm Page[signature][hline]sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=yuva+yikan+oyunlar Ring Of Life Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuLL Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 said: RRa, 29 Nisan 2004 09:32 tarihinde demiş ki: Page sistemini arayipda bulamayan tek canlı. Hala Yardım Etmek Yerine Millete B.k Atmayı tercih ediyorsunuz HELAL SİZE.[signature][hline]sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=yuva+yikan+oyunlar Ring Of Life Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 said: NuLL, 29 Nisan 2004 11:00 tarihinde demiş ki: said: RRa, 29 Nisan 2004 09:32 tarihinde demiş ki: Page sistemini arayipda bulamayan tek canlı. Hala Yardım Etmek Yerine Millete B.k Atmayı tercih ediyorsunuz HELAL SİZE. evet yardımcı olsanız ölürsünüz[signature][hline]HoroZz Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 nasil quote severiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 NuLL Yenisin bap uraş dur ozaman sen bap the kenk ? ehhe [ daha deminki topiği okudumda] KOSKOCAMAN ARAMA die buton koyulmus Daha ne yardımı en buyuk yardım orda aynı konuya 3500 defa cevap verilmez dimi ? Biraz çaba versinlerki yapsinlar ? Armut piş azıma düş meselesi NuLL gel seni soru bombadırmanına tutayım 10 dk sonra küfür etmezsen bende kronos deilim. heh Biraz üşenmeyip arasan o saatte boşuna thread acmaz bu polimiği yaratmazdın.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Null sen cevapla ne konuşuyorsun ben arayarak buluncak şeylerde yardim etmiyorum, sen ediorsan kendi tercihin ama insanları aramadan hazıra konmaya alıştırıyorsunuz bu onlara daha büyük zarar ayrıca insanlar alışmaya başlıyorlar yakında foruma bi gircez page nasil bakilir sphere nasil kurulur account nasil açilir page nasil silinir takipden nasil çikilir gibi konular görmeye başliycaz o zamanda ben sana biteşekkür kalirim pek yardimsever Null efendi.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Buradan bulabilirsin[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuLL Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Şimdi Madem Bu adam Hata Yapıyor Evet bende aramalarından yanayım ama varsayalım bulamadı buradaki kişilerin görüşlerine ihtiyacı var. Benim anlamadığım bir anlam vermiyor ve yardım etmeyeceksen neden thread doldurmak için mesaj yazarsın ? Gereksiz... Külliyen....[signature][hline]sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=yuva+yikan+oyunlar Ring Of Life Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 said: NuLL, 29 Nisan 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Şimdi Madem Bu adam Hata Yapıyor Evet bende aramalarından yanayım ama varsayalım bulamadı buradaki kişilerin görüşlerine ihtiyacı var. Benim anlamadığım bir anlam vermiyor ve yardım etmeyeceksen neden thread doldurmak için mesaj yazarsın ? Gereksiz... Külliyen.... aradım bulamadım derse hepimiz yardım ederiz. Ama "Help Me Artık" ? Bu nedir?[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar